Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coatina

Czy faceci dają wam pieniądzy np. na tabletki anty i inne rzeczy

Polecane posty

Gość coatina

Witam. Chciaabym się dowiedzieć, jak to powinno wyglądać w "zdrowym związku" :) Jestem z chłopakiem poł roku, oboje studiujemy i zastanawiam się jak to powinno wyglądać, czy powinien dokładac mi do tabletek anty skoro jest to dla nas obojga? I jeszcze jedna sprawa, dzisiaj dowiedzialam się ze zaraziłam się od niego opryszczką narządów plciowych, zapłaciłam prywatnie za gin 100zl + leki 30 i mozliwe ze to nie koniec moich wydatkow związanych z tą opryszczką, czy Waszym zdaniem powinien się dołożyc do tego "interesu"? w końcu to z jego winy sie zarazilam, to moj pierwszy partner seksualny...

Gość coatina
i co myslicie? bo ja juz zgłupiałam moze sobie wziełam za faceta jakiegoś sknere i w dodatku egoiste albo jestem malo wyrozumiala bo ja dostaje wiecej pieniedzy od rodziców ale co z tego..

masakra, zarazil cie opryszczka a ty z nim jeszcze jestes? tak przy okazji opryszczka jest nieuleczalna. Jesli zajdziesz w ciaze i urodzisz naturalnie to szansa jest ze zarazisz dziecko. nie, nie powinien ci sie dokladac do tabletek, tak, powinien dolozyc sie do leczenia. Opryszczka ma nawroty, tak ze przygotowuj sie na te leki tak co 3 miesiace. Ochyda.

Gość coatina
Czemu od razu "ochyda"? Bez przesady nie musisz mnie od razu załamywać :D dzisiaj sie dopiero o tym dowiedzialam, na razie mysle że on mnie zarazil ale nie specjalnie, jak z nim rozmawialam mówi że nie miał pojecia o tym że ma opryszczke(faceci rzadko maja objawy), zrobi badania to sie wszystko okaże bo czytalam ze mozna sie tez inaczej zarazić nawet w toalecie, a ja jestem studentka i mieszkam z 3 kolegami sama nie wiem ..

"ochyda" bo opryszczka jest powaznie paskudna. Nie znaczy ze ty jestes ochyda, ale choroba owszem. Ale do tematu, jesli nie on Cie zarazil to uwazaj, bo mozesz zarazic jego. A jesli on, to kopnij w tylek drania bo faceci powinni dbac o swoje zdrowie tak samo jak kobiety a nie chorobska roznosic.

Gość ekkkheeem
oCHyda ?????????????? :o

Gość coatina
wiem że to okropne widziałam u siebie i nikomu nie życze.. poczekam na te badania, niech wyjdzie że to on to rzeczywiście chyba zakończe te "zwiazek" skoro tak szalał przed mna .. kur*a co za życie;/

Gość mnbvcgt
CHyba oHyda