Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do ASIAMT

Jedna forumowiczka ciąga babcie na 2 tyg do wychowywania jej dziecka

Polecane posty

Gość pytanie do ASIAMT

Dziwczyna o pseudo ASIAMT ciąga dwie babcia na zmiany do siebie na 2 tygodznie -raz jedna raz druga u niej mieszka przez ten okres bo ASIAMT mieszka 250 km od babć i rpzecież nie istanią wcale żłobki, rpzedszkola tylko trzeba wykorzystać babcie na maxa:-D I jeszcze zdziwiona ASIAMT że ja się czepiam i uwazam ze wykorzystuje chamsko swoja mame i teściową!

Gość pytanie do ASIAMT
babcie muszą zosatwic swoje obowiązki, swojego męzą, swoje przyzwyczajenia na całe 2 tygdonie w miesiącu bo muszą jechać wychowywac WNUKI w meijscowosci oddalonej 250 km od ich zamieszkania:D

Gość pytanie do ASIAMT
Ja swojej babci pomagam codziennie. Mieszka biedna koło centralnej magistrali kolejowej, więc codziennie między 15 a 22 przytrzymuję jej kredens w kuchni.

Gość pytanie do ASIAMT
13:28 to podszyw o pomaganiu babci

Gość powiem i ja......
no wiesz jak matka i teściowa nie mają co robić i dają się tak wykorzystywać to nic się nie poradzi a ta co ciąga te babcie do siebie nieźle się urządziła i do tego oszczędności jak się patrzy

Gość pytanie do ASIAMT
Sama jesteś podszyw. Nie nabijaj się z kogoś kto pomaga. Myślisz, ze to łatwe trzymać kredens jak jedzie pociąg?

Gość bbbbbbbccccshd
Marne prowo nie ma takich egoistek

Gość pytanie do ASIAMT
to nie ejst prowo własnie wykłócam się z asiamt ze wykorzystuje swoją mame i teściową, ale ona uważa ze tak się kochają ze dla nich to normalne ze ona przyjezdzają i nie robia zadnego problemu, ze chcą przyjedzać do wnuczki/a:-)

Gość powiem i ja......
to po co wdajesz się w tego typu dyskusje ?...nie rozumiem ?...wyraziłaś swoją opinię i wystarczy a skoro te babcie chcą jeździć do swojej wnuczki i nie mają z tym problemu to dalsza dyskusja jest nie potrzebna bez względy czy tamta autorka wykorzystuje je czy nie

Gość pytanie do ASIAMT
czemu? bo jeszcze z tak ostrym przypadkiem sie nie spotkalam jak do tej pory..sa pewne granice wykorzystywania...

Gość powiem i ja......
no tak ale myślisz że Twoje słowa i nerwy coś zmienią w postępowaniu tej kobiety ?....mnie się wydaje że nie do dobrego szybko się przyzwyczajamy gorzej to stracić

Gość pytanie do ASIAMT
Nic do niej nie dociera to fat i ejszcze zbulwesrowana ze ja widzę w tym jej czysty egoizm i totalne wykorzystywanie. babcie zostawiaja na 2 tygodnie swoich męzów swoje domu zeby jechać 250 km do swojego wnuka:-( Wszystko rozumiem naprawdę ale dla mnie to jest szok. Nie rozumiem jak mozną pozwolic na coś takiego...