Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako maz i nie maz !!!

Dziewczyny co o tym myslicie. Faceci tez moga doradzic.

Polecane posty

Z moim facetem jestesmy razem 6 lat. Niedawno urodzila nam sie coreczka. Problem w tym ze on wszystko robie na opak. Najpierw chcial dziecko teraz na dom chce zbierac a o slubie wogule nie mysli. Ja chce slubu juz teraz najdalej za 2lata ale nawet nie jestesmy zareczeni . Nie moge mu o tym powiedziec bo bedzie jabym to ja mu sie oswiadczyla nalegajac na slub. Co myslicie co powinnam zrobic bo juz rece mi opadaja i plakac mi sie chce. Jak go naprowadzic na wlasciwy tor??? BLAGAM DORADZCIE. dodam ze jaies 2lata temu wspomnialam o zareczynach ale do tej pory nic....

Gość pani Agnieszka
Pomóż mi z hasłem do krzyżówki: Nieślubne dziecko Na 6 liter, pierwsza B, przedostatnia R

doradzcie cos co o tym myslicie ???

Gość pani Agnieszka
slubu nie bedzie, on sie do tego nie pali, nawet dzieckiem go nie pzyciagnelas albo to taki typ

Gość bgcfbgcbgfc
inglorious bastards :D

Ja nie rozumiem i co ten ślub niby znaczy teraz? Jaką ma wartość> Żyjecie razem, on chce budować dom, macie dziecko, ale to nie świadczy o powadze Waszego związku dlatego potrzebujesz obrączki i przysięgi? Bierzcie cywilny jak już by z ułatwień pewnych korzystać i tyle.

On nie wie ze mi zalezy na slubie nigdy mu o tym nie mowilam a ze jest nam ze soba dobrze to on chyba nawet nad tym nie mysli ja to facet jest wygodny i nie chce mu sie niczego zmieniac. Chodzi mi o to jak dac mu do zrozumienia ze chce slubu bez mowienia mu o tym w prost ??? Niechce juz dluzej czekac !

Gość Podniecony (przed waleniem)
A walił cie na hiszpana?

Ja pragne slubu chce biala suknie i obraczke na palcu kocham go i chce nosic jego nazwisko wlasnie dlatego to dla mnie takie istotne. Chce moc powiedziec o nim moj maz a nie chlopak mam mowic ? To smieszne. Tylko jak efektownie go na to naprowadzic ?

dziewczyn piszcie prosze.

A moze jakis facet sie wypowie ???

Gość krakers_88
ja bym nazwiska nigdy nie zmieniała. nie przesadzasz? hiszpan już ubabrany? :D

Gość Byybbyubbugybgyhhy
Po co dalas sobie zrobic dziecko? Trzeba przedstawiac swoje oczekiwania.

nadal nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie :( CO BYSCIE ZROBILY NA MOIM MIEJSCU???

O DZIECKU DECYZJE PODJELISMY WSPULNIE I BYLA TO NAJLEPSZA DECYZJA W NASZYM ZYCIU DZIECKO TO NASZ SKARB.

Gość krakers_88
pamietaj atrakcyjnosc kobiety z dzieckiem spada o 50 proc, choc sa i tacy co lubia :) dziecko tu komplikuje sprawe. nie wiem. wymuszona rozmowa tez nie fajna.

MYSLISZ ZE W OCZACH MOJEGO FACETA STRACILAM BO DALAM MU CUDOWNE DZIECO??? WLASNIE TERAZ KOCHAMY SIE JESZCZE BARDZIEJ TO WZMOCNILO NASZ ZWIAZEK.

Gość krakers_88
ok, ale nie pluj mi tym caps lockiem jak jakaś histeryczka. to na chuj ci małżeństwo skoro sama piszesz, że jest fanfastycznie. a może to krzyk rozpaczy :) A MOŻE CHCESZ TU KOMUŚ COŚ UDOWODNIĆ :) kochacie się to czemu teraz nie drapiecie się po pleckach w łóżeczku takim gorącym mmrr? :)

Dlatego ze moj facet jest teraz w pracy i wraca jutro a ja nie lubie spac bez niego.

"On nie wie ze mi zalezy na slubie nigdy mu o tym nie mowilam" No kurwa, to mu zwyczajnie powiedz! Nie truj dupy, tylko po prostu, że skoro i tak żyjecie razem i planujecie wspólną przyszłość to Ty byś sobie chciała te przysięgę powiedzieć bo dla Ciebie to ważne. Ma widać inne podejście i się nie domyśla skoro nic nie mówisz...

a slub chce dlatego ze marzy mi sie biala suknia i obraczka na palcu oraz wspomnienia w glowie i na zdjeciach na starosc.

lajza to jestes ty. dobranoc wszystim.

Co bym zrobiła? Przed dzieckiem powiedziała, że ja z Tobą wiecznie chodzić nie będę, bo chcę wyjść za mąż. Jeśli nie chcesz ślubu, to się rozejdźmy, bo chcę sobie ułożyć życie, a nie być wieczną dziewczyną i wiecznie z tobą chodzić. Teraz to trochę argumentów nie masz. Mieszkacie razem, dziecko macie... Powiedz mu wprost "Kochanie, a co ze ślubem?" Skoro nigdy nie powiedziałaś, że tego chcesz, to on przyjął, że papier nieważny i nie porusza tego tematu.

Gość student_waw
idz na film jakis romantyczny. Jak bedzie motyw slubu/zareczyn zlap go za reke albo cos innego zrob;p

Gość pseudonimpseudo
Wow, jesteście tyle razem, macie dziecko, planujecie dom a koleś nie zagadał o slubie a ty się wstydzisz? Nieźle..........................

Nie wstydze sie tylko chcialabym aby sam wyszedl z ta iniciatywa. Chcialabym choc troche romantyzmu, choc wiem ze po 6latach moze to byc trudne ;)

Gość widzyk z kunopi
ale ile mozna no ile?:D

Dawajcie pomysly jak tu go naprowadzic na wlasciwy szlak :) tak aby sam wyszedl WKONCU z iniciatywa :)

up up