Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zla matka

Braklo mi cierpliwosci do 4 msc dziecka

Polecane posty

Gość Zla matka

A to dopieto poczatek macierzynstwa :( nawet nie plakal normalnie jak by mu cos bylo tylko tak sie po prostu zloscil. Normalnie wkurwione dziecko :/ wrzask, pisk.. A przeciez ma dopiero 4 msc.. Zatkalam w koncu butelka z mlekiem bo inaczej sie nie dalo.. Zlaaa matkaaa.. Ave!

Gość macierzynstwo to
pomyłka normalnie :-O

Gość Zla matka
P r z e j e b a n e

Gość zapamietaj i wbij sobie do łba
złość rodzi złość. On się wkurzy, płacze - Ty go przytulaj z miłością, niech poczuje jak go kochasz! Sprawdź. To działa!

Gość oj tammmm przesadzasz :)
no nie jest tak kolorowo jak w reklamie bebiko heheh

Gość macierzynstwo to
współczuje, daleka droga przed toba, zeby byc rodzicem i wykonywac swa tyrkę z uśmiechem na ustach i cierpliwie, trzeba miec chyba szczegolne predyspozycje, a jak ktos jest po prostu zwyklym czlowiekiem a nie siostra miłosierdzia, to jest ciezko :-(

Gość Zla matka
Spoko spoko jak tylko w koncy zasnal to juz zapomnialam jak ciezko bylo :P znowu jest kolorowo :P

Gość bańka wstańka...
przeczekaj. dla mnie najgorsze bylo pierwsze pol roku. ciagle chodzilam zdenerwowana. ale dziecko rosie. moja ma juz 9mc i juz da sie z nia posmiac i jest wiekszy kontakt. nie mowie ze caly czas jest slodko. i sa momenty kiedy mam ochote rozwalic sobie glowe o najblizsza sciane... jesli wyje bez powodu staraj sie odciagnac uwage, np wl pozytywke

Gość lakororo
najlepiej dorób sobie drugie, a jak mało to trzecie itd. a jak dalej ci będzie źle to oddaj do rodziny zastępczej,