Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pier...ale ten czas lecii

mój chłop mnie wczoraj załamał

Polecane posty

wiem ze nie jestem 1 szej młodosci ale jakos tego nie czuje a on mi w zartach mówiżonka ty za 9 lat bedziesz miec ...abrahama i mnie kurwa wmurowało

nie słonko...u nas na ...50tke mówi sie wiek abrahama czujesz? :O

Gość a niby dlaczego nie?
a my wczoraj gadamy ze starym, że po 50-ce, to człowiek sypać się zaczyna, bo spotkaliśmy tatę kolegi i kurczę, faktycznie posiwiał bardzo, a facet z 56 lat tak do 50-ki to spoko, a potem się każdy starzeje na co mój chłop do mnie: to jeszcze tylko 16 lat Ci zostało, a mnie 18 (jest ode mnie 2 lata młodszy), a ja mu na to: tylko jak Ty wyglądasz, a jak ja:D:D:D

ja tam nie mam takich problemów :) Mam kilka pozytywnych przykładów. Np babka, 41 rocznik dzwoni do lekarki i pyta, czy skoro jest już rok po leczeniu to musi dalej używać antykoncepcji. A Pacjent 38 rocznik uwielbia na wiosnę jeździć do sanatorium bo jest jak pszczółka i na wiosnę zapyla :))))))) Inny 39 rocznik przyjeżdża do nas 60 km na rowerze, bo się urwał z roboty ;P Uwielbiam takich ludzi :))

Gość losinkaaa
zgadza się, no i co wy użyjecie, rodzicie dziecko za dzieckiem, zapierdol, ze hej, zanim dzieci dorosną to wam co najmniej 50 albo więcej stuknie i co wam zostanie, nic, wspomnienia, także wolę mieć jedno i czas dla siebie