Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

dlaczego faceci sie tacy plytcy i mysla tylko o jedym??

Polecane posty

"może dlatego że natura spie**oliła,stworzył sie za duży rozłam między tym co jest a co powinno wg ludzi być,dlatego czas by to naprawić albo zaakceptować." takich też "uwielbiam". "poprawiacze natury" to jest doprawdy przekomiczna grupa. ty tak poważnie uważasz że twoje fantazje na temat tego jak "powinno być" cokolwiek zmienią? przecież to jest tak głupie że aż wierzyć się nie chce że ktokolwiek może to traktować poważnie.

Gość smutna104
ja bym bardzo takiego chciala, lecz nie wiem czemu takich przyciagam, ze patrza na mnie wlasnei tak, nie ubierma sie wyzywajaco ani nic takiego raczej elgancko zwykle nie daje im jakis znakow gdzie mysleliby ze jestem na nich napalona czy cos... na poczatku wydaja sie normalni ale pozniej pokazuja ze zalezy im wlasnie glownie na tym zeby sie ze mna przespac a ja niestety nie jestem z takich i wszystko sie konczy zwykle to sa chlopaki z mojego wieku 22 lata

"Jestem facetem inie traktuje seksu w ten sposób więc przestańcie gadać takie głupoty bo kobiety tak samo traktują seks." a niedawno pisałaś/łeś że jesteś dziewicą :D

Gość gvgkgkgk
o ja jebe ale matol z tego ofermy,rzeczywiscie oferma jak chuj :D:D:D nie skapnął sie że z tym facetem to była cytowana wypowiedź kogoś innego tak niedokladnie czytają posty i kurwa odpowiadają :O

"a jakos tak z miesiac gora dwa ale wczesniej sie znalismy jako kolega koleznka ze studiow" eee, no to już dość długo się znacie. ale ty pewnie byś chciała, żeby obskakiwał cię 3 lata z kwiatkami i prezentami, a potem może łaskawie udostępnisz mu swoje ciało. ­ widać nie kręcił cię wcale, skoro znacie się już trochę czasu, a on cię nie pociąga. ­ to w tym jest problem, a nie w tym, że on chce seksu.

Gość przecież to kobiety są
płytkie i myślą tylko o jednym

a sorry, faktycznie. odkąd kafeteria odpierdoliła coś że nie da się rozdzielać tekstu czytanie tego stało się mocno utrudnione.

Kolejna co to chce mieć dwór "amantów" co to będą wzdychać i fundować wyjścia. A ona i tak da komuś innemu jak dojrzeje. Bo w tym właśnie rzecz autorko. Gówniarą jesteś i masz jakieś pensjonarskie wyobtażenia na temat związków.

Dajcie już dziewczynie spokój. Ona po prostu chciała znaleźć kandydata na męża i miłość do grobowej deski. Nie rozumie tylko że nic nie ma za darmo i że facetom na małżeństwie nie zależy bo nie daje ono im nic czego nie mogliby dostać bez niego. (w odróżnieniu od kobiet). Młoda jest po prostu i jeszcze nie rozumie otaczającej jej rzeczywistości.

Gość kaliban! kaliban!
oo kaliban wrócił na kafe :D:D dawno cie nie widziałam :D