Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteście za? Czy nie?

Seks z męskim, ale tępawym prostym cepem. Poszłybyście na to?

Polecane posty

Trudno udzielić na to pytanie jednoznacznej odpowiedzi, Fał. Dark zdefiniowała mnie kiedyś jako kogoś z pdwójną, jeśli nie potrójną lub nawet poczwórną osobowością. ;) To mi daje ogromną przewagę, jesli chodzi o tempo wykonywania prac domowych. ;)

fał, ja rozumiem wszystko, nawet tego cepa bez szkoły, ale prawiczek...? Rozprawiczyłaś kiedyś faceta?:D

vievior pytalam o to dark :classic_cool: twoja ocena nie nalezy do obiektywych ;)

Oczywiście możemy sobie tylko wyobrażać, jakie możliwości otwiera w innych dziedzinach życia :classic_cool:

dark nie mialam okazji i chyba juz miec nie bede 😭 moze i dobrze;) szkoda by bylo chlopaka:D

vievior i to mnie zaintrygowalo:classic_cool: w jakich innych?:P

Ja miałam kiedyś tę przyjemność. Byłam zaskoczona tym, że okazał się całkiem wiedzący o co chodzi. Radku, jak nas czytasz, to pozdrawiam🖐️

No to się vieviór teraz wymiksuj z tego, bo ona pewnie myśli, że jedna z Twoich osobowości uwielbia trójkąty, a przecież to nie prawda:classic_cool: Mówiłeś mi o tym.

"przyjemnosc zaliczenia prawiczka" To jakaś sprzeczność ? Przez wzgląd na pewną dawną sympatię wolę myśleć że nie :p

Dawno ... hmm ... ja kiedyś trafiłem na dziewicę... Wałęsa był wtedy prezydentem :classic_cool:

Fał, nie wiem Kiedy rozprawiczałam Radka to Wałęsy pewnie jeszcze nie było na świecie:O Stare dzieje.

Po co nam trójkąty i czworokąty skoro ja sam mentalnie stanowię pewną mnogość. W pojedynkę zaspakajam poligamiczne potrzeby kobiet.;)

Ale wy pierdoly opowiadacię po prostu masakra co za różnica czy jest prawiczkiem czy nie? Uprawianie seks tylko dla przytomności czy dlatego że kogoś kochacie jak byscię spodkaly faceta który będzie dbał o was i wogóle to interesowałoby was czy jest prawiczkiem?

vievior odstaw cole :classic_cool: tak szybko to zobiles ze nawet nie poczulam :D:D

Oddaję się kontemplacji mojej kolekcji jotpegów :classic_cool:

Ale podnieta ja cię nie piedole rozdziewiczyles kobietę i co z tego a ja rozdziewiczylem 4 i co z tego? Jest z tego jakiś moral?