Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INTERESOWNA

Powiedziałam w pracy, że jestem w ciąży, ale problem polega na tym...

Polecane posty

Gość o rany julek
i co, bedziesz przez 9 miesiecy udawac a potem przyniesiesz laleczke pokazac?

Gość fikolajka
nie przejmuj sie tymi komentami,na pewno ci sie ulozy zapraszam cie na mój topic o mojej tesciowej,moze cos doradzisz;)

Gość o rany julek
jak masz durne pomysly to sie nie dziw

Autorko nie kręć ;) Znam dwa przypadki, w których dziewczyna powiedziała koleżankom w pracy, że jest w ciąży, a szef ją zwolnił bo się dowiedział zanim przyniosła zwolnienie lekarskie :P Jakby dziewczyna przyniosła to zwolnienie, a szef by sie nie dowiedział od nikogo wcześniej to nie mógłby jej zwolnić. A więc dziwie się, że szef Cię jeszcze nie zwolnił, bo nie dostał żadnego zwolnienia lekarskiego... A żeby mieć zwolnienie to lekarz musiałby wykryć ciąże. Wymyślenie tematu Ci się nie udało

Haha, osiemnastolatko ( a sądzę po nicku, że masz właśnie tyle lat ) widzę, że jesteś jeszcze bardzo młoda, ale chyba nie na tyle, by nie umieć czytać? :-P Może najpierw przeczytaj cały topik a dopiero potem popisuj się znajomością mojego zaświadczenia lekarskiego, które notabene mój szef dawno już ma? :)

Pierdoły opowiadasz autorko :D każdy pracodawca pierwsze co, chciałby od Ciebie zaświadczenie od gina że jesteś w ciąży. A jeśli jeszcze nie chciał to na pewno lada dzień każe przynieść

Gość bblankaa_
"INTERESOWNA A czy ja prosiłam o durne komentarze?" jaki temat takie komentarze :O

Gość miskaaaaaaaa*
Jakie głupie pytanie to takie głupie odpowiedzi Autorko, współczuje kretynizmu :classic_cool:

interesowna ty chyba nie myślisz że komuś sie chce czytać każdy wpis :D ciesz sie że chociaż pierwszy post raczyłam przeczytać z grubsza

Haha, skoro jaśnie pani nie ma zamiaru czytać każdego wpisu, to niech się nie wypowiada na temat o którym nie ma pojęcia, bo robi z siebie tylko i wyłącznie idiotkę. :-P

Gość miskaaaaaaaa*
mogłaś chociaż założyć temat o 12 - latkach w ciąży jak ja :o albo chociaż kutasy czy cipy, żeby było ciekawie, ja słynę z takich tematów :classic_cool:

Gość taka*sobie*ja
INTERESOWNA, wyjdź i nie wracaj z Kafe :O

Ja pier*** przynieś zaświadczenie od gina że jesteś w ciąży słoniowej i będziesz udawać tak przez 2 lata. Trochę lipa będzie jak po dwóch latach okaże się, że jdnak dzidzi nie ma;-) Ps. A nawet jak będziesz miała brzuch doczepiana to co planujesz zrobć po terminie planowanego porodu? Zaświadczenie do macierzyńskiego też ci gin wystawi? Czy jak?

Gość taka*sobie*ja
:classic_cool:

Arszenika* gdybym mogła to bym pewnie tak zrobiła, ale do słonia mi daleko. :) No potem pewnie coś wymyślę, tym się teraz nie martwię, ale problemu nie będzie, istnieją różne rozwiązania...

Gość taka*sobie*ja
Arszenika* dobrze prawi, polać jej!

W każdym razie na pewno nie będę bawić się w '' macierzyństwo '', kupki, zupki, itd... Skończy się '' poronieniem '' i tyle. :)

Gość mmmmmmmmm****
interesowna. mialas nie wracac tępoto :classic_cool:

Gość taka*sobie*ja
IDIOCI, WSZEDZIE IDIOCI.....

A wiesz, że poronienie jest o ile wiem do 20 tc bo potem to juz przedwczesny poród i dziecko musi mieć pogrzeb i grób, a ty wypis ze szpitala i chorobowe.