Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edddddddddddddduka

spotkanie z przyjaciolmi, znajomymi to dla mnie udreka

Polecane posty

Gość edddddddddddddduka
Spin Doctor, dzis moj szczesliwy dzien- to ja przez lata nie spotkalam milosci zycia a dzisiaj to sie zmienilo, wszyscy co nazywaja mnie utrzymanka po prostu zazdroszcza mi idealnego przyszlego partnera

Gość edddddddddddddduka
Spin Doctor- bedzie nam cudownie

Gość egzotyka jest
edddddddddddddduka Zdradzasz mnie ?! :(

Gość edddddddddddddduka
...sami się rodzą... dziekuje, pozdrawiam i gratuluje:)

Gość edddddddddddddduka
egzotyka, nie moge Cie zdradzac, gdyz nie przypominam sobie azeby azaliz byli my razem

Gość ppppppppppppgvhgg
dziwi mnie ten cały wyścig po niewiadomoco JAK TO NIE WIESZ PO CO? PO TO ZEBY MIEC DO GARA CO WLOZYC. A NIE BOISZ SIE ZE TWOJEMU MEZOWI SIE JAKIS WYPADEK PRZYTRAFI, ZOSTANIE KALEKA I NIE BEDZIE MOGL JUZ WAS UTRZYMYWAC? ALBO NIE DAJ BOZE ZGINIE MLODO. ROZNIE W ZYCIU MOZE BYC. A POZA TYM NIE WIEM CO JEST FAJNEGO W PROWADZENIU DOMU I USLUGIWANIU MEZOWI.

Gość zobaczcie sobie na foto tej
mialam podobny problem... pomogło mi to: http://tnij.org/r671 Pozdrawiam.

Mhm, cudnie będzie :) Będę Tobie przygotowywał gorące kakao w jesienne wieczory, na kanapie pod kocykiem, wtuleni w siebie będzie oglądać filmy :)

Gość ...sami się rodzą...
Ale kiedy masz co do gara włożyć i wiesz, że będziesz mieć do końca życia to po co?

Gość egzotyka jest
edddddddddddddduka Jak to a te zalotne mruganie i mój olśniewający uśmiech :D

Gość cozaidiotyzmghgb
Mam tak samo jak Ty autorko dziwi mnie ten cały wyścig po niewiadomoco jak wszystko co daje szczęście jest blisko nas. Ja mam to szczęście, że za miesiąc wychodzę za mąż za mężczyznę, który podziela moją wizję życia Na szczęście mamy też warunki, aby tak żyć- Tobie też tego życzę, abyś mogła stworzyć Dom, który będzie Azylem My do naszego nie wpuszczamy nawet rodziców CIEKAWE JAK ZACZNIESZ SPIEWAC, JAK MAZ ZACZNIE CIE ZDRADZAC ALBO ZLE TRAKTOWAC. GDZIE POJDZIESZ NIE MAJAC GROSZA PRZY DUSZY? MYSLCIE GLUPIE BABY.

Gość egzotyka jest
Mhm, cudnie będzie Będę Tobie przygotowywał gorące kakao w jesienne wieczory, na kanapie pod kocykiem, wtuleni w siebie będzie oglądać filmy Wmawiaj to sobie dalej ona leci tylko na mnie nieboraku :D :P

Gość cozaidiotyzmghgb
Ale kiedy masz co do gara włożyć i wiesz, że będziesz mieć do końca życia to po co? NIE BADZ TAKA PEWNA, PIENIADZE, DOM - TO WSZYSTKO RZECZ NABYTA, MOZNA LATWO STRACIC. POZA TYM CO JAK TWOJEMU MEZOWI PRZYTRAFI SIE WYPADEK/SMIERC? CO ZROBISZ?

Gość edddddddddddddduka
ppppppppppppgvhgg, ja nie mam meza, poki co mam co do gara wlozyc, nie zaplanowalam swojej przyszlosci jeszcze, dzis po prostu glosno mysle o tym pedzie i pogoni za szczesciem. Nie bede mezowi uslugiwac, prowadzenie domu to nie jest uslugiwanie. Spin Doctor, bierz mnie

A co fajnego jest w plotach biurowych, fakturowaniu i księgowaniu? Wolę robić babeczki i obiady dla własnej rodziny...

Gość edddddddddddddduka
cozaidiotyzmghgb przepraszam, to nie bylo do mnie;p dopiero zauwazylam

Ale ja mam własne zabezpieczenie...

