Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia140680

co o tym myślicie -facet

Polecane posty

Gość kasia140680

od bardzo dawna podoba mi się pewien facet. Czekałam na jego pierwszy krok. Na początku myślałam że on się czai żeby się ze mną umówić ale teraz znamy się ju rok często rozmawiamy i dalej nic. niedawno opowiadał mi o swojej byłej dziewczynie która po tym jak z nią zerwała robiła mu różne świństwa i oczerniała go w oczach znajomych.Przy okazji tej opowieści powiedział mi że jak kiedyś będzie szukał dziewczyny to ją wyśle na badania psychologiczne. Zauważyłam też ze jak ja zacznę rozmowę to potem on gada jak najęta ale sam jakoś się nie wyrywa żeby zacząć pierwszy. i jeszcze jedno spostrzeżenie są takie momenty kiedy udaje że na mnie nie patrzy kiedy ja widzę że on patrzy. co o tym myślicie bo ja już mam dosyć zastanawiania się co on do mnie czuje. Napiszcie co o tym myślicie:)

Gość kasia140680
na pewno rozmawiała o mnie ze swoim kolegą bo tamten zapytał mnie kiedyś czy nie zaprosiła mnie jeszcze na przejażdżkę motorem. Zaskoczyło mnie to pytanie i tylko się uśmiechnęłam teraz żałuje że nie kontynuowałam tematu