Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz też samotna

Mam 20lat i zostałam samotną matką. Nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość tu też widzę jest ta
psychiczna ateistka bo już ględzi o KK

Gość a ja kocham życie
przepraszam za literówki,cos mi klawiatura szwankuje.

Gość rasput1n
haha, maasz racje poznasz kogoś, i będziesz szczęśliwa, poczekaj jeszcze 10 lat to zobaczysz jaka bedziesz szczęśliwa x x x x x a prawda jest taka że właśnie przegrałaś życie, nikt nie ma zamiaru wychowywać i wydawać pieniądze na nieswoje dziecko

Gość valinthhka
wies i KK to tkwia w starozytnosci

Gość Darling00000000000
Mamy XXI w. ciemnoty zaściankowe, więc skończcie pierdzielić w kółko te same wyświechtane frazesy "skoro dalaś dupy to teraz cierp". Tak wiem podbudowujecie swoje ego, ale idźcie się dowartościowywac gