Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsadfspopopopopopopopo

nic nie jadlem dzisiaj skad wziac jedzenie kiedy w lodowce pusto

Polecane posty

Gość Mariano Italiano..
Masz kakao i cukier to czekoladę gorzką możesz sobie zrobić :) Robiłem

Kacia jest cebula i dwie marchewki - teraz znalazlem takze juz cos jest ;d cukier woda, kakao dam rade ;]

może te suchary + podsmaż cebulę ze startą na grubej tarce marchewką i razem to zapiecz... nie wiem kombinuję. A kostki rosołowe masz? Albo masło?

ugotuj marchewke potm pokroj w kostke cebulke udus na patelni i z takim ala sosikiem zjedz te sucharki kakao zrob na wodzie bo czuje ze mleka tez niet tylko wiecej daj poslodz zeby bylo pozywniejsze a jaks puszka w zakamarku kuchennym groszek kukurydza???

Gość Domenico Falucci
Narkomana chcecie wesprzeć? :O

No tak komentzarz Domenica i kilku innych jak zwykle na poziomie ehhhh kafeterianie :O Obys ty kiedys glodny byl

Katia widzisz i juz mi rozkminilas kolacje, ale jest jeden problem - nie mma naczym smazyc ;d ale dobra dam rade, moze wezme ugotuje te marchewki i cebule, moze jakas zupa z tego wyjdzie ;d ?

Gość No to masz problem....
Ja mam wiekszy problem w tej chwili. Zostały mi dwie miarki mleka dla synka . A rodzinka tj.ojciec i jego żona maja mnie w doopie. Sami wrocili z wczasow niedawno. I o nic sie nie martwią. Wydałam Kupe kasy na wyprawke do szkoły bo corka poszła do pierwszej klasy i zostało mi 20 zł do końca miesiąca na cztery osoby. Napewno kupie synkowi mleko z tych pieniedzy a sami będziemy patrzyc w sufit.

Gość narkoman też człowiek
idioto :o

Tez mnie to dziwi na fete jest na jedzenie nie ma no, ale te fete to juz troche mam ;] moglbym sprzedac znajomym ale nikt kasy niby nie ma

ani kropeli oleju? grama masla??? zdziebka czegokolwiek tlustego??? zamrazalnik przekop ja jak bida byla wcinalam suchy chleb z cebula

Gość Mariano Italiano..
ee marchewkę zetrzyj surową i posyp cukrem, gotowana to już nie to samo a z cebulą jak wyżej. Na plasterki i uduś :D

wiesz co tak sobie mysle moze poddus cebulke na wodzie na patelni albo w rondelku??

ja jak bida byla wcinalam suchy chleb z cebula tak zrobie, nie nie mam oleju, co w tym dziwnego ;d tylko wolalbym zwykly chleb a nie te suchary, ale wali mi sie po domu pelno drobniakow wiec zbiore przynajmniej na ten chleb

wiesz co tak sobie mysle moze poddus cebulke na wodzie na patelni albo w rondelku?? dobra, ale jak to sie robi ;d

Gość tyż głodno
@fdsadfspopopopopopopopo dobrze się bawisz? a teraz zjedz marchewki, zagryz cebulą popij wodą z kakao i cukrem, poliż soli i wymyśl kolejny temat:D

Podduś jak w wodzie w rondelku i cebulę, i marchew, dodaj przyprawy- pisałeś , ze masz jakieś w szafkach, może vegetę znajdziesz...

wiecie co juz bardziej glodny niz teraz nie bede ;d wiec z takim stanem dam rade, gorzej z zasypianiem ale puszcze sobie jakis nudny film i jakos to bedzie te kolacje to ja sobie jutro rano zrobie, zeby jakos przetrwac w szkole ;]

Gość Mariano Italiano..
I jeszcze. Masz chleb, wodę przydał by się pieprz. Możesz zrobić tą śląską zupe chlebową.

I chleb zamrożony może być dość długo, więc rozmrozić go i zobaczyć nic nie szkodzi. no dobra sprobuje go rozmrozic ale on lezal tam jeszcze przed wakacjami, na wielkanoc go pewnie matka rzucila ;d dobra ja juz uciekam, dziekuje za zajecie czasu, piszac jakos sie nie mysli o glodzie ;]

wlej do rondelka trochę wody, pokrój cebulę, marchewkę w talarki, osól i podduś. Tylko znajdź jakieś przyprawy