Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhhhhhhhhghdfdf

no dobra to dlaczego dajmy na to taki Karolak (aktor) jest atrakcyjny dla kobiet

Polecane posty

Gość hfhhhhhhhhghdfdf

Bo co wlacze telewizor to widze tam jego krzywy ryj, a jak wiadomo ramowka dostosowana jest do zapotrzebowania publicznosci. Co jest w tym kolesiu że robi taka kariere a laski sikaja za nim? Przeciez on wyglada i gra jak zjelczale psie gowno po roztopach

Gość cvxxfv
to twoje zdanie

Gość hfhhhhhhhhghdfdf
Co puszcza jakis nowy sitcom, albo nawet film fabularny to w pewnym momecie zawsze napotykamy na ta jego kartoflana morde jak na psie odchody w parku

Gość avp2
Ej dokladnie. Ten facet to dla mnie taki retard ze dziwie sie jakim cudem wogole trafil do tv

Ej dokladnie. Ten facet to dla mnie taki retard ze dziwie sie jakim cudem wogole trafil do tv ja mam taką koncepcję że to przez propagandę że nie musisz być ani ładny ani zdolny ani charyzmatyczny żeby zostać aktorem musisz mieć "ciekawą osobowość" (nie chcę wiedzieć, jak się przejawia ona u p. Karolaka) bo mamy demokratyzację "sztuki" :-P

Gość zgadzam się też nie trawie
tego gościa, ale większość społeczeństwa go nie lubi. Wystarczy poczytać posty np. na filmwebie

Gość fdverv
Jest śmieszny i bardzo naturalny i wyluzowany,może wygląd nie powala ale nadrabia charakterem

Gość fdverv
Wolę jego niż np.sztywną Kożuchowską ,wydaje się trochę wyniosła

Gość luska z liverpoolu
wole takiego karolaka niz np szyca. Chociaz oboje to dno

Gość zaczarowany olowek10000
kiedys to byli aktorzy z prawdziwego zdarzenia, a teraz to sami celebryci

drodzy obywatele z radością przypominam że nie jesteśmy skazani na propagandową (w sferze politycznej jak i każdej innej) telewizję tvn ani przez lansowany tam styl życia, sztukę, kulturę, kkuchnię, ogólnie gwiazdy itp

Gość Karola i Szyc grają
w niemal każdej produkcji. Niedobrze mi się już robi, gdy widze ich ryjki

Gość zaczarowany olowek10000
pocieszny to byl jak gral w kryminalnych. Taka ciota a teraz no coz...

No i co z tego że wysoki jak paskudny. Na dodatek ta szpara, dla mnie kompletnie nie atrakcyjny ani z twarzy ani z sylwetki (waskie ramionka upakowane tluszczem) Co do aktorstwa to nawet się nie wypowiadam, bo ta jego gra wyglada tak jakby zaprosili jakiegos laika z ulicy, owszem dali mu jakies srodki na wyluzowanie i dali role do zagrania. Takie nic

Gość ta jego gigantyczna przerwa
miedzy zebami... śni mi sie po nocach

autorem jest pewnie jakiś picuś glancuś, który nie rozumie dlaczego kobiety nie zwracają na niego uwagi, a na brzuchatego Karolaka tak to zagadka dla Colombo hahaha

Gość fdverv
no w wyglądu przypomina trochę shreka:D

Gość moja stara tez lyka jak mlody
Pelikan ta tvnowska papke :o A co do tej przerwy to moznaby tam smialo fiata punto zaparkowac i jeszcze zostanie miejsce na namiot

aktor nie musi być ładny żeby był dobry (nicholson - kto narzeka na jego brak urodyi że niby ten brak ma mu w czymś przeszkadzać?) ale musi cos umieć karolak nie umie nic, podejrzewam że jest po prostu optymistycznie nastawionym do życia facetem, bez lęku przed wystąpieniami publicznymi, którego wzięli po to żeby pokazać ludziom - patrzcie jaki sympatyczny człowiek, uśmiechnięty, no, świat jest piękny, władze oddane społeczeństwu nie ma się czym przejmować :)

Gość do tamaraa:
po prostu Karolak jest koszmarny i to nie jest żadna zazdrość, ma straszny ryj i gra gorzej niż maciek z Klanu

Gość astasiaaa
Mi też się kompletnie nie podoba, ale ogladam te komedie bo nawet smieszne :D

Gość Nicholson jest brzydki?
bardzo przystojny chociażby w Chinatown jak był młody, no potem wiadomo starość, ale mi się podoba milion razy lepszy od Karolaka, ten paszczurem był nawet za młodu

ja nawet nie wiem czy jest brzydki, na pewno nie jest mega ładny, no nie? ja tak kocham nicholsona jako aktora że nawet Ci nie powiem czy na 100 % jest brzydki

Gość a ja jak tak na niego
patrze to wydaje mi się że prywatnie to arogancki koles, z przerostem ego (dzięki tv), moim zdaniem bardzo rozczarowalibyscie się nim w bezposrednim kontakcie. Znam podobnych ludzi