Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla kochana oby

Jak mezatki uwodza zonatych facetow?

Polecane posty

Gość przyszła kochanka oby
Ksiezniczko a nie lepiej pogadac o tym jak dorosli ludzie? Zapytaj go np. czy moglby sie spotykac z kims z pracy;) Ja mojego na poczatku w ogole nie bralam pod uwage jako potencjalnego kochanka, ot przystojny uprzejmy facet, fajnie sie na niego patrzy z daleka, milo ze oferuje pomoc, ale to na tyle. Ale sam poruszyl raz temat i mowil, ze nawet najwierniejszy i najporzadniejszy mezczyzna ulegnie gdy trafi na odpowiednia kobiete i pytal mnie czy bylabym zdolna zdradzic meza. Tak to sie u nas zaczelo. A potem juz bylo latwiej:) Dlatego dziwi mnie ten nagly zwrot z jego strony, byc moze czeka na moja inicjatywe tak jak ja na jego:D

Gość księżniczka Króla Artura
kriss jestem na jego trasie ale powiem ci ze za pierwszym razem wyszło to tak jakoś naturalnie mielismy w 4 osoby jechać z nim ale reszta jakoś tak sie ułożyło ze nie pojechała i tylko ja wsiadłam a później to juz sam tylko mi proponuje to jak mu dać do zrozumienia ze mam ochote na więcej

Gość valerin_forte
nie chciałbym mieć styczności z kimś kto używa nicku księżniczka.. w chooy infantylna jesteś koleżanko :/

Gość valerin_forte
nie chciałbym mieć styczności z kimś kto używa nicku księżniczka.. w chooy infantylna jesteś koleżanko :/

Gość krisss
ksiezniczka- rozpocznij z nim flirt, doprowadz do czestych spotkan poza praca i poza trasa waszego przejazdu, zlap z nim jakas relacje towarzyska poza firma

Gość kici_tyci
co z ciebie za kobieta, że nie wiesz jak omotać faceta :)

złap złap ale jak??? skoro ja mam męża on wie i kina mi na randkę nie zaproponuje to gadamy w pracy o pracy i ta droga do przystanku (kilka minut) ale jest miło i on chce zebym z nim jechała to wiem ale co dalej

Gość krisss
moze to glupie co napisze, ale moze ty powinnas go gdzies zaprosic, wiesz ja bez problemu wszedlbym w romans z mezatka, ale tylko wtedy kiedy dostalbym od niej jakis znak, bo w przeciwnym razie troche bym sie powstrzymywal, zeby jej nie obrazic

Ale ona nie moze sie z nim oficjalnie pokazywac! Jeszcze ktos zobaczy i doniesie, ludzie sa zlosliwi. Ale na basen moglibyscie razem chodzic, jakby co to w saunie tez mozna sie calkiem przyje,mnie zabawic:P

kriss ale zaprosić ja jakos nie potrafie sama zaprosić gdzięs faceta nie dam rade i tyle boje sie ze powie nie wolałabym subtelniej raz zaproponowałam mu ze go poczęstuje ciastaki której jadłam odmówi z dosć znacznym komentarzem , myslałam ze to koniec i przestałam z nim flirotować ale o nie i cały czas szukał kontaktu zagadywał itp i znowu się wkreciłam pozniej opowiadał do kolegi ze musi się wybrać na randke bo dawno nie był itp i patrzył na mnie i sie usmiechał a ja nic bo co miałam zrobić a pozniej zaczeły sie te trasy powożenie i miła rozmowa on nonstop sie usmiecha zdrabnia moje imie i ten zwrok taki głęboki

Gość kici_tyci
jak będziecie jechać samochodem to odbij mu kierownicę..przy lesie :D

Gość reksik__
pies, do nogi. pancia wróciła z baletów. tu, tu, tu :D

@przyszla kochana oby Musze cię uświadomić że jesteś z góry na straconej pozycji. Kobieca fizjologia funkcjonuje w taki sposób, że sypiając z kochankiem odstawisz od siebie męża. Podczas seksu wydziela się hormon (nie pamiętam już który) który powoduje że będziesz starała się dochować wierności kochankowi i zacznie wydawać ci się że nie kochasz już męża. W efekcie spieprzysz swoje małżeństwo oraz jego, a kiedy po 2 latach chemia minie obudzisz się z ręką w nocniku. Kobiety w odróżnieniu od mężczyzn nie są stworzone do monogamii.

ja wiem ze muszę mu pierwsza dac sygnał ze chce tylko jak to zrobić !!!

Gość krisss
no to ja juz nie wiem

Gość krisss
i nie wszystkie zapraszajace to kurwy:)

Gość reksik__
jem trufelki i popijam moczem .. wszystko od swej pani. wznieśmy toast :D

Gość reksik__
jem trufelki i popijam moczem .. wszystko od swej pani. wznieśmy toast :D

kriss kawa/kino odpadają mysłam o zostaniu dłuzej w pracy ale jakoś ostatnio jak on siedziął było mi głupio też siedzec bo juz nie miałam pracy a akurat jemu też nie bardzo mogłam pomóc pozniej za kilka dni ja zostałam dłuże a on poszedł ale dzwonił poźniej zapytać czy dałam sobie rade

to załapać go za rekę przy wysiadaniu ?! i powiedzieć to PA

Gość reksik__
ahhahahahahahaha, złap za drążek kierowniczy :D

Gość krisss
cholera nie wiem, moze jakies podteksty zaczac rzucac?

Gość reksik__
opiertol mu gałę w samochodzie. bo w domu suka czeka, no to w aucie jest bezpiecznie :D nie bój się, nie ma się czym zadławić :D

ale w pracy przy reszcie ludzi to raczej cieżko tak z podtekstami Jak ja nie wykonam pierwsza kroku on też tego nie zrobi i to w tym wypadku normalne moze go tak delikatnie pogłaskam po ramieniu ?! buzi mu nie dam bo dla mnie za mocne zawsze jak mówi coś smiesznego to patrzy na moja reakcje zwraca się do mnie po imieniu w zdrobniałaej formi reszta ludzi mówi raczej tak ogólnie do mni podajmi zadzwoń masz to a on (tu imie ) proszę podaj , i jak go o coś proszę odpowiada oczywiscie np wyslij mi maila z tym i tym a on oczywiście i ten zwrok

PanNaObłościach ciekawa teoria, szczegolnie z tym dochowaniem wiernosci kochankowi:) No ale mozliwe ze tak sie dzieje, nie wiem, nie zdradzalam. Ja sie czuje zle nawet jak na jego oczach rozmawiam z innymi mezczyznami, ale kochajac sie z mezem i tak wyobrazam sobie jego, wiec nie sadze by cos sie moglo zmienic:D

Gość krisss
z ramieniem dobry pomysl, albo reka na kolanie, mozesz tez mu cos pisac, czy to mailem czy smsem

czasem wieczorem wiem ze jest na czym niby portalu społecznościowy ale on nie pisze a ja pierwsza jakoś nie lubie raz napisałam i rozmowa się całkiem całkiem kleiła to spróbuje z tym ramieniem ? co pogłaskam go i powiem TO PA do jutra ? czy inaczej doradźcie ludzie

mysle ze jag go tak pogłaskam-przeciągnę palcem po ramieniu to powinien załapać co ?