Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O doświadczeniach z puszystymi

Dlaczego puszyste kobiety depilują się mniej niż inne?

Polecane posty

noo spoko, tak sobie tylko żartuje. to że ktoś nie jest dobry w ortografii nie znaczy że jest głupi ;) Znam kogoś kto napisał "Juzef" xD a jest bardzo inteligenty tak poza tym :p

NÓŻ nie nie, żaden kościotrup:) ważyłam kiedyś 56kg i tyle chce ważyć:) ale to maximum do zgubienia :) więcej już nie :) A propo tych cipek to fakt jest taki że kazdy lubi cos innego, ale w tym temacie wyraźnie jest że nie gola się i temat sie stacza do tego że nie dbają o Siebie, a to jest bzdura :) Są kobiety i szczupłe i grube które dbają i nie dbają :) waga tu nie wyznacza reguły:)

Gość piękny chuysayn
jak jesteeś idiotą - nie zmieniała świata na siłę :-P jesteś jeden i światu to wystarczy...co innego net :-) możesz walić łbem ile wlezie ale guzu na dupie sie nie POzbędziesz :_)))) ehehehe

ja pamiętam że jak o dziecko mówiłam zamiast "piorun" to "pierun" heh :D aż mi kiedyś ktoś wbił do głowy "ojciec pio" piorun nie pierun i do tej pory pamiętam :D

Migotka tyłek jak szczotka xD tak na pewno przejęłabym się wypowiedzią osoby z forum która nigdy ze mną nie rozmawiała i ocenia mój poziom inteligencji. To świadczy tylko o danej osobie a nie o mnie :) :D:D:D

kiwi1988ldz - A ty nie widzisz że te "dbanie" o siebie to tak naprawdę sztuczny wymysł lewaków? Mnie wkurwia ta przesada, bo teraz to dochodzi do tego że i faceci się depilują. A co się stało, że z 56 kg poszłaś na 100 kg? Ja teraz ważę 107 kg, ale ćwiczę i mam 193 cm wzrostu, wiec u mnie fajnie to wygląda bo tłuszczyku nie mam, więc wiem że musiało to być u ciebie dużo skoro nabrałaś takiej wagi,normalnie trudno nabrać wagi, więc podejrzewam że chyba jakaś choroba cię dopadła.

NÓŻ a Ty to chyba jesteś facetem, bo chyba nie kobietą?:D Dbanie to jest bardzo ogólne słowo i dla każdego ma inne znaczenie:) jeden się myje i już uważa ze dba inny chodzi na zabiegi i td i td:D temat rzeka :) U mnie na tą wagę złożyło się kilka rzeczy zwolniony metabolizm i problemy z nim, genetyka, leżenie przez kilka miesięcy w łóżku, leki:) Teraz w końcu dorosłam do tego aby pójść do obcych ludzi po pomoc :) i są efekty:) ale tak jak napisałam nie dam się zwariować:)

Gość piękny chuysayn
no cusz ironia jest kiedy błazen patrzy w lustro gładząc kant w spodniach :-) o ironio .... jak słyszy w tle tupotek tłustego Morświnka... który na niego paczy z politowanieM ehehehe jak marznom mu korzenie siedzonc na łafce ehehe paczonc smutno w komórke jedyno jakom ma....

Gość piękny chuysayn
kończ, bo wstyt jak nie dasz rady uchuchu.......

Gość ale bzdury!
na maxa😡