Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trimer_ball

Prosty paradoks na który kobiety dostają gęsiej skórki.

Polecane posty

No bo Ty przedstawiasz wizję świata w której facet im starszy, tym lepszy, bo dla kobiet wygląd się nie liczy. A liczy się, i to bardzo, a siłą rzeczy wygląd faceta z wiekiem traci, zamiast zyskiwać. Obie płcie wolą młodych i pięknych tak naprawdę. :)

Przeczytałam i wyszło mi że nie wiem co właściwie chcesz przekazać. :) Nie zgodzę się z tym, że wszystko, co w facecie atrakcyjne dla kobiety, ma związek z posiadanym majątkiem i statusem społecznym. Kobiety chcą się seksić przede wszystkim z młodymi i zdrowymi, podobnie jak faceci - żeby mieć zdrowe potomstwo. Wizerunki obu płci w mediach potwierdzają tę teorię. O czym tu jeszcze dyskutować?

Gość trimer_ball
To że kobiety w biurze są niemiłe dla nowo zatrudnionej młodej atrakcyjnej pracownicy to żadna tajemnica ani żadne odkrycie. Co jest ważne to żeby mężczyni zorientowali się że ewolucja naszej atrakcyjności ma bardzo mało wspólnego z ewolucją atrakcyjności kobiet.

" no jak ty wszystko widzisz w kategoriach 'wszystko' 'zawsze' 'kazda' to jak mamy dyskutowac?" Ja widzę? :) Bynajmniej. Podaję konkretne przykłady swiadczące o tym, że teoria autora topiku jest błędna.