Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Długowłosa_17

Krótkie czy długie włosy - które są atrakcyjniesze u kobiety

Polecane posty

Siemka, chciałabym byście tutaj wypowiedzieli się w kwestii jaka długość włosów u kobiety jest najładniejsza, czy atrakcyjniejsze są długie zadbane włosy, a może lubicie takie ogolone prawie na 0. Pozdrówka;) liczę na wasze opinie.

Gość topopotyu
oczywiście, że długie. miałam kiedyś bardzo krótkie włosy i owszem miałam powodzenie[jestem atrakcyjna], ale jak spotykam starych znajomych teraz kiedy mam długie kłaki, to jest takie: "wow, ale super wyglądasz"- a jedyne co sie zmieniło to fryzura

Sorry, ale pytanie z du.py wzięte. Oczywiście, ze kazdy ci powie ,ze długie moim zdaniem przynajmniej jakoś do ramion .

Gość hsdfh
a ja zapuszczam od 2 lat mam do łopatek ale tak się zastanawiam czy nie ściąć : 1 wyglądam jakoś smutno w rozpuszczonych a w kucyku nie b ędę ciągle chodziła 2. Mój chłopak mówi że z krótszymi wyglądam jak urwis i strasznie mu się to podoba 3. długie włosy można nosić rozpuszczone albo jakoś spięte nic poza tym , nie wiem trochę mi szkoda, że tyle na te długie włosy czekałam a wyglądam byle jako jakieś 5 lat starzej - z krótszymi takimi za ucho wyglądam na 18 lat z długimi to mi ostatnio babcia powiedziała ze wyglądam wreszcie jak dojrzała kobieta :( nie wim na razie spróbuję zmienić odcień zobaczymy a u innych kobiet podobaką mi się długie falowane najlepiej w odcieniu ciemny blond

Gość hsdfh
a i jeszcze strasznie mnie wnerwia że po czesaniu tak ich dużo na szczotce, jak były krótkie to mniej było widąĆ ZE wypadają

Gość Zdecydowanie dlugie. Moja
dziewczyna (34) ma dlugie, geste wlosy i wyglada pieknie. Nie rozumiem czemu babki po 30 scinaja sie na krotko i robia z siebie stare, natapirowane czupiradla?

Gość Zdecydowanie dlugie. Moja
Po 30 i 20-latki po urodzeniu dziecka. W mojej pracy sa 2 babki po 40, z dlugimi wlosami i wygladaja calkiem - calkiem... MILF-y :)

Gość Szczera do bólu az.
Długie włosy to moja odpowiedź. A tak nawiasem mówiąc to naprawdę krótkie włosy szpecą, jakby postawić koło siebie dwie kobiety długowłosą i krótkowłosą, o takiej samej budowie ciała, podobnym nawet wyglądzie to która będzie atrakcyjniejsza ? Długowłosa.

Gość Krótkowłose babochłopy
jebaćććććććććććććććććććć krótkowlose i brzydkie babochłopy pop.ier.dolone