Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyje w kłamstwie..........fjm

Zyje w kłamstwie, robiłam straszne rzeczy w młodosci

Polecane posty

Gość Co za różnica..
i znów polityka..... z korwinem byś się dogadał

Gość MarcinP AMBERGOLD
do autorki masz 5% szansy że masz hifa lepiej się zbadaj

I to upadnie. Bo dobra wytwarzaja mezczyzni. A kobiety pasozytuja na systemie. Wkoncu wszystko pierdolnie jak ktos powie "sprawdzam" i okaze sie ze pieniadze sa bez wartosci. Nastepne pokolenia albo zostana uwiklane w wojny albo zostana zatagowani elektronicznymi chipami i beda pracowac za "kredyty".

Gość mnbcewa
Autorka pisze: " bylam dziwką, spotkalam sie 3 razy za kase bedąc w 1 i 2 klasie liceum , byłam na okolo 30 randkach z internetu, dziewictwo rowniez stracilam z facetem z neta, ja mialam 16 on 24, moi rodzice myslą nadal ze jestem dziewicą i ze nawet sie nie calowalam z facetem.. Takie "cuś" jak ja nadal twierdzi, ze to jest chore. Błędy każdy popełnia, ważne by wyciągnąć wnioski. I tego szcerze życzę Autorce.

Ona bedzie na lekach do konca zycia, niestety taka prawda. Polowa kobiet w stanach jedzie na jakichs tabletkach bo maja tak zryta psychike przez przygodny seks, alkohol i narkotyki..

Gość Co za różnica..
heheh tymon śmiałem teorie... zaraz bedzie awantura:D

"Takie "cuś" jak ja nadal twierdzi, ze to jest chore." Twoje prawo tak twierdzić a jej prawo żyć, jak jej się podoba.

Dzieci sa wlasnoscia panstwa. Swiat to ogromna plantacja niewolnikow. Powoli w polsce beda wprowadzac to co jest na zachodzie. Anglosaskie kraje upadaja.

Damascenka - ma prawo zyc jak chce tylko zauwaz ze takie osoby jak ona sa ogromnym obciazeniem dla panstwa. Pamietaj ze musisz utrzymywac ludzi ktorzy zmierzaja ku samodestrukcji. I to sa ogromne koszty. Naprawde cieszysz sie z tego ze jestes okradana?..

Gość mnbcewa
Damascenka.. zmienisz zdanie za kilka lat, gdy będziesz miała córkę. Sądząc po Twoich wypowiedziach, jesteś jeszcze bardzo młodą kobietą.

Ja jestem za wolnoscia, uwazam ze kazdy powinien odpowiadac za wlasne czyny i ponosic za nie odpowiedzialnosc z wlasnej kieszeni.

Gość mnbcewa
Każdy odpowiada za własne czyny i prędzej czy później poniesie konsekwencje. Świat tak naprwdę jest bardzo mały i dużo ukryć nie można.

"mnbcewa Damascenka.. zmienisz zdanie za kilka lat, gdy będziesz miała córkę. Sądząc po Twoich wypowiedziach, jesteś jeszcze bardzo młodą kobietą." Taaaa :D Jaaasne :D Postaram się zapamiętać :D

Gość Jolenkaaaa
Autorko jesli nikogo nie skrzywdzilas to nie masz sie czym przejmowac, ale nie mow nikomu tego co nam tu napisalas, nie ma takiej potrzeby.

Gość Olinka z Torunia
A kto niby jest bez grzechu.

Gość AmebazNieba
Ja przez taką młodzieńczą głupotę straciłam fajnego faceta. Nie puszczałam się, tylko imprezowałam i piłam alkohol. Teraz wszyscy wokół imprezują, a ja mam to za sobą. Te błędy kosztowały mnie tyle, że nie tykam alkoholu od kilku lat. Do tej pory jednak "duchy przeszłości" mnie zadręczają, u tego faceta jestem skreślona i chociaż teraz jestem najporządniejsza z najporządniejszych to on i tak zdania o mnie nie zmieni. Szkoda, że w porę sobie nie uświadomiłam co tracę. Dobrze autorko, że ocknęłaś się z tego i teraz możesz piąć się tylko w górę. Na błędach człowiek się uczy.

Gość mnnnjkkj
hahahaha, ja podobnie.

Gość ulurru
a co miala konserwować błone w occie?