Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytkowa

Naprawde słychacie eremefu ?

Polecane posty

Gość RMF słucha Rasa Panów
a chcące się na siłę wyróżnić emogirle i inne ciotunie szukają niszowych stacji, co by to podkreślić swą "odmienność" (czytaj: niższość) :D :D :D

Gość Anestezjolog Anastazy
Ale Kazika słuchają właśnie podstrzali ludzie :o

Gość .kasandra..
ja słucham czwórki. Podoba mi się muzyka, jak i większość audycji.

Gość pytkowa
zaangażowanie w pracę ? a co to ma do rzeczy? nie biegam z wywieszonym jęzorem ani nie ściemniam jak sie zbliża przełożony, sama jestem przełożoną :P żadnych pracowników, żadnych przełożonych, trzeba dbać o morale i zdrowie psychiczne :P lat ... pod trzydziestkę czyli siksa

Popieram kasandre bo mówi całą prawde :classic_cool:

Gość pytkowa
ale co z tym wiekiem ? jak coś na poziomie to musi być nad grobem ? skąd wy sie zerwaliście ? odmóżdżone smarki , odmóżdżone smarki, odmóżdżone smarki :)

Gość .kasandra..
Anestezjolog Anastazy w czwórce czasami i Kazika puszczą, nawet jego starsze utwory. :)

Starsze utwory Kazika są lepsze niż nowsze, ale to mniejsza z tym :P

Pytkowa, dobrą muzyke kręcili i kiedyś i dzisiaj, kiedyś trójka była dobrym źródłem muzyki "na poziomie", ale zatrzymałaś sie w rozwoju w tamtych czasach co zdradza twój wiek :classic_cool:

Gość pierdoletz
jak można słuchać takiego góówna jak RMF?:o zetka to też badziew, ale jednak klasę wyżej od łeremefu...najgorszy syf to łeremef i eska, natomiast najlepsze stacje dla mnie to Jedynka, Złote Przeboje oraz Trójka ps mam 21 lat 🖐️

Jak masz 21 lata słuchanie złotych przebojów źle świadczy o twoim guście, bo tam nie puszczają prawdziwie dobrej muzyki klasycznej, właściwie nie ma takiej klasy jak Led Zeppelin albo Queen

Gość sdfghjk7890
RMF najlepsza stacja radiowa

Gość pierdoletz
na pewno lepiej słuchać Queen niż Flo Rida i jakichś innych wynalazków stukano-jęczanych;)

Gość pierdoletz
to znaczy w sumie każdy ma swój gust, nie ma co narzucać nikomu czegokolwiek ;) Tylko po prostu głupie jest zarzucanie mi złego gustu w porównaniu z osobami z lubością słuchającymi eski i łeremefu. A torturowanie ludzi w pracy łeremefem i eską jest niestety chyba powszechne, bo u mnie w pracy łeremef to też "jedyna słuszna stacja" :o i muszę tej łupanki i jęków słuchać :o Najlepsze stacje do słuchania w pracy to te w miarę neutralne muzycznie, jak np. Jedynka.

Gość co byście nie pitolili i tak
cała Polska będzie słuchać RMF-u, bo oni grają porządną muzę, a reszta puszcza badziewie :-O

Gość totaka
też w to nie mogę uwierzyć :P ...jedyne co usrawiedliwia słuchanie eremefu/zetki to sytuacja kiedy jest się w samochodzie i nie ŻADNA INNA STACJA nie odbiera, a człowiek chce wysłuchać wiadomości....