Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamaxa323

jakie reklamy wkurzają was najbardziej??bo mnie ta z tym kosmitą z mbanku

Polecane posty

Gość mnie wkurz reklama monte
aa jeszcze mnei wkurza ta dziffka pod prysznicem w dobrowiance

Gość perfumy....
Ach zapomniałam o drobinkach pod protezą babci-przedszkolanki co się martwi że dzieci zostaną same- klej do protez

Gość kejti123
wszelkie z sepleniącymi dziećmi - nie wiem dlaczego ktoś może to uważać za urocze

Gość swoją drogą
Wszystkie, gdzie są idiotyczne piosenki, a już najbardziej żenujące reklamy Always. Tak kurwa, te wieśniary które śpiewają odę do podpaski to jest po prostu masakra! Co za idiota to wymyślił!

Gość yuyuyu
mnie wkurza reklama serków gdzie mamuśka siedzi z dzieciakami na kocyku i każdy mówi jaki lubi serek...a mamuśka sztucznym głosem: a ja najbardziej lubie hawajski....brr..zaraz to przełączam bo nie mogę tego słuchac! I druga reklama to taka z ciastkami co to mama je jak pantera, a siostra jak myszka itd..muzyka w tej reklamie działa mi na nerwy...!

Gość mnie wkurza ten bachor
ci się drze "ja jestem łakotkowy potwór". Myśli że jest zajebisty a jest wkurwiający. Wkurzające są wszystkie reklamy leków gdzie jest obowiązek na końcu formułe powiedzieć "przed użyciem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą" a że tekst długi i sekundy kosztują to wynajmują takich ludzi co są mistrzami szybkiego mówienia tylko my ludzie musimy wysłuchiwać ciągle jedno i to samo. W ogóle teraz jest zalew polskich reklam a te są jeszcze bardziej denerwujące niż te zagraniczne, bo wiele jest takich że czuję się jakbym Klan oglądała albo jakiś inny durny polski serial gdzie jest dużo bełkotu. Wkurwiają mnie reklamy ogólnie np. na całych autobusach jest taka wyjebna reklama z siatki a jak ktoś jedzie w środku to nie może nawet normalnie przez okno spojrzeć bo sie wady wzroku można nabawić. Takie coś to powinno być zakazane. Na wszystkim muszą żerować te agencke reklamowe i firmy skurczysyny. Nie wiedzą co to umiar Ulotkarze mnie wkurwiają i te auta co ze szczekaczką jeżdzą po mieście i się drą na całą ulicę. Nawet youtuba już nie można normalnie obejrzeć. Kiedyś można było normalnie oglądać teledyski bez reklam ale już tu zwęszyli interes i nawet na tym muszą żerować sukinsyny.

Gość twojamagda25
Ta z klejem do protez "gdzie sie podziała moja śmieszka" horror!

Gość bańka wstańka...
mnie wkurzaja allways. moj brat kiedys powiedzial ze fajna laska ale ciagle boi sie ze ma okres hehe wszystkie reklamy z tabletkami na erekcje i tabletkami dopochwowymi. nijak kurde nie umiem (nie chce) wytlumaczyc 4-letniej siostrzenicy co to jest pochwa

Gość mnie wkurza ten bachor
"nijak kurde nie umiem (nie chce) wytlumaczyc 4-letniej siostrzenicy co to jest pochwa " Hahaha dobre

Gość fafuśna89
no ta reklama że jem jak myszka... jest zjebana na maksa reklama podpasek z tą francą z pierwszej miłości..jak ja jej nienawidzę... i ej gęby... i ta z wkładkami co idą do kina laska z chłopakiem i jej kiecke zawiewa do góry i ida na jej film... :/ nawet mój facet powiedział, że kurwa laski w reklamach czują się bardziej świeżo i komfortowo jak mają okres niż jak go nie mają..:/ te kurwa danone z tym lektorem..jak ta laska się nazywa... chyba ta co tego przeżuwacza gada... zapomniałam ale tak mi działa na nerwy jej głos..

Gość NIE CIERPIE!
Jak slysze jak ten chlopiec drze japie " A ja...JESTEM CIESTECZKOWY POTWÓR!!!!!!!!!" to mnie az skreca... Albo: nie wiem jakiego to proszku do prania reklama ale leca tam teksty w stylu : "Ty tez potrzebujesz obronnej skorupy moj zolwiku " czy cos takiego wrrrrrrrr...

Gość ten owocowy alaram
to było nieudane tłumaczenie na polski niemeickiej reklamy. W niemeickiej wersji dziewczynka miala bardzo fajny głos, a u nas podłożyli beznadziejny. nie znosze tego oreło, fatalne te kulki orange są obleśne nie znosze reklam mineralnej, laski wiecznie nie potrafia sie napic tylko leje im sie ta woda po twarzy, szyji przez takie reklamy, na złość nie kupie tych produktów :D

Gość NIE CIERPIE!
O albo: "to juz ...lat jak nie ma z nami Jurka..." "Nie mowcie ze mnie nie znacie?!" "Jedna porcja hamburgera raz dwa!" "Czy mogę zobaczyć koszulkę? Ooooo czywiście! ooo ślad piłki!" Ja pier....

