Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AYYUYUYU

Musze jak najszybciej poznać faceta, wyjść za mąz i zostać matką

Polecane posty

Gość AYYUYUYU

Bo nic mnie w zyciu innego szczesliwego nie czeka, kariery nie zrobie - nie bede ani aktorką ani celebrytką ani prezesem wielkiej firmy, nie ma na co czekac, mam juz prawie 23 lata od jutra zaczynam bardzo intensywne poszukiwania i pewnie znajde :P

Gość Ester_ester
Witam, A jakie macie wymagania?

To zaczekam do jutra, w międzyczasie porozmnażam literki z fikuśną :classic_cool: fiku - a wyobrażasz sobie taką sytuację byś bruneta skradła?

Gość AYYUYUYU
ja mam niewiele wygląd przecietny, najlepiej normalna waga lub lekki misiek, zaden brzydal ale tez nie przystojniak, WIERNY,byle nie maminsynek, libido raczej nie duze, obojetny religijnie lub niewierzacy, z dobrą pracą gdyz ja nie mam zamiaru pracowac- chce zajmowac sie domem by mąz mial rano kanapki do pracy i herbate w termosie a popoludniu cieply smaczny obiad i czysto w domu :)

Gość dziura w spodniach
w sumie to oferta niczego sobie :) chociaz to niskie libido odstrasza

"wygląd przecietny, najlepiej normalna waga lub lekki misiek, zaden brzydal ale tez nie przystojniak" - no to odpadam w przedbiegach, jestem wysportowanym przystojniakiem :( - nigdy nie sądziłem, że te atrybuty sprawią mi przykrość ;) "WIERNY" - jak pies, tylko jedna kobieta, dla której można zrobić wszystko. "byle nie maminsynek" - dokładnie, liczy się tylko to, co między Nami, to, co My uzgodnimy, a reszta? - who care " libido raczej nie duze" - no i znowu odpadam, bo dotykać Cię, całować, pieścić, głaskać, lizać, całować, miziać, gładzić, muskać to bym mógł co wieczór. "obojetny religijnie lub niewierzacy" - ateista = rozumny człek. "z dobrą pracą gdyz ja nie mam zamiaru pracowac- chce zajmowac sie domem by mąz mial rano kanapki do pracy i herbate w termosie a popoludniu cieply smaczny obiad i czysto w domu" - idealnie, 8000 netto :) No to musisz teraz dokonać bilansu + i - :) fiku - no to przyciągasz przeciwność, bo wiesz jak to + z + się zachowują, prawda? ;)

Gość dziura w spodniach
Marco - przebijam Cie, wiecej zarabiam i nie jestem przystojny :P 2 plusy wiecej!

Gość ghfcjhghjg
hfikuu to pracownik o2 na ulicy Jutrzenki w Warszawie, kto by taką chcial? niech ktos z was przejdzie sie tam albo pojedzie rowerem zobaczycie ile biurw wychodzą z o2 , eleclerca, Lionbridge itp porazka , ciekawe gdzie tam siedzi knur żelek i Regres dziad co pracuje tylko do 15 :D

Gość dziura w spodniach
Jezeli powiem, ze ma to zwiazek z wysokim libido i jest na wysokosci kolan to dostane 3 plusa i wprawie Cie w kompleksy :P

Gość szuka kogoś kto ją utrzyma
za bycie gosposią phi dziś rzadko który facet chce mieć utrzymankę.

Gość dziura w spodniach
Ale jest wielu takich, ktorzy chca miec obiad po przyjsciu z pracy, kanapki rano i spokojna glowe, bo dzieci sa z matka.

Gość domator ukladny
o ja cie krece .Widze ze mozna sie przylaczyc do rywalizacji. Gdzie Krolewna? Ja jestem gotowy walczyc: -nie za ladny ale i nie paskuda -seks wystarczy 2-3 razy /tydzien -zapalony postrach katoli -uwielbiam zupy ( nie w proszku) , kanapeczki z rzodkiewka a jeszcze zrobione przez cudne raczki mniam mniam - pensja 8000 to smieszna jest dla mnie za tyle bym nei wstal z lozka :-P To jak Krolewno ? Moze mail dla Misia Pysia ?