Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusiGROSZ,-

Plan oszczędzania pieniędzy w 2013 r.

Polecane posty

Gość dusiGROSZ,-

Zarobki : 2 100 pln Koszty dojazu : 350 pln m-cznie Zostaje : 1750 pln Rocznie mam więc : 21 000 pln ;) Wydatki rocznie : - internet : 300 pln - jedzenie : 2 400 pln - ubranie : 500 pln - tel : 500 pln - rozrywki : 1 000 pln - inne : 300 pln RAZEM : 5 000 pln Oszczędności : 16 000 pln ;) Tyle odłożę.

To ja tez mam, ale miesieczny. Pensja: 1570 pcm po podatku Dojazd zaplacony do listopada, od listopada 124 miesiecznie Emerytura prywatna: 35 Komorka 26 Internet i TV 39.5 Elektrycznosc 10 miesiecznie Czynsz 520 Council Tax 97 Student Loan 50 Jedzenie 150 Plywalnia 27.50 Reszte wydam na wyjazdy i zabawe :D

Gość erzecznik_meritum
W związku z obchodami Światowego Dnia Oszczędzania, eksperci z Meritum Banku opracowali raport „Jak oszczędzają Polacy - wynika z niego, że aż 16% ankietowanych przechowuje swoje pieniądze w gotówce a nie na lokacie w banku. Zapraszamy do obejrzenia filmu dającego cenne wskazówki nt. oszczędzania „Uzbieraj pieniądze na dowolny cel: http://youtu.be/pszjtjpkhAY Pozdrawiam, eRzecznik Meritum Bank