Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawicza tragedia część II

Polecane posty

Gość Co za różnica..
to wszystko przez niską samo ocenę. Potem ludzie piszą o cwaniaczkach którzy to wyrywają laski. a te wyrwane nazywają szmatami. Za dużo filmów i innych pierdół. Kogo mają wybrac te dziewczyny jeżeli wy panowie się wstydzicie. Trzeba się dostosować, żyć pełną piersią-przełamać a nie oglądać się na innych i mieć do wszystkich pretensję. Świat na was nie poczeka, więc bierzcie sprawy w swoje ręce i do roboty bo masa dupeczek tylko na to czeka. Wysilcie się...

Gość Co za różnica..
niema lepszych i gorszych... to nie amerykański film

Gość Co za różnica..
ehhh.... kompletny brak wiary w siebie, to musi być takie kłopotliwe.

Gość Co za różnica..
no wiesz lepiej ruchać niż stękać...

Gość gruoch
idzcie do prostytutek -zamiast pierdolić i kwękać jęczeć na forum-kutafony złamane-albo idzcie na disco -tam jest towar a ludzie bzykają sie nawet w sraczu

Gość Co za różnica..
Człowieku nie wierze, 7 lat i nic... szczerze 3 lata na siłowni i sportowe auto i na każdej imprezie coś zaliczysz. Większość dupek jest tempa jak wiekszość typów. Wiem że przykład jest stereotypowy ale naprawdę widziałem pare takich akcji. Ludzie są prości jak jebanie. A najlepsze że najtańszy bajer najlepiej działa.

Gość Co za różnica..
No i jedziesz byle do wyra wlazła a jak raz zasmakujesz to cały czas będziesz sobie coś sprowadzał:D

Gość Co za różnica..
a sport???

Gość darker też wyrywał
przez 10 lat i też nic.

"A najlepsze że najtańszy bajer najlepiej działa." Jak jakiś przystojniaczek walnie taki bajer to pewnie, że zadziała. A jak powie to taki terrorysta jak ja to jeszcze w pysk dostane.

Ja myślę, że to nie jest trudne. Trzeba popracować nad pewnością siebie i uderzać śmiało. Chociaż brak kasy to jest problem. Zostają wtedy dziewczyny na dyskotekach. Albo romans z mężatką. A jak to kogoś nie interesuje?

Gość Co za różnica..
kurwa jaki problem zrobić prawko??? pochodzisz na siłke 2 lata to też będziesz przystojniakiem. U faceta to żaden problem. Laski sobie cycek większych nie wytrenują a ty możesz. W miarę modnie się ubierzesz z a dziweczyny same się będą oglądać. W jakimś temacie gadają która ,lubi włosy na plecach a która na klacie. Więc zaufajcie mi co poniektóre to nawet trolla do wyra by wzieły.

Gość trimer_ball
Jak ktoś w Boga nie wierzy to sobie bożki struga. Wy juz macie bożka: związek z kobietą albo chociaż seks. Do niego się codziennie modlicie na kafeteri.

Gość Co za różnica..
heheh dobry ten filmik

"A najlepsze że najtańszy bajer najlepiej działa." ­ Jak jesteś cudzoziemcem to się pannie możesz zrzygać w dekolt a ona cię przeprosi. ­ "pochodzisz na siłke 2 lata to też będziesz przystojniakiem. " ­ Mamy ciekawsze rzeczy niż zapierdalanie po pracy na siłce przez dwa lata tylko po to aby dziewczyna potraktowała mnie jak człowieka.

Gość Co za różnica..
Jak ciekawsze niż ruchanie to niema tematu przecież :D

Ruchanie (w teorii) po dwóch latach przerzucania żelastwa? Nie opłaca się.

Uwielbiam tych kretynów co wszystko mieli niemal na tacy podane i jeszcze "dają rady". Daj se siana.

Gość onhui
jest jedno remedium -burdl