Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka wlosow 12334

Widzieliscie wczoraj Kuchenne rewolucje?jak wam sie podoba "Obora"?

Polecane posty

Gość kitka wlosow 12334
tego nikt nie wie,pewnie uczestnicy maja w kontrakcie zapisane,ze jak sie wygadaja to maja przerabane:)

Gość Dla czego się zastanawiasz?
Ja np polecę wam Jaskinię Raj Łysogór w Kielcach. No mistrzostwo świat! Ceny nieduże. Pieczony schab ze śliwkami jest tam genialny. :) Byłem i na weselu tam i kilka razy na kolacji. Kuchnia wyjebista a obsługa to pełny profesjonalizm. Geslerowa mogła by się od nich uczyć.

Wystrój po rewolucjach mi sie podobał, ale ta durna lala włascicielka beznadziejna :D akurat pasuje do obory :D śliczna magnolia na oborniku :p chociaż raz Gesslerowa wykazała sie poczuciem humoru :p

Odniosłam wrazenie, że wlascicielka zgłosila sie tylko po to do tego programu,aby ekipa tvn jej odremontowała sale za free, i ona pozniej chciałaby to sprzedać,nic z wlasnej kieszeni nie wyskakując bo juz zgruubsza remoint zrobiony został Jetsem pewna ze za jakis cza ,pójdzie to do sprzedazy lub wynajmu

Gość suszarka do wlosow
one powiedziały po rewolucji ze goscie przewaznie sa w weekendy i ten utarg to był właśnie jednego dnia w weekend, a jak nie będzie grilla to raczej kicha

Gość o co sie czepiacie
co się tak czepiacie tej młodej dziewczyny, że ładna? A Gessler to co, nie przejmuje się czy jest umalowana i uczesana? jeszcze jej bez makijażu i fryzury nie widzialam, paznokcie też zawsze pomalowane. ja bym wolała żeby ładna, zadbana, umalowana dziewczyna robiła żarcie. no ale skoro wolicie stare, niezadbane, grube kuchary z tłustymi włosami i jedzeniem za paznokciami to smacznego

Ale dlaczego ma nie być grila? Przecież w knajpach często mają w zimie grila tak samo jak latem. W końcu goście jedzą w środku.

Gość kitka wlosow 12334
one powiedziały po rewolucji ze goscie przewaznie sa w weekendy i ten utarg to był właśnie jednego dnia w weekend, a jak nie będzie grilla to raczej kicha CIEKAWI MNIE WLASNIE JAK DADZA SOBIE RADE TERAZ,GDY SEZON GRILOWANIA SIE SKONCZYL.

Gość kitka wlosow 12334
Z Kokardą TAK NAPISALY NA SWOJEJ STRONIE. Szkoda, że sezon grillowy powoli zbliża się ku końcowi. W ten weekend chyba jedna z ostatnich szans do wrzucenia czegoś na nasz ruszt. Klienci chwalą także nasze sery i (a raczej przede wszystkim) kucharza, zapraszamy :).

Nie czepiam sie że ładna tylko że głupia i pusta :) jakby była mądra nie musiałaby Gessler wołać na pomoc, bo szczerze mówiąc to taką rewolucję każdy głupi sam sobie umie zrobić, wystarczy np festyn zorganizować i też sie ludzi przyciągnie

Gość Dla czego się zastanawiasz?
Co wy tak przyczepiliscie do tego sezonu grillowania? Przecież w Polsce to od setek lat normalne jest po karczmach czy zajazdach. Zwało się z rusztu. Nawet w środku największych mrozów w lokalu to było normalne i bardzo popularne. Samemu grilla na dworzu w zimę czy jesień nie zrobi się, bo jak. W lokalu który mam sprzęt to nie problem.

Gość kitka wlosow 12334
Dla czego się zastanawiasz? JA SIE ZASTANAWIAM,JAK TERAZ POCIAGNA PRZEZ POL ROKU BEZ SWOJEJ GLOWNEJ ZALETY,CZYLI GRILLA.

