Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekler22

czy test zrobiony 2 dni po dniu spodziewanej miesiaczki jest wiarygodny?

Polecane posty

Gość Perw mobilna
Jeśli wiesz na pewno, że miałaś owulację ok. 14 dni przed datą spodziewanej miesiączki to tak. Jeśli nie wiesz kiedy miałaś owulację, ale ostatni niezabezpieczony stosunek odbył się nie później niż 10-12 dni przed datą spodziewanej miesiączki to tak. Natomiast jeśli nie wiesz kiedy miałaś owulację i regularnie wspołżyjesz bez zabezpieczenia to test trzeba powtórzyć za jakiś czas.

wspolzyje z zabezpieczeniem zawsze prezerwatywa. nie bylo jakiejs akcji w stylu zsunela sie czy cos. moze to glupie ale zawsze po stosunku wlewam do prezerwatywy wode i patrze czy jest ok. czy mam sie denerwowac ze jestem w ciazy? to juz 4 dzien kiedy nie mam okresu

Gość Perw mobilna
Do pięciu dni to nie jest spóźnienie. Jeśli spóźni się 14 dni wówczas trzeba iść do ginekologa. Wcześniej nie należy ginekologowi zawracać dupy. Powodów opóźnienia może być wiele.

perw mobilna jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze podczas seksu z prezerwatywa?

Gość Perw mobilna
Według mnie zerowe, a jak chcesz wiedzieć jaka jest oficjalna wersja to sprawdź sobie na Wikipedii hasło skuteczność antykoncepcji. Ewentualnie w źródłach katolickich możesz poczytać o mikroporach itp.

kurcze denerwuje sie. wsumie nie mam powodów bo zawsze uwazamu z moim partnerem stosujemy prezerwatyw. ale jednak... mialam duzo strsesu w tym tygodniu bo egzamin na studiach to moze dlatego opoznienia okresu?