Dokładnie - prowadzenie domu to dbanie o wspólne dobro :) Ja, Spin Doctor, biorę ciebie, edddddddddddddduka, za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność, uczciwość małżeńską, przygotowywanie kakao co najmniej 3 razy tygodniowo, noszenie na rękach i maślane oczy oraz że Cię nigdy nie opuszczę :)

Gość cozaidiotyzmghgb
Nie bede mezowi uslugiwac, prowadzenie domu to nie jest uslugiwanie. JAK TO NIE? SKORO NIE PRACUJESZ TO WIADOMO - ZASUWASZ W DOMU, ZEBY NIE BYC PASOZYTEM JUZ TAK DO KONCA. MAZ Z PRACY PRZYCHODZI - TY MU OBIAD POD NOS PODSUWASZ, KONCZY JESC - TY MU BIERZESZ I ZMYWASZ. PIERZESZ BRUDY, PRASUJESZ, MYJESZ KIBEL ITP.

Gość egzotyka jest
oraz że Cię nigdy nie opuszczę I widzicie widzicie !!! już kłamie !!! bo przecież każdy umiera i na bank cię opuści.... ( sam się pewnie też opuści :P )

" POZA TYM CO JAK TWOJEMU MEZOWI PRZYTRAFI SIE WYPADEK/SMIERC? CO ZROBISZ?" pewnie świat mi sie zawali, bo go kocham, ale co zrobię to nie wiem- nigdy w takiej sytuacji nie byłam.

Gość edddddddddddddduka
Spin Doctor - juz sie nie wywiniesz, przysiega to przysiega ;) ile masz lat?

Gość cozaidiotyzmghgb
A co fajnego jest w plotach biurowych, fakturowaniu i księgowaniu? Wolę robić babeczki i obiady dla własnej rodziny... FAJNE JEST TO ZE WYCHODZISZ DO LUDZI, NIE SIEDZISZ TYLKO Z MEZEM I DZIECMI, ALE ROZWIJASZ SIE, WBREW POZORM JESTES BARDZIEJ SZCZESLIWA. POZA TYM JESTES NIEZALEZNA. PO ROKU SIEDZENIA W DOMU ZOBACZYSZ JAK ZDZICZEJESZ.

Gość edddddddddddddduka
egzotyka jest, czemu chcesz zniszczyc naszz zwiazek?:P

Jak to wywiniesz? - przecież bycie z Tobą i to, co między Nami będzie, to najlepsze co może się trafić :) Wyglądam na 27, czyli na ciut mniej, niż mam ;) A co Tobie, poza mną ;), najlepszego może się trafić? ;)

do ludzi, bardzo mi się zawsze to określenie podobało :) dla męża też ładnie sie ubieram, z dziećmi w łachmanach nie wychodzę, a można pracować poza domem nie zarabiając na tym, np. jako psycholog dziecięcy z dziećmi o specjalnych potrzebach.

Gość egzotyka jest
edddddddddddddduka nie gadam z tobą [ FOCH ]

egzotyka - to zalotne było tylko po to, by podsycić moją zazdrość, bym dobitnie poczuł, że edukuś jest dla mnie ważna :) Ja dożyję 110 lat, niesamowicie zdrowo się prowadzę, zatem o moje kochanie będę dbał przez wiele lat świet(l)nych :)

Gość edddddddddddddduka
Spin Doctor, bardzo dyplomatyczna odpowiedz dotyczaca wieku;) czuje, ze dzis jest moj najszczesliwszy dzien dzieki Tobie

Gość chłop jak dąb543534
Polki to w 90% zwykle prostytutki w sensie mentalnym i fyzycznym. Gardze nimi i traktuje jak rzeczy, ktore po zuzyciu nalezy wyrzucic do kosza. Ile razy zaliczylem taka suczke, ktora juz w wyobrazni widziala, jak wydaje moje pieniadze i siedzi na moim utrzymaniu. Jednak szybko przywolywalem ja do porzadku mowiac, ze ma 5 min na opuszczenie mojego domu. Z usmiechem na twarzy informowalem ja, ze fajnie sie rznie i ma dobre cialo, jednak jest dla mnie zwyklym miesem do walenia. Zawod na ich twarzach, albo napad placzy bezcenny. Najlepsze jest to, ze one bardzo sie staraja dogodzic takim jak ja wlozku robiac wszystko co zechce. Zabawa kapitalna :)