Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murowy009

czy musze osobiście odebrać paczkę zywnościową

Polecane posty

Gość murowy009

pierwszy raz otrzymaliśmy taką pomoc w postaci paczki żywnościowe PEAD z mopsu, ale jest pewien problem mąz nie moze jechać odebrać gdyż w tych godz. pracuje chciał ię urwać z pracy na 2 godz. ale nie moze bo akurat ma nowego so przyuczenia na stanowisko, a ja nie mam z kim dzieci zostawici też nie mogę pojechac . czy jest jakaś mozliwośc aby odebrał za mnie ktoś , np brat.

Gość murowy009
niech ktoś poradzi

Gość nie wstydz się tylko
idz , normalnie zabierz dzieci i zapierdlaj po tą paczke robisz to dla nich zeby miały co jesc , kurwa narobiliscie potomstwa a teraz wstyd ? a gdzie miałas wstyd płodzić je i skazywać na życie w nędzy ?

Gość murowy009
nie wstyd mi iść, ale nie pójdę z dziećmi 10km. jest jeden punkt odbioru żywności.

Gość murowy009
po 2 mój mąż pracuję, zarabia 1700=1800zł netto ja jestem bez pracy od pół roku bo nie mam z kim zostawić dzieci..wiec nie obrażaj innych jak nie znasz stanowiska

Gość kalina z bursztyna
Macie samochód? W jakim wieku dzieci są a autobusy nie jeżdżą?

Gość murowy009
mamy samochód ale mąż jeździ do pracy, dzieci 2 lata i 5 lat. autobusy są ale nie ma bezpośredniego połączenia. starszy chodzi do zerówki więc musiała bym zdążyć aby go odebrać. jest tylko jeden punk odbioru w całej gminie, w jednym dniu od 8-14. więc jakbym miała jechać autobusem to musiała bym wyjechać po 8.00 a wróciła bym jak by sie udało to przed 13.0

Gość murowy009