Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamaxa323

jakie reklamy wkurzają was najbardziej??bo mnie ta z tym kosmitą z mbanku

Polecane posty

Gość kuklele
A i jeszcze wyczesany w ząbek pan Chajzer z Vizirem, i Richardsonowa w reklamie kawy Prima jak to jej dziadek oświadczył się babci.Po prostu łeb urwać...

Gość Oj dzieci do szkoły
1. Z wojewódzkim 2. Z tą z kabaretu co reklamuje chyba netię, z głupią blondynką 3. Wszystkie które się zaczynają " jak to moliwe e stać cię na nowe ciuchy itp" i odpowiedź " nie o nie mowe ale wyprane w.." 4. Klej do protez z tą babką z " m jak miłośc" . Jak mona tak nisko upaść dla kasy...

Gość Noemi30
mnie też , za często leci

Gość maria problem
No właśnie, mam wrażenie, że non stop ;/

Gość kuklele
Oczywiście zapomniałam o Marioli Okocim, ta piosenka w tym wykonaniu i gadka-"wpałeś w oko Marioli"- podnoszą mi ciśnienie

Gość inna sprawa
No, ta laska śpiewa tak, jakby miała zaraz umrzeć, strasznie na siłę.

Gość gessler
polecam ulgix wzdęcia :) - To pierwszy raz, kiedy nie ma z nami Jurka - mówi kobieta w podeszłym wieku do koleżanki. Ta odpowiada: - Brakuje mi jego żartów przy stole. Musi ci być ciężko bez niego i jeszcze te koszty związane z pogrzebem, pomnikiem. :D🖐️

Gość Noemi30
maria to jest problem

Gość Oj dzieci do szkoły
Oj te dla emerytów by opłacli składkę na własny pogrzb są zajebiste. Tylko żyć, nie umierać...:) Normalnie zarażają pasją życia...

Mnie wkurza taka reklama radiowa "o będę egzaminowała przyszłą mamę", a potem na końcu obie śmieją się jak kretynki, bo dziecko będzie się nazywało Helenka. Kiedyś puszczali to co chwilę, potem był spokój, ale teraz znów się zaczyna. :o Bardzo lubię reklamy na eurosporcie, szczególnie te zachęcające do zwiedzania różznych krajów, mogę je ogladać po kilka razy. I moja ulubiona z Karoliną Wożniacki, gdzie sędzia wyjada jej przekąski. :)

Gość czerwona zaraza
Najgorszy jest Hajzer, który się ludziom ładuje na chatę ze swoim proszkiem. Fajnie że bym wpusciła..... ;/

Gość barabarabararikitikitak
gdzie sie podziała moja dawna śmieszka?????????????? w pizdzie utknela, jak to widze od razu przełączam

Gość trzydwajeden
nic nie pobije ody do podpaski

Gość ....,,,,,////
upppp

A Z TĄ SKŁADKĄ PO ZŁOTÓWCE DZIENNIE.... NA POGRZEB TO ŻENADA!! mój dziadek to ogląda i wpomina babcie:-( oj nie żyje oj oj oj i to przy drzwiach sobie opowiadają kroooowy!

Gość Ale ZAMOCZ!
ZAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCZ!

Gość hmmdmd
Na wstepie warto zaznaczyc, ze nie ta reklama jest dobra ktora sie podoba widzom ale ta ktora odnosi zamierzony skutek (nudna, powtarzana po wielokroc, bezsensowna reklama moze takowy odniesc w przeciwienstrwie do tej atrakcyjnej i zabawnej wbrew temu co sie laikowi wydaje) Niemniej jednak wiele jest straszliwie irytujacych. Moim zdaniem palma w tej kategorii nalezy się tym ktore zeruja na niesprawiedliwych stereotypach jednoczesnie je umacniajac (kobiety w roli glupich gesi albo obiektow seksualnych - pamietacie np chamski filmik mobilkinga?) PS. Draznia mnie jeszcze te kreacje z serii czy wygladam jakby moj brzuszek byl niezadowolony i dziwki wrzask na nocniku a ta netii z Kotem w roli glownej to fajna zabawa konwencja rodem z tv romantica, mi sie akurat podoba

Gość hmmdmd
a i dobra byla jeszcz ta CYNICZNA reklama kredytu hipotecznego w ktorej starszy pan przyznal ze wzial takowy aby WYREMONTOWAC MIESZKANIE chcieliby oj chcieli zeby ludzie w ten sposob postepowali cwaniaki;

Gość a ja myślę, że on się boi
ten kosmita w aucie mnie akurat śmieszy, bo ma wszystko w dupie i kredyt z banku też -zawsze patrzę na jego miny :-) ale do szału mnie doprowadza "wyszły bardzo SOCYSTE" i inne gdzie dzieci seplenią, nie wiem czego reklama- ale stwór z głową telewizora mówi głosem i stylem faceta po 10 piwach, ci co nie chcą być bogatsi przeniesieni w średniowiecze- nie czaję co chciał przedstawić pomysłodawca faceta w spódnicy- tańczącego na szczęście już nie ma- ale było to paskudne

Gość Fyyy
Oreo - reklama ciastek oblizanych przez dzieci :P

Gość wkrwiamnie
mnie najbardzierj wkurwia reklama gdzie leci jakies dziecko w samolocie i cos tam pieprzy chyba do ojca ale nie moge sobie teraz jej przypomniec i czego to jest reklama a druga ktorej nienawidze to guseppe!! :O

Gość Marika zasmucona prawdą o
jk

Gość w góre ...
upup

Gość takajednaaaa
wkurwiają mnie kobiety w reklamach dostające orgazmu z powodu nowego płynu do naczyć albo proszku do prania, no kurwa spełnienie ich marzeń, moga latać ze ścierą

Gość jaq
laska która reklamuje jakies prezerwatywy. nie dość ze reklama głupia to jeszcze jej głos i głupie teksty które wypowiada :/ t-mobile z haliną, czy te "coś panu piszczy" oreo ibisz reklamujący jakiś szampon do włosów podpaski always

Gość pedigree
mój piesek jest szczęśliwy i robi zdrową kupkę

Gość tammara
Szczęśliwi ludzie w Biedronce, kuurva, no też tam kupuję, ale nie biegam po sklepie i nie śpiewam z radości, że jest tanio.

Gość tammara
A, i wszystkie te do włosów, jak się laski rano budzą w łóżku z pełnym makijażem i extra fryzurą :)