Gość szoretta
do "o co sie czepiacie" nie wiem czy oglądałas uważnie program ale dziewczyna mówiła że do kuchni się nie wtrąca bo ona sie na tym nie zna więc ona jedzenia nie przyrzadza a Gesslerowa jej powiedziała że musi sie znać na jedzeniu nawet jeśli nie gotuje bo jest odpowiedzialna a ty wyskakujesz że lubisz jak ładna dziewczyna szykuje jedzenie a nie stara i gruba węź się puknij w łeb

//Nie czepiam sie że ładna tylko że głupia i pusta jakby była mądra nie musiałaby Gessler wołać na pomoc, bo szczerze mówiąc to taką rewolucję każdy głupi sam sobie umie zrobić, wystarczy np festyn zorganizować i też sie ludzi przyciągnie..... Dlatego nadal swoja wersje podtrzymuje, że celowo do programu zglosila sie babka aby za darmoche telewizja jej jakis remoncik przeprowadziła, a ona za jakiś czas poprostu to ma zamiar sprzedać lub dać do wynajmu

Gość szoretta
przedewszystkim babki nastawione sa na BRANIE jak zobaczyłam jak ta babka wyskrzybuje stare ziemniaki zimne z garnka po ściankach łyżką i kładzie je na talerz a później podgrzewa dla Gessler to mnie zemdliło jaka trzeba byc pała żeby cos takiego dać czy wy dałybyście swojemu gościowi wyskrzybane stare kartofle z gara i podgrzane w mikrofali ? nonsens nie mówiąć o podanym surowym kotlecie które było w środku różowe żywe mięso

Gość kitka wlosow 12334
Jaga bez baby że celowo do programu zglosila sie babka aby za darmoche telewizja jej jakis remoncik przeprowadziła, a ona za jakiś czas poprostu to ma zamiar sprzedać lub dać do wynajmu Wlasnie dlatego nie jest taka glupia jak piszesz:D

Gość No tak, racja
Jak ktoś nie umie a tylko chciał i miał wizję to nie nadaje się. To jest przykład jak ktoś bez umiejętności a mający marzenia nie potrafiąc ich spełnić marnuje potencjał i środki. Teraz po zmarnowaniu prubuje wycofać się przy jak najmniejszych stratach.

Do "kitka wlosow ", własnie nigdzie nie napisałam że jest babka głupia, wrecz przeciwnie, jest cwana i przebiegłą,wiedziała co robi i po co sie zgłasza do tego programu,i jakie korzyści z tego bedzie mieć

Młoda jest głupia i pusta :) a stara zapatrzona w córeczkę :p bo nikt normalny nie liczyłby na to że założy taką byle jaką knajpę, da ja do zabawy głupiej i pustej córeczce i jeszcze będzie miał z czego spłacać takie wielkie raty kredytu :D tak że stara moze i jest cwana, ale nie mądra :)

Gość blablable bla
nie wiem jak oni daja rade splacajac 13 tysi/ mies kredytu z utargiem z 2 pizz w tygodniu. a coreczka ladna, ja uwazam ze ladna :P matka mnie zaszokowala, jak zrobila jazde z tym remontem, ze oni jej nie zrobia gruntownego remontu. po prostu oczy mi wyszly!

Gość Oluniaaaaaaaa bejbe
córeczka z dzieckiem a ciekawe gdzie tatuś, poszedł w tango? :P

Gość ogólnie trza będzie kiedys
obore odwiedzic i sprawdzic na wlasne oczy jak to tam jest;)

Ja napisze tak Gesslerowej nie trawie to mac byc polski Gordon???? Ona nie jest godna Mu piet calowac, nazwisko po mezu to nie wszystko Mialam nieprzyjemnosc jesc w jej wychuchanym Fukierze zatrucie mialam cudowne Babsko nie ma pojecia o kuchni, gotowaniu ona tylko Prymata sypie w ilosciach hurtowych Nie nadaje sie do prowadzenia tekiego programu Gordon gdyby zobaczyl choc jeden odcinek to by sie zalamal Jak chcecie zjesc dobrze w knajpie sygnowanej nazwiskiem Gessler polecam Hotel Francuski w Krk I dokumentnie mi wali ile Gessler Adam wisi kasy miastu Warszawa To mistrz kuchni, pasjonat gotowania, tyle ze nie ma takiego medialnego przebicia jak Jego szwagierka U Gesslerowej nic nie zjem chocby mieli mi za to zaplacic Nie bede sponsorowac Gesslerowej kolejnych butkow za patyki czy wakacji w Meksyku Tego co ona podaje w swoich knajpach swiniom bym do jedzenia nie dala

Gość gośćkadia
Byłam i nie polecam.pierogi niesmaczne ,rozgotowane.mus z truskawkami obrzydliwy!!!!nic gorszego w życiu nie próbowałam.zapiekanka ok.

Gość WestTalka
Mi się tam mega podobało, obojetnie co sadzę o pani magdzie. ;) Najlepsze mięsko eweeeer - soczyste, mięciutkie. Dla mnie to jest must eat w śląskim ;)