Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz też samotna

Mam 20lat i zostałam samotną matką. Nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość teraz też samotna

Moj facet, ex-narzeczony 'pobawil' sie w ojca i po roku odszedł. Tak po prostu, nie pndoba mu sie takie zycie i woli byc wolny bez zobowiazan, powiedział ze moze mi pomagac finansowo ale miedzy nami koniec z dzieckiem nie chce miec kontaktow, bylismy razem rok a teqaz go nienawidze nie chce zadnej kasy i moze mi sie już nigdy na oczy nie pokazywac to mu powiedziałam :(... zostałam sama z rodzicami i mlodszą siostrą, nie wiem co dalej...chcialam zawsze isc na studia na architekture...ale jak to pogodze jaka przyszlosc mnie czeka :(

Gość a powiem
nie ty 1 i nie ostatnia zostalas sama....i jesli rodzice Ci pomoga dasz sobie napewno rade..... a na pieniadze od niego nie badz obrazona to sa pieniadze dla dziecka ktore z wiekiem wiecej rzeczy potrzebuje.....glowa do gory swiat sie nie konczy dasz sobie rade....

jak przyszłośc ? dobre pytanie skoro weszłas w dorosłość z bękartem na plecach , raczej kiepski samotnej mamy dającej na prawo i lewo jak to one maja w zwyczaju juz jestes kurwiskiem taka prawda

Gość arhinia
a to huuj jebany-zeby w gul skoczył

Gość arhinia
mi zalogowana-nie pieerdol-samotne matki to bohaterki

Gość Daptmdaqmd
już obrażają...Kafeteria z tymi wszystkimi zjebami jak projekt mi mała powinna wylecieć w powietrze... autorko bierz od niego pieniądze dla dziecka. będzie ich potrzebować. bądź silna i dumna z siebie i dziecka. dasz sobie rade. studia można skończyć zaocznie:) wszystko się ułoży jak tylko zapomnisz o tym fiucie.

Gość conhitta
zeby mu fiut usechł

Gość zawsze chciałaś ale jak sie
trafił facet i chciał cie pieprzyć bez gumy to odrazu się zgodziłaś z miłości. Straszneeeeee. nic nie poradzisz. skopałaś sobie życie zachodząc z kimś w wieku lat 19 czy 17.

Gość no tak znou ruchacz wygrał
a porządny mężczyzna został odrzucony a teraz gdy trzeba być odpowiedzialnym, dojrzałym itp to chcecie porządnego.

Gość Walezy
Trochę się spalilas na starcie w życiu,tak samo uczuciowym,bo związek z samotna matką to zawsze związek z nią,jej dzieckiem i ojcem dziecka - bo w najmniej odpowiednim momencie o sobie przypomina że trzeba być tatusiem.

Gość conhitta
bo facet okazał sie zwisłym fiutem -pies go trącał-kase powinien bulic

Gość dieckoto problem matki
trzeba było wybrać normalnego faceta

Gość zerlina
facci s a bardzo noeodpowidzialni

Gość kdwww
zmarnowalas sobie zycie,byc taka nieodpowiedzialna:O trzeba bylo wczesniej myslec z kim sie idzie do lozka i myslec o zabezpieczaniu,przerabane nie zazdroszcze

Gość zerlina
dziecko to skarb -a ten facet to zwisly fiut i glut

Gość rtggt
kasę BEZWZGLĘDNIE bierz! idź do sądu pozbawić go praw rodzicielskich i zaskarż też o alimenty dla siebie! dokop fiutowi najbardziej jak się da - w portfel! dupek nie rozumie że już do końca życia będzie miał zobowiązania! a Ty? hmm powoli... kiedy złość Ci minie zaczniesz od edukacji a potem powoli znajdziesz kogoś kto wynagrodzi Ci to wszystko :) a co najważniejsze nie słuchaj tępych bab co to od k* wyzywają! w życiu tak bywa że nawet z pozoru najdoskonalsze małżeństwa się rozpadają.

Gość a ja kocham życie
dasz radę.ja urodzilam jak mialam 20 lat,mialam i mam partnera,ale bieda aż piszczala.teraz mlody ma 18 lat i jest super.nie rezygnuj z kasy ,to po pierwsze,bierz jak ci daje.to dla dziecvka ,nie dla ciebie,po drugie,jesli masz pomoc od rodziców to realizuj swoje marzenia.a teraz daję sobie łechtaczkę obciąć,że za rok ,dwa ,gdy były zobaczy dziecko to na bank bedzie chciala wrócić.pozdrawiam .

kdww- ciekawe jak tobie sie 'poszczescilo'- pewnie masz 5 fakultetow z czolowych uniwersytetow i prowadzisz swietnie prosperujacy biznes, w tym jeden online (dlatego jestes na kafe) ? :classic_cool: autorko - jedyne co moge powiedziec to ze fatalnie trafilas, po prostu nie mialas szczescia... zawsze mozesz isc na studia jak odchowasz swoja pocieche, poki co trzeba zacisnac zeby. poza tym masz rodzine - to tez jest jakis plus....

