Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa3

Koleżanka córki uderzyła ją w twarz

Polecane posty

Renkaaa, może masz racje, że trochę przesadzam, ale z drugiej strony po prostu nie chciałabym dopuścić do tego żeby stało się coś gorszego...

balbakaba, ta akurat część wypowiedzi nie była do Ciebie, może trochę spokojniej, bez przekleństw, co?

00:11 [zgłoś do usunięcia] Ewa3 balbakaba, nie wierzę jej ślepo, jej wersje potwierdziła także jej inna koleżanka. i tak caly dzien.... nie wiem do czego konkretnie mój temat miałby prowokować, ale skoro tak uważasz to na Twoim miejscu nie traciłabym czasu na odpisywanie w tych "prowokacjach". W prawym górnym rogu ekranu masz taki krzyżyk, naciśnij i dobrej nocy Max Zander vel Klaun , ile Ty masz lat? Jak chcesz gdzieś demonstrować swoją nienawiść to gdzie indziej. Czy nie rozumiesz, że tutaj nie są problemem jakieś tam poglądy o USA tylko agresja? Teraz nie spodobała jej się sympatia do USA a następnym razem co? może czyjś kolor butów?" Ale to nie znaczy ze z powodu butów kiedy indziej przyfasoli:P.Jeżeli ktoś by nawoływał do wojny bym uznał ze należy mu sie kęsim ale nie dlatego że badziewna muzyke robi:P.I wytłumacz córeczce że usa to wrogowie Polski:P.Żółtków nie lubię ale w tym przypadku zgodze się żółtkami ze USA to sukinsyny:P.

Gość balbakaba
tak cos gorszego od raz wbije noz komus na ulicy albo nie daj bog twojej corce nie przesadzaj ;/ jak bylam mala tu rzucalam w chlopakow kamieniami albo ich plulam i uciekalam do domu jak kolega sie skarzyl to wymyslalam ze on pierwszy zaczal i jakos rodzice mi wierzyli a prawda byla inna fakt ze wychowywalam sie z chlopakami wiec rozne glupie pomysly do glowy przychodzily ale to nie oznacza ze teraz mam cos komus zrobic

Gość Kochanka Franka
Autorko,dlaczego patrzysz na rasę tego dziecka.Zawinilo,zgłoś tam gdzie powinnas.nie ma różnicy kto s Spral twoje dziecko.wazne jakie bedą konsekwencje

Gość balbakaba
okej przepraszam Ewa

Gość Renkaaa
Dziewczynce może być teraz głupio, może dostała w domu burę od rodziców, a Ty jeszcze chcesz latać i robić aferę. Jak się "agresywne" zachowanie powtórzy, wtedy masz prawo do niepokoju.

Gość dtfuhijl678990
panna ewa jest agresywniejsza od kolezanki corci

Kochanka Franka, skąd pomysł, że patrze na rasę? W żadnym wypadku nie, rasa nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Renkaaa, mam nadzieje, że rodzice z nią o tym porozmawiali. Obawiam się jeszcze tylko o to czy właśnie oni nie wpajają jej nienawistnych poglądów bo skądś się one muszą brać. dtfuhijl678990, jak już coś to nie jestem panną tylko mężatką ;)

Gość Moglo byc roznie
Rozwaz taka mozliwosc, ze corka mogla obrazic dziewczynke i sie wyprzec tego. Moze byc tez tak, ze w jej domu moze sie dziac cos zlego, jakas patologia.