Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam............

Czy majac cukrzyce ciazowa mozna pracowac?

Polecane posty

Jestem w 30 tygodniu ciazy i 2 dni temu stwierdzona u mnie cukrzyce ciazowa, dostalam skierowanie do endokrynologa. Czy cukrzyca ciazowa jest powodem do pojscia na chorobowe? Musze pracowac jeszcze przez 4 tygodnie, a potem w 35 i tak zaczyna mi sie urlop macierzynski 6 tygodni przed porodem.

Gość wkur.. jestemm na maxa
a po co z maciezynskiego brac??? jesli ci nie szkoda to jjuz dzis idz!!!!!!!!!! ale po co jak mozesz isc na l4 dostaniesz od razu i spokoj w domu na dupie z ciaza i cukrzyca

chetnie bym poszla, dlatego pytam, czy jest to powod do zwolnienia. W przyszlym tygodniu mam termin u endokrynologa, i wtedy na pewno sie dowiem, ale tyk pytam z ciekawosci juz teraz, czy ktos ze swojego doswiadzczenia moze mi powiedziec, jak to jest.

spokojnie mozesz pracowac. na twoim miejscu jak mozesz i chcesz ciagnij zwolnienie l4 do terminu porodu a potem dopiero macierzynski!! pozniej dłuzej bedziesz z dzidzia.

Gość ooooooooooooo
skoro masz cukrzyce ciazową to pewnie dostalas skierowanie do diabetologa a jakie mialas wyniki ze dostalas takie skierowanie?

Oczywiście że można.Ja miałam wykrytą chyba w 22 i pracowałam do 36 a w 38 poszłam rodzić na skierowanie, więc w zasadzie wolnością się długo nie nacieszyłam.