Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka512

Co się dzieje z nasieniem po?

Polecane posty

Gość lalka512

Witajcie, od jakiegoś czasu nurtuje mnie jedno pytanie, mianowicie co dzieje się z nasieniem złożonym przez partnera podczas stosunku w pochwie? Czy w przeciągu kilku kolejnych godzin ono wypływa np. podczas chodzenia? Czy może się rozkłada w pochwie? Czy kobieta musi się po stosunku "tam" wypłukać podcza kąpieli? A może nasienie zostaje wchłonięte przez ścianki pochwy? Dzięki za wyjaśnienie!

Gość wypływa od razu więc
trzeba iść do łazienki się umyć

Nie trzeba się myć. Jakbym miała się myć po każdym stosunku to straciłabym z godzinę dziennie w łazience. Wystarczy wytrzeć się chusteczką. 🖐️ A w żadnym wypadku nie można niczego wypłukiwać.

perwersja :o oczywiscie, ze po kazdym stosunku się podmywam - nie wyobrazam sobie inaczej

Gość lalka512
Skoro wszystko wypływa to jak można zajść w ciąże? Wydaje mi się że jakaś resztka w nas zostaje. Wczoraj pierwszy raz współżyłam z moim partnerem i nie wypłynęło tego zbyt duzo gdy wstałam i boje się że jak to w środku się tam zacznie rozkładać to moge stamtąd nieprzyjemnie pachnieć :(

ach dziewczyny jak wstaniecie to nie wszystko Wam wyplywa - tylko wiekszosc ! plemniki moga zyc w pochwie az do 7 dni !!!! nawet jak sie podmyjecie to przeciez plemniki sa w srodku ! nigdy nie mozna wpuszczac do pochwy rzadnych plynow - pochwa czysci sie samoistnie - a przez wpuszczanie czegos (wody) do srodka mozna sobie zaszkodzic po stosunki najlepiej isc sie wytrzec i tyle :) jesli stosuje sie tabletki anty ciaza nam nie grozi :) gorzej jak ktos kocha sie bez zabezpieczenia :/