Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t335h

niskie IQ, brak zaradnosci, bojaźliwosc, humanistka -jak sobie poradzic w zyciu?

Polecane posty

Gość oj już nie przesadzajcie
pedagogika jaka jest każdy widzi, ale nie można mówić, że to zupełnie bezwartościowy papier: trzeba wykazać się kreatywnością, odbyć sporo praktyk, które są stresujące, teoria prawie nigdy nie sprawdza się w praktyce, każde dziecko jest inne i na poczekaniu musisz wymyślać sposoby/zabawy/lekcje i to wymaga inteligencji. A jak ktoś wybierze dodatkowo pracę z dziećmi specjalnej troski, to naprawdę musi się wykazać umiejętnościami, choć to oczywiście zupełnie inny rodzaj umiejętności niż na polibudzie.

Gość lkjhgfn
zawieranie umów to nic strasznego, jesli jesteś tuz po studiach to wszystko jeszcze przed tobą, możesz mieć własne mieszkanie, sprzedać, wymienic na lepsze i itd. Nikt nie ma jeszcze kokosów w wieku ok. 25 lat.

Gość dkddlsbadhfska
t335h, chcesz porozmawiać? Może dasz jakiś namiar, choćby tymczasowy fikcyjny mail :) Potem wymienimy się kontaktem właściwym. Ja uważam, że jesteś normalną osobą bez ubytków intelektualnych, zaś po prostu okrutnie zdołowaną i masz niskie poczucie własnej wartości. Ot i tyle, ale do naprawienia :)

Gość t335h
tak generalnie nienawidze siebie i jestem autoagresywna ale nie chce pomocy widocznie taka juz jestem

Gość nie da maila
bo to jest prowo a wy łykacie wszystko jak młode pelikany.

Gość t335h
Po co dawac meila?znajomych tu ne szukam

Gość dkddlsbadhfska
t335h, rozumiem :) Ja nie naciskam ale wyszłam z propozycją i wcale nie znaczy to, że muszę być twoją znajomą i że jakkolwiek znajomych szukasz. Nie to nie i po prostu :) Czasem dobrze jest po prostu rozmawiać z kimś całkiem anonimowo lub jakkolwiek. Jednak nie chcesz to nie i tyle :) Ja problemu nie widzę.

Gość t335h
Albo, a o czym bedziemy pisac? magdalinka182@buziaczek.pl

Ale iq około 100 to wcale nie jest mało tylko normalnie. Jeżeli zatem nie radzisz sobie w życiu to znaczy, że może jesteś leniwa. Nie pracujesz być może nad sobą, nie rozwijasz swoich wszystkich zdolności a osoby z taka inteligencją i zarazem lenistwem wydają sie być nieinteligentne. Jeżeli to jest ten powód o którym napisałam to weź sie za siebie.

Gość Tutejszyniebywalec
dkddlsbadhfska - podaj maila fikcyjnego, chetnie wyslucham Twojej historii :) Nie musimy od razu planowac malzenstwa! To ja - nie LeClerc, tylk podszyw :classic_cool:

Gość dkddlsbadhfska
Najlepiej byłoby porozmawiać nie zaś pisać, np. skype? A o czym można rozmawiać? O wszystkim, o tym co czujesz, jak się czujesz... po prostu o wszystkim o czym ty zechcesz rozmawiać :)

Gość prawictwo pospolite1
moje IQ też nie jest wysokie - mam IQ= 106

Gość t335h
To nie moj adres tylko podszywacza,ja nie jestem zainteresowana i tu rozmawiam

Gość dkddlsbadhfska
Ale przecież nie każdy musi być Einsteinem, no ludzie :D od 90 w górę u przeciętnego człowieka to wcale nie jest źle :)

80 % ludzi ma IQ nizsze niz 111 .. IQ powyżej 110 ma tylko 20 % ludzi IQ ponad 120 ma tylko 5 % ludzi

Gość lkjhgfn
t335h - z takim IQ zawsze możesz zostać politykiem i nieźle sie urządzić.

Gość dkddlsbadhfska
>>t335h "To nie moj adres tylko podszywacza,ja nie jestem zainteresowana i tu rozmawiam" Spokojnie, mam na uwadze podszywaczy i z tego co piszesz, nie uważam cię za osobę która by założyła maila na jakimś buziaczku :D Bez obaw, nie napisałam i nie napiszę :)

ja robilem tylko 1 raz test . Zwykle za drugim razem powinno wyjsc wiecej, bo człowiek wie jakiego rodzaju pytan sie spodziewać . Liczy sie tylko pierwszy test .

Gość t335h
A jak Ci w mensie?

Gość ja mam wysokie ale
zdrowie ujowe, i co , tak samo.Mogę enty raz walnąć z baranka w ścianę, po prostu wegetujesz.

Gość jchdjhdjdhduh
testy na iq są tak "mądre" jak ludzie, ktorzy je opracowują. Jak to łatwo manipulowac masami....

IQ nie jest takie istotne .. w Polsce jest kilkadzisiat osób z IQ przekraczającym 140 . Problem polega na tym ze żadna z tych osób nie jest autorem wynalazków . samo IQ nie wystarczy niestety by życie było łatwiejsze .

Mi w 1 teście wyszło że mam 100 iq, w drugim, ze 109. Nie jest to duzo ale mało też nie. Mimo to nie mam żadnych przyjaciół Ludzie co maja nizsze iq mają a ja jestem sama. drugi test sie nie liczy . Masz IQ = 100

Gość t335h
Tez mam ujowe Zdrowie i grupe na kregoslup ale ne o tym temat

Gość lililo111
ale macie problemy....ludzie walcza o zycie w chorobie to jest problem:-(

Gość ja mam wysokie ale
samo iq nie wystarczy, można mieć niskie , zresztą można je nieco podwyższyć odpowiednimi ćwiczeniami.Liczy się też reszta.Stosunek do ludzi, empatia.Zachowanie w grupie.Wiele rzeczy się składa na sukces.Odrobina farta itp, wygląd. Wiele składowych.

Gość To ja mam wysokie iq
A za to co wybralam w zyciu polowa by mnie zjechala ;) Nie przejmuj sie autorko. Wez sie za siebie, swoj wyglad - tak, zebys byla reprezentacyjna. Ludzie patrza na to. Ile jest na prawde glupich lasek i dajacych sobie rade? No wlasnie. Ogarnij sie wiec. To, ze mieszkasz u mamy to nic zlego jak ci u niej dobrze. :) usomodzielnienie pomoglo by ci byc mniej bojazliwa, bo bedac sama musisz zalatwiac rozne sprawy. Nie chcesz faceta, bo sie boisz porzucenia? Dzisiaj jest jutro nie ma? To dziala w obie strony ;) ale musisz byc atrakcyjna itp.

Gość dkddlsbadhfska
W niektórych testach w skali catella można spokojnie znaleźć błędy logiczne, zwłaszcza tych dostępnych online, ale ogólnie testy catella nie są wcale ekstremalnie trudne. A na moje rozumowanie Catell (amerykanin) najwidoczniej uwzględniał niedostatki intelektualne swojej nacji wprowadzając własną skalę i sposób pomiaru IQ i choć niewątpię że są inteligentni amerykanie, o tyle mu chodziło o ogół, a w ogóle amerykańskiego społeczeństwa trudno aby zdali testy jakkolwiek w innych pomiarach i skalach :)