Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Jedynym cywilizowanym rejonem w Polsce obecnej jest dolny śląsk!!!

Polecane posty

Gość a teraz obstawiamy
który porąbany kafeteriusz i menatlny prawiczek ma nowy nick :O🖐️

Gość fjghjkhkhjkl
BSA vel NÓŻ vel Volkista dno 🖐️

Gość sądzę, że jesteś pokemonem...
a po chuj wstawiłeś to oko

Gość Eald_Syhter orange
bo chce zeby jakas gimnazjalistka naszczała mi na źrenice :)

To oko to taki symbol. To takie moje małe prywatne "oko horusa". To znak,, że jestem cichym obserwatorem i wiem więcej o was niż wy o mnie. Ponadto Eald_Syhter znaczy po staroangielsku "stary obserwator". To oko się komponuje w ideę tego niku . . . Pod tym nikiem opisuje swoje spostrzeżenia, jakie uzyskałem poprzez obserwacje świata.

Ale wracając do tematyu. Sądzę że dolny śląsk "Niederschlesien" jest najlepiej rozwiniętym rejonem w Polsce głównie dzięki temu że odziedziczył niemiecką infrastrukturę. . .

Eald_Syhter-Żydzie, Dolny Śląsk jest Niemiecki, polacy za pomocą Józefa Stalina z którym to polacy zawarli sojusz, wysiedlili ludność dolnego Śląska i stwierdzili że są Niemacami, w zamian zaludnili te tereny chadziajami , czyli podludźmi, co przybyli na dolny Śląsk w bydlęcych wagonach, w większości byli analfabetami. Nic nie stworzyli na dolnym Śląsku, patrząc na przedwojenny Breslau(Wrocław) to stwierdzam że polacy nawet w połowie nie dorównali rozwojowi tego miasta w okresie 1933-1944,r . Tu masz przykład jak Breslau wygladał już przed wojną: http://www.youtube.com/watch?v=6yIzUU_h0pg

Eald_Syhter-Nie wchodziłem na twój link, więc nawet nie miałem świdomości że go go powtórzyłem. Chadziaje to nie byli polacy, oni jedynie za polaków się podawali, nie byli słowianami lecz żydami. Sam doskonale wiesz że słowianin nie może być niskiego wzrostu z brazowymi oczyma i czarnymi włosami, a ono właśnie tak wyglądali. ludźmi to oni na pewno nie byli, po za tym Słowianie nie pozwolili by sobie na prześedlenia, dlatego do dziś są na kresach Autochtony, które nigdy nie dali się przesiedlić jak bydło, to są właśnie prawdziwi Słowianie, a ci do dali się ptrzesiedlić to było zwyczajnie bydło, w dodatku nic nie warte i dlatego przewożono je w bydlęcych wagonach. Słowianami oni nie byli.