Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t335h

niskie IQ, brak zaradnosci, bojaźliwosc, humanistka -jak sobie poradzic w zyciu?

Polecane posty

Gość t335h
Atrakcyjna ne jestem mam nadwage 165 i 65 kg i nie za ladna twarz i okulary bo duza wada plus 6

Gość prawictwo pospolite1
masz IQ 100 to znaczy ze 50 % ludzi ma od ciebie wyższe IQ , a 50 % ludzi ma niższe .. Ja mam IQ 106 to oznacza ze 60 % ludzi ma niższe IQ niż ja , a 40 % ma wyższe . IQ miedzy 95 a 110 - to IQ średnie IQ miedzy 111- 119 - to IQ wysokie powyzej 120 - IQ bardzo wysokie powyzej 159 - IQ geniusza . IQ poniżej 90 to lekki niedorozwój umysłowy IQ ponizej 80 to poważny niedorozwój umysłowy . Czesto osoby z zespołem downa mają IQ miedzy 60 a 80 .. 80 w lżejszych przypadkach .

Gość dkddlsbadhfska
17:52 >Czeźwy Czmiel: "Ja mam IQ > 200, a w testach na IQ znajduję logiczne błędy logiczne" 17:56 >>t335h: "A jak Ci w mensie?" A widzisz, że jesteś bystra? Jednak wyłapałaś informacje które trzeba :) Jednakże można robić testy w mensie, ale niekoniecznie trzeba być ich członkiem. Mimo wszystko, wyłapałaś co trzeba :)

Gość pogratulowac james wood ma niż
a jednak o nim piszą a o czmielu nie , i tak najwyższe sklasyfikowane to około 230

Gość prawictwo pospolite1
Atrakcyjna ne jestem mam nadwage 165 i 65 kg to nie jest żadna nadwaga .. Nadwaga oznacza 80 kg przy twoim wzroscie.

Gość t335h
od wzrostu odejmuje sie 110 i wychodzi prawidlowa waga powinnam miec 55 kg

Gość to się zdecyduj czy masz za
niskie iq czy za wysoką wagę, a najlepiej odwróć proporcje

Gość dkddlsbadhfska
Dziewczyna ma bardzo niskie poczucie własnej wartości, multum samokrytycyzmu, nienawidzi siebie 8nie znam przyczyn, a mogą być niebłache), a poza tym IQ ma w normie, jest spostrzegawcza z tym, że... okrutnie wrażliwa też jest. Są to ogólnie dobre cechy, nawet bardzo porządane u ludzi, jednakże ona widzi się totalnie w krzywym zwierciadle. Głupia na pewno nie jest, a tyle że... rozbita przede wszystkim.

dkddlsbadhfska - to, że problemy z przeszłości odciskają na niej piętno to można było wywioskować po temacie = zobacz mój pierwszy komentarz ;)

no oczywiście zwłaszcza z netu, tylko u fachowców. A co boli cię to czmielu? Przecież masz wyższe ::::btw skąd wiesz ? cytując człowiek inteligentny nie bada,,,,, tobie wróżka powiedziała? Niezły samobój z twojej strony

pogratulowac james wood ma niż - boli Cię to, że mam większe, niż James? ;) No weź przestań = inteligentny człowiek idzie się pytać innych ludzi / testować ... czy jest inteligentny? ;) Poza tym jest kilka rodzajów inteligencji, geniusz może być wybitny analitycznie, matematycznie, a jak stanie oko w oko z innym człowiekiem to patrzy w podgłogę, etc. ;) Ja góruję w każdej dziedzinie :classic_cool:

no to zawsze możesz zostać królem sedesu:d.Myślę że nawet mega inteligentni ludzie mają odrobinę próżności, coś co leciutko łechcze ich ego.Stąd upublicznianie danych ,mensowicze też mają swoją stronę.Poza tym jest w tym lekka rywalizacja .Z pewnością coś w tym jest , aby być najlepszym.Poza tym jak już podzielimy inteligencje wiesz ,że jest wiele ich typów.Dlatego twój matematyk może być aspołeczny. :)

pogratulowac james wood ma niż - ja na kafe jestem dla zabawy ;) Jeśli chodzi o inteligencję "z testów" to wszystko tam jest praktycznie na "jedno kopyto", a gdzie coś głębokiego w tym, że jedna osoba wymyśla cały dzień pytanie, a ktoś musi w nikłym skupisku czasowym na nie odpowiedzieć? ;) Poza tym wszystkiego można się wyczyć, miesiąc non stop z literkami i szybciej odpowiem na pytanie ... ile to jest 243 * 45 niż Ty wystukasz na kalkulatorze. Na szczęście jestem na tyle inteligentny, by szukać sobie innych wrażeń ;) Należysz?

Osoby posiadające 100 inteligencji radzą sobie w podstawowych sprawach. Jeżeli Ty piszesz że jesteś niezaradna to problemem u Ciebie jest albo lenistwo tzn. nie wkładasz wysiłku w to by sobie poradzić z niejedna rzeczą albo jesteś chora i choroba czyni Cię nieporadną. W takiej sytuacji pozostaje Ci tylko wybrać się do lekarza. Tak jak napisałam - musi u Ciebie występować któryś z tych 2 wariantów (albo i 2 naraz, nie koniecznie w jednakowym stopniu). Innej możliwości nie ma.

nie nie należę, ale lubię obserwować świat. Sam wiesz ,że testy do mensy są inaczej skonstruowane niż testy u psychologa.Ja mam od kilku psychologów wyniki.To mi wystarcza.

Gość gość
co nie znaczy ze nie mozna sobie podwyszac iq :) co troche więcej : )

Gość gość
iq rosnie stan zdrowia sie poprawia pewnie są prace dla nizszego iq po co byc zaraz geniuszem po co to komu :)

Gość gość
Normalnie świecisz cyckami i d**ą i każdy daje ci 150. Sprawdzone i potwierdzone.

Gość gość
Ktoś wyżej co pisał o IQ 80 i poważnym niedorozwoju nie ma o tym pojęcia. Jakby dzieci z Downem miały po IQ 80, to spokojnie by kończyły podstawowke, a na ściągach szkole średnia czy studia.

Gość gość
Osoby z zespołem Downa mają różny poziom upośledzenie umysłowe go oraz pzne IQ. Tak, czasem maja IQ w granicach normy. I w kraju z możliwościami jak np. UK czego są samodzielne i z normalną praca. A w Polsce to faktycznej, ludzie przeciętni albo upośledzeni fizycznej (np. na wózku), nie z bogatej rodziny mają przesrane i tyle. Taki mamy klimat. Co do autorki: znajdź faceta albo pogódź się, że będziesz utrzymywana przez rodziców (byle jak najdłużej) a potem jakiś mops się tobą zajmie na starość. Bywa gorzej, serio.