Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kardelinka

rok w związku - zero KOCHAM.

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem rok w związku (9miesięcy). Mówimy sobie, że nam zależy, mówi mi, że nie wyobraża sobie życia beze mnie. Jest idealnie, dogadujemy się. Ale ani razu żadne z nas nie powiedziało: KOCHAM. Chcę mu to powiedzieć, ale coś mnie trzyma. Boję się, że może nie czuć tego co ja, mimo wszystko. Dodam, iż ja mam 16lat On 21. Jest odpowiedzialny i wyrozumiały. Moja rodzina Go uwielbia. Ale jak mu to powiedzieć? ;-(

liczy się to jak cię traktuje, a to ty musisz widzieć i wiedzieć :) jestescie z amłodi\z n apoważne deklaracje (zwłaszcza ty)

Może i jestem, ale na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie życia bez niego, a każdy a prawo do miłości.

Gość nie wiem co 21 latek
widzi w takim dziecku?

a Ty masz jakieś podstawy, by od razu kogoś nazywać dzieckiem? głupotka ludzka czasami mnie przeraża. dodam, iż.. wiele przypadków jest takich, że kobieta w takim wieku, niż kobieta która ma 20 parę lat, jest bardziej dorosła emocjonalnie niż ta, która ma 20 ;)

Gość Wiesz, mój Mąż powiedział
mi, że mnie Kocha rok i 2 miesiace odkąd bylismy razem. Czekałam i czekalam, ale sie doczekałam :) Też były słowa ze nam na sobie zależy :) Takze to dobrze chyba świadczy o Twoim chłopaku, ze czeka, bo chce zeby te słowa były prawdziwe :)

Gość neutrogennna
Autorko a od kiedy rok trwa 9 miesiecy ???????????? :D :D :D

Gość ja tez tak mialam
Witaj, ja tez bylam kiedys w takim zwiazku, ja 16, on 21. Bylo wspaniale, a wiec Cie rozumie. Mysle, ze on Cie kocha tylko nie mowi tego, jesli mowi, ze mu na Tobie zalezy i jest mu z Toba dobrze to pewnie tak jest :) Nie przejmuj sie i czekaj, w koncu uslyszysz te upragnione slowa ;) Nam niestety nie wyszlo, bylam za glupia na powazny zwiazek, ktorego On wtedy chcial. Ale Tobie/Wam zycze wszystkiego dobrego :))