Gość ze zwierzetami
jak to kotu gotowane na parze i w sosie, pies ma twarde dowody na to ze karma jest super... az zbiera mnie na wymioty

Gość NIE CIERPIE!
wstawka na tvn z tą ramką co se rzucają KOSZMAR MUZYKA

Gość NIE CIERPIE!
reklama tego odświeżacza do powietrza co ludzie wlaza do pomieszczenia gdzie trenuja ci zapasnicy Ja chyba ogolnie nienawidze reklam :/

Gość :))))))):
najbardziej debilną reklamą którą kiedykolwiek widziałam je ta ta o dezodorancie AXE co to ulegną mu nawet anioły:o..... taaa popsikaj się tanim śmierdzącym dezodorantem i anioły ci z nieba spadną :O

Gość a mnie jeszcze wkurza
taka ściema jak np. jest reklama odzywki do paznokci i widzę że babka sobie smaruje odżywką paznokcie na których jest już manicure francuski. No nie wiem mam rozumiec że ta odzywka to taka cudowna jest że przez lakier przenika. Za debila mnie mają czy co ? Albo ja jest reklama golarki albo w programie o urodzie mówią np. o metodach depilacji to pokazują taką prezentację jak kobieta sobie goli nogi ale widać że te nogi to już są gładkie i nawet nie ma tam co golić ale babka udaje że niby je goli. Albo spuszczają po nodze chusteczkę żeby pokazać jakie są gładkie nogi że ta niby chusteczka nie zaczepia się o nic to też taka ściema że aż śmiech zbiera. Po pierwsze ta noga to powinna być w górę uniesiona a nie w dół żeby ta chusta przeciwnie do kierunku wrostu włosa się prześlizgiwała a nie odwrotnie. Poza tym to nawet jak ktoś by miał włosy na nogach to ta chusta i tak się po nodze prześliźnie więc to żaden test.

Gość :))))))):
noo i oczywiście piosenka o podpasce :classic_cool: 😭

Gość mnie wkurz reklama piwa
nie pamietam jakiego ale taki koles stoi na tarasie apo tem sie tak wygina jak debil i śmieje brrrrr.

Gość NIE CIERPIE!
ooo tak... Lech schandi (czy jak to sie tam pisze) chyba :)

Gość ojjj tak łakotkowy potwó
jest okropnyyyyyyyy, i wszystkie debilne reklamy z majewskim

Gość cojapacz
pascal kontra okrasa pomysl na SOCYSTE gowno always

Gość a mnie jeszcze wkurza
reklama Danon co kochanka przyjmuje do domu jakiegoś wojskowego na sex a tam na łóżku jej siedzi mały głód. Ogólnie wszystkie reklamy są denerwujące jak są puszczane za często. A takich puszczanych za często jest dużo. Widocznie te firmy stać na szastanie pieniędzmy na reklamę (w rzeczywistości na robią sobie antyreklamę) a my za to płacimy tak naprawdę, za te reklamy płacimy my wszyscy bo te produkty przez to mają wyższe ceny. Dlatego lepiej kupować produkty mało znanych firm których na reklame nie stać bo są tańsze i nie denerwują człowieka tym praniem mózgu w TV

Gość żabka spod kwiatka
ciasteczka owryło :P wszystko w tej reklamie jest wkurzające, począwszy na tej przemądrzałej małej a na pioseneczce kończąc... wystarczy że przechodze obok tych ciastek w sklepie i już mi się przypomina jak ją śpiewają - nigdy w zyciu nie kupie tego cholerstwa

Gość inna sprawa
No i oczywiście "gdzie się podziała moja śmieszka" - o jezu, co za infantylizm!

Gość kuklele
mnie wkurzają na maxa: 1. reklama muller -owocowy alarm z taką zaplutą smarkulą; 2. podpaski always i te głupie dziewuchy przy wyjacych pioseneczkach, 3. Oreo- to debilizm, 4. problem z protezą i śmieszką' 5.reklama Calgonu-" o nie, nie zdążę zaprowadzić Maćka do szkoły, cała łazienka zalana" 6. wkładki bella- 100% bawełny, jak facet na randkę przynosi dziewczynie jej ulubione wkładki, po wcześniejszych konsultacjach z dziewczynami z pracy''' 7.ciastka łakotki to jakaś porażka i ten drący się bachor, 8. kanapka kinder- "jestem głodny pomysłów"- k..wica mnie bierze Ale za to bardzo lubię reklamy Carlo Rossi...

Gość maria problem
Aaa. jeszcze ten koleś, który tańczy dancehall w miniówce - jest na maxa OBLEŚNY i ta muzyka mnie wkurwia.