Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimpseudo

jeśli chłopak którego znam od dawna, i który mi się podoba

Polecane posty

Gość pseudonimpseudo

mnie nie podrywa, tzn że uważa że jestem nieinteresująca i brzydka?

Gość puszek chujuszek
tak

Gość może po prostu chce żebyście
byli tylko przyjaciółmi, nie jest tobą zainteresowany w tym sensie co byś chciała

Gość Podniecony (przed waleniem)
Może chciałby wypieścić twoje wątłe piersi... ?

Gość pseudonimpseudo
bardzo przykra sprawa z tym chłopakiem, byliśmy tylko znajomymi, ale ostatnio odkryłam że on ma na mnie ogromny wplyw, że codziennie o nim myślę, że mam żal do niego że się mną nie interesuje itd. Wobec czego postanowiłam kompletnie go usunąć z mojego życia. Myślę że to słuszna decyzna, za bardzo wszedł mi pod skórę.

Gość Czy to tak trudno
Jak razem pracujecie to nie usuniesz go do konca ze swojego zycia, musisz pogodzic sie z faktami. Komus nie podobaja sie watle piersi? Biusciaste gdzie sa? Nie czekaja na ciebie? ;) Odpierdol sie. Jak by komus nie miala sie podobac moja sylwetka to za zadne skarby nie umowilabym sie nawet.

Gość Czy to tak trudno
Swoja droga jesli nie akceptujesz kobiet z nieduzym biustem to musisz miec strasznie hujowe zycie. Nietolerancja swiadczy o ograniczeniu ;)

Gość pseudonimpseudo
No tak, oprócz tego on ma teraz dziewczynę. Zresztą prawda jest taka, że on mi się podoba już od nastu lat, ale z kolei on nigdy w zasadzie nie zwracał na mnie uwagi, ponieważ, ćóż, jestem dla niego za głupia i pewnie za brzydka. Nie dziwię się mu w sumie. Powiem więcej, bywał w stosunku do mnie chamski. Ps.haha, a przed randką wypytałbyś go o to czy podobają mu się twoje piersi? Ps2. właśnie jakie gesty/słowa musi uczynić/wypowiedzieć facet żebyscie zechciały pójść z nim na randkę? Powiedzieć wam, że jesteście piękne? Dać kwiaty? Zaprosić do restauracji? Muzeum?

Gość pseudonimpseudo
Ps3. mam małe cycki i je uwielnbiam!!!! Uważam że duze cyce są obrzydliwe!!!!!!!!!!

Gość student_waw
e tam. Mam dwie dobre kumpele. Widze sie z nimi dość często. Obydwie śliczne. leciałem już na każdą ale stwierdzilem, że skoro dobrze mi sie z nimi trzyma to po co to zmieniac.

Gość student_waw
jak jesteś ładna i szczupła to cycki nie mają znaczenia :)

Gość pseudonimpseudo
to wybierasz przyjaźń/koleżeństwo zamiast ewentulanego związku? dlaczego? waże 55, mam 170cm, nie jestem wielką pięknością, mam niezbyt mały nos. Powinnam schudnąć.