Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

PLANY DO REALIZACJI, CELE-temat dla aktywnych i kreatywnych-ZAPRASZAM

Polecane posty

Jakie macie cele, plany, marzenia? Do czego zmierzacie, co Was motywuje? Co robicie a co chcielibyście robić? Co chcielibyście zmienić? Gdzie mieszkacie, a gdzie mieszkać zamierzacie? Palny do realizacji: stopniowy remont domu, który sukcesywnie przeprowadzam. Nauczenie się dobrze dwóch języków - pracuję nad tym. Zrealizowany cel: znalezienie pracy, która pozwoli mi odkładać i realizować zamierzone cele. Marzenie: podróże. Spokojny dom, rodzinny. Mała własna firma. Jeszcze całkiem niedawno byłam smutną, bezrobotną dziewczyną, która nie wiedziała czego chce, dlatego nie miałam z życia nic. Zmieniłam to, nie spocznę na tym, ciągle mnie coś ''świerzbi'' , obawiam się, że niedługo sama siebie zaskoczę... Może studia, wyjazd za granicę? Albo długa fascynująca podróż?:) A może nowa stylizacja w sypialni?:) Nie wiem, wiem że na pewno dostanę to, czego zapragnę;)

Gość eszsza
moim planem jest kupić mieszkanie, jeśli się uda to w tym roku kupno mieszkania jest moja motywacją w życiu , chęcią do dzialania , moim motorem

-wyprowadzka do innego kraju, niz ten, w którym obecnie mieszkam -kupno domu do remontu w tym kraju -nauczenie sie jezyka posiadanie dziecka

Jaki to kraj, język:)? Czasami też mam takie pomysły, ale hamuje mnie to że tu mam dom, nie mniej, momentami czuję, że wolałabym inny kraj. Tylko właściwie jak teraz jest dobry do emigracji?

Gość Bangladesz jest teraz dobry
lub Somalia :)

Gość gfjbhedjvdbjvbdmn cvmdv md
ja planuję wyjechać za granicę do pracy i sciągnąc do siebie dziecko. co robie w tym celu? odkładam pieniądze i uczę się języka. synowi załatwiłam dodatkowe korepetycje z angielskiego. jak ktos bardzo czegos pragnie i wszystkie mysli kieruje w tym kierunku to w końcu osiągnie upragniony cel. musi mi się udać.