Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonanamaxa323

jakie reklamy wkurzają was najbardziej??bo mnie ta z tym kosmitą z mbanku

Polecane posty

Gość wkurzonanamaxa323

masakra jakaś!! juz nie wspomne o sercu i rozumie których jak widze to mi sie nóż w kieszeni otwiera!

Gość Ciasteczka ORYŁO
są najgorsze

Gość truzkawa 777
szamponu dx2 czy jak to idzie.

Gość ddddddddddddcvvccxxxx
mnie wkurwiaja reklamy z proszkami do rpania, płynami do mys=cia garów, coś takiego jak te z hazerem, to reklamy dla jakis moherów :-o

Gość ciasteczka sa fajne
ja nie lubie tez serca i rozumu

Gość cvxxfv
jak patrze na te co mnie wkurzają to wiem, a teraz nie moge sobie przypomnieć;p

Gość cvxxfv
juz wiem crediiii agrocolleee i świetne krzeslooo wrrr;(

Gość szszszsz987
Ta reklama "zakochałam się! kumpela:zaparzę naszą ulubioną kawę a potem pogadamy"

Gość szszszsz987
czerwone krzesło jak krew kredytobiorców

Gość cvxxfv
no i swoją drogą oreooo

Gość Pajęczyca Tekla :)
Może jestem dziwna, ale uwielbiam oglądać reklamy. Przy czym zgodzę się, że wiele z nich jest wkurzających. Najbardziej nie lubię: 1. Khedi Aghikol 2. "Syn chce bajkę - to mu puszczam na TVN Player" z muzyczką w tle "Na na naaa..." 3. Kosmita prowadzący samochód. Dodam jeszcze, że o ile dużo reklam kojarzę jeśli chodzi o dialogi i to, co w nich jest pokazane, to czesto nie wiem, jaki produkt jest w nich reklamowany (oczywiście o ile nie jest pokazywany przez większą część reklamy lub jego nazwa nie jest wyśpiewywana). Np. ta z kosmitą - nie wiem, co tam jest reklamowane.

Gość Madziulka86m
Reklama ciastek Oreo... jest obrzydliwa z tym lizaniem, i wkurwia mnie niemiłosiernie..

Gość perfumy....
t mobile "Halina nie podchodź!" i te z tankowaniem, oreo, z kosmitą i te danone "przerzuwacz długodystansowy"

Gość Kosmita z reklamy
Macie z tym jakiś problem?

Gość Kocica z księżyca
Kosmita jest OK, zabawny dość Mnie wkurzają te o kredycie 5000. I jogurt co się rozlewa po sałatce. I vanisz z brudnym dywanem. I odświeżacz, gdzie babka przychodzi do drugiej w odwiedziny i przynosi jej odświeżacz do salonu.... i jeszcze te płyny do prania, co się na imprezy nosi w torebce albo za pazuchą... a! i taka kretyńska reklama: jaki masz smak? (pyta dziecko) truskawkowy! (odpowiada drugie) A ja, najbardziej lubię waniliowy (mamusia) wpierniczają jakieś kaszki, czy ryże....

Gość ototakaja
Mnie najbardziej denerwuje reklama podpasek always, zakładasz podpaskę i nagle świat staje się piękniejszy a Ty jesteś gwiazdą parkietu. Cholera wie kto to wymyślił ale jak oglądam tę reklamę to nóż w kieszeni się otwiera i te głupiutkie aktoreczki...

Gość cvxxfv
'metafen "i nie godziły się na ból"

Gość mnie wkurz reklama monte
i kubusia z tymi przemadrzalymi bachorami

Gość mnie wkurz reklama monte
juz nie wspomne o sepleniącym sie dziadku w reklamie leku na watrobe proliver

Gość Kocica z księżyca
i monte i kopytka czy leniwe i wszystkie reklamy o katarze, grypie i zimie aaaaaaaaaaaaaaaaaa! i śniadanie z presidentem- jak ta laska może być taka szczęśliwa, ran-( kiedy każdy jest jak zombie,) kiedy cała rodzina ja zlewa??? i ta reklama o środku do czyszczenia wszystkiego, kiedy sie nawet na kamień, czy tłuszcz nie pryśnie i orange z tymi kulkami- są paskudne i hit: mamusia i jej króliczek... jak można z dziecka idiotę robić?? z uszkami?? tatuś był zającem, czy co??

Gość ..biedronka.
play-a

Gość bambaryłe
mariola okocim spojrzeniu mnie wkurwia

Mnie najbardziej wkurwiają reklamy z wydzierającymi się dzieciakami, co ma niby być słodkie i zabawne. Najgorsza była reklama jogurtu co ta dziewczynka się wydzierała "owocowy alarm!" (chyba? bo trudno było ją zrozumieć) a teraz pojawił się dzieciak co się drze, że jest łakotkowym potworem. Doszło do tego, że dźwięk wyłączam, jak coś oglądam a są reklamy.

Gość Trajnerrrr
''Boli Cie głowa? Weź spierdalaj'' :D

Dzieciory i ta reklama z grzybicą pochwy. Z grzybicą idzie się kurwa do lekarza, a nie wybiera sobie jakie tabletki będę brać, jak jakiś błyszczyk :O Ta reklama jest poniżająca. Jeszcze nie widziałam reklamy o jakiś chorobach faceta.

oreee oreo oreo! i te play-a z Wojewódzkim są denne jeszcze była taka reklama barszczu winiary gdzie facet sobie pół gędy min uwalił - fuuuuujjjj nowe?? nie! uprane w perwolu swoją drogą chyba spełniają swoją funkcję skoro je tak pamiętamy

Pancerna kołdora - jest przecież masa reklam ze środkami wspomagającymi erekcje to dopiero żenada!!