Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edddddddddddddduka

spotkanie z przyjaciolmi, znajomymi to dla mnie udreka

Polecane posty

Gość Spin Doctor
Ej, ale to ja powinienem prosić o rękę! - wszystko robisz na opak? ;) Ciekawy z Ciebie przypadek ;) Widocznie potrzebujesz kogoś niesamowicie bliskiego, z kim stworzysz przecudną więź, przy kim powoli zaczniesz się otwierać, kogoś - kto Cię w pełni zaakceptuje, i pewnie jakiegoś łasucha ;)

Gość Spin Doctor
no i wielkiego .... żeby cie ..... no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie ..... :(no i wielkiego .... żeby cie .....

Gość edddddddddddddduka
Tak i bedziemy siedziec i kotlowac zupe prosto z gara:P to jest moja idylla

Gość Podszyw hehehe :D
podszywowi pewnie chodziło o wielki zasięg ramion, by Cię na rękach nosić No niech Ci będzie hehehehe mędo :p Pozdrawiam

A w jakiej pozycji? - Ty na jego kolankach i posiłkując się jedną łyżką? ;) - to zdecydowanie facet powinien być zadbany, byś mogła z nim wszystko :)

Gość Podszyw hehehe :D
Pozdro podszyw, jakiś taki na poziomie się trafił Takie podszywy to czysta przyjemność Kłaniam się :) ale lepiej bądź na zaczernionym bo nigdy nie wiadomo w co mógł by się przekształcić "spin doctor" :D

Gość edddddddddddddduka
raczej nie lyzka tylko hohla;)

Hehe :) Az zgooglowałem - edukuś Ty nie lubisz ceeee haaaa? ;) E, to bym odchylał główkę do tyłu a Ty byś mnie poiła swoim cudnym nektarem :) - wchodzę w to!

Gość edddddddddddddduka
To byl celowy zabieg - hohla brzmi bardziej egzotycznie ;)

Gość egzotyka jest
nuudna 💤

Gość edddddddddddddduka
masz racje jest nudna;)

Gość egzotyka jest
masz racje jest nudna Wiem ja zawsze mam racje :D

Gość egzotyka jest
edddddddddddddduka Czy ty mrugasz do mnie zalotnie ? :D

Gość edddddddddddddduka
tak to bylo zdecydowanie zalotnie;) zastanawiam sie czemu mam taki nick jaki mam hmm

Gość edddddddddddddduka
Spin Doctor, powtorze sie, marry me

Gość egzotyka jest
edddddddddddddduka Ej no kręcisz z nami dwoma ? jak to tak co ?

Gość edddddddddddddduka
z nikim nie krece;) niby czemu tak myslisz? ;p jestem skazana na samotnosc co mnie w glebi serca cieszy:)

Gość mknvkdnv
do autorki: chcialabys miec meza i nie chodzic do pracy? nie wiesz nawet o czym marzysz. po jakims czasie mozecie sie rozejsc i co wtedy? zostaniesz sama, bez dochodu... to juz nie te czasy co kiedys. teraz kazdy facet wywala swoja babe do roboty, bo po pierwsze z jednej pensji ciezko wyzyc,a po drugie zawsze moze nie wyjsc i co wtedy? taka niepracujaca zona jest jak pasozyt.

Czyli bawisz się moimi uczuciami :( - taka bezwzględnica? :P A ja właśnie co pierścionki oglądałem :( I nie, to nie dlatego, że świetna z Ciebie kucharka :P Po prostu jesteś pozytywnie nastawiona do życia, rozumna, a ja też lubię oglądać filmy ;)

mknvkdnv - odpowiedni facet na pewno zapewniłby jej środki do życia do momentu uzyskania możliwości utrzymania się przed edukusię :) - ja bym tak zrobił.

Gość edddddddddddddduka
mknvkdnv ja sie nie boje pracy w normalnym tego slowa znaczeniu, Spin Doctor, ale bierzesz mnie w przeciagu roku, ok? bo nie mam ochote bawic sie w wieloletnie zwiazki;p

edukuś - nie wiem czy tak długo wytrzymam, ale jak chcesz - dla Ciebie wszystko :) Ale obiecujesz, że będzie nam cudnie?

Gość hahaha8u89uee
patrzcie jaka szybka że być czyjąś utrzymanką. pasożycie wez sie za siebie, wyjdz do ludzi i idz do roboty!!

Jaką utrzymanką? - przecież to będzie podział ról a jej prace domowe zostaną odpowiednio docenione i wynagrodzone :)

Gość ...sami się rodzą...
Mam tak samo jak Ty autorko :) dziwi mnie ten cały wyścig po niewiadomoco jak wszystko co daje szczęście jest blisko nas. Ja mam to szczęście, że za miesiąc wychodzę za mąż za mężczyznę, który podziela moją wizję życia :) Na szczęście mamy też warunki, aby tak żyć- Tobie też tego życzę, abyś mogła stworzyć Dom, który będzie Azylem :) My do naszego nie wpuszczamy nawet rodziców :P

Ja - dzięki niej - będę miał parcie na rozwój, by zapewnić kochanej osobie wszystko to, co najlepsze - dzięki czemu Nasz status materialny będzie coraz lepszy. I jak tu jej nie kochać? ;)