Gość a ja kocham życie
wiem ,żę teraz masz czarne mysli itp.ale uwierz ,żę póżniej patrząc z perspektywy czasu pomyslisz,żę dobrze się stało.jeśli masz pomoc rodzicow to super.na pewno poznasz jeszcze jakiegoś fajnego faceta,który będzie fantastycznym ojcem.znam wiele takich przypadków.więc głowa do gory,co cię nie zabije to cię wzmocni.zyczę wszystkiego dobrego.

nie wiesz co dalej??? to juz jest twoj problem..ja nie rozumiem jak mozna byc takim tępym,nieodpowiedzialnym...trzeba wczesniej pomyslec o tym..pewnie ci powiedzial jakies "czule" slowka ze nigdy cienie zostawi,ze zawsze cie kochal i takie tam a ty mu uwierzylas..jak tak mozna..zrobil ci dziecko teraz radż sobie sama..a on idzie dalej sie "bawić"..proste jak drut..piszesz ze chcesz isc na studia..i co zrobisz?teraz nie pójdziesz bo dziecko..i co??? na drugi raz STO RAZY sie zastanów zanim znowu pojdziesz z kimś do łóżka..

Gość hjkjk
na pewno poznasz jeszcze jakiegoś fajnego faceta,który będzie fantastycznym ojcem. 4 4 ef Najpierw dawać dupy komu wlezie a później szukać frajera. Tylko ciota zwiąże się z matką i dzieckiem. szukaj sobie ojców z dzieckiem bo żaden wolny szanujący się facet nie weźmie na siebie odpowiedzialności za czyjąś głupotę.

Gość valinthhka
oj mohery sie odezwały-

Gość wislak89
Przestańcie wkoncu jeździć po dziewczynie!napisała tu by się zwierzyc ze swego bólu i strachu choć napewno nie było jej łatwo.a wy co?samosąd?może jeszcze ktoś podsunie pomysł by zamordowała dziecko i upozorowala wypadek jak matka madzi co??i wy zwiecię się katolikami?raczej pseudowierzącymi..do autorki..nie załamuj się..nie wszyscy faceci to świnie:.sparzylas się.trafiłas na niedojrzałego lansiarza ale najważniejsze że koplas go w tyłek..napewno poznasz wyjątkowego chłopaka która was pokocha.jesteś bardzo zdolna i powinnas iść na studia ale jeśli nie teraz to za parę lat-nic się nie dzieje wiedzą nie znika ot tak..mam nadzieję że pomoże Ci rodzina..to jeśt test dojrzałości i człowieczeństwa dla nich właśnie..jeśli chciałabyś pogadać z facetem który myśli inaczej niż Twój były.napisz sebkas@onet.eu

Gość kalamburija
No cóż, podstawowa sprawa to uregulować kwestie prawne - to, że kolesiowi znudziła się zabawa w tatusia to jeszcze nie znaczy, że nie musi łożyć na dziecko. Załóż mu sprawę o alimenty i nie unoś się honorem - to jest kasa, która należy się twojemu dziecku i nie pozbawiaj go tego. Ze studiami i tak musiałabyś poczekać, aż dziecko trochę podrośnie, więc i tak pewnie wiele się nie zmieniło. W zasadzie nie napisałaś w czym problem, bo to, że zostawił cię nieodpowiedzialny gówniarz, to tylko plus i pewnie w przyszłości będziesz z tego zadowolona ;)

Gość rasput1n
gratulacje z bycia matką

Gość a ja kocham życie
i znowu berety sie odezwały.moja koleżanke facet wziąl z dwójką dzieci i mało tego baaaaaaaaaaardzo długo musial ją prosić ,żeby za niego wyszla.

Gość valinthhka
a gdzie mieszkasz? na wsi i w malych dziurach mohery i Kk przesladuje kobiety co rodza nieslubne dzieci

Gość twój brzuch twój problem
trzeba było brać innego faceta

Gość a ja kocham życie
a my miałysmy niezły ubaw patrząc jak pan inzynier kłania jej się do stóp i strzepuje nie widzialne pyłki.ale teraz już kilka lat sa razem i jest ok.dzieci wykształcone i na studiach.takżę dasz rade .NAJWAŻNIEJSZE UREGULUJ SPRAWY PIENIĘŻNE-ojciec ma pieski obowiążek łożyc na swoje dziecko i nie jest to żadna łaska.zobaczysz ,żę wszystko sie poukłada.apropos -nie cierpię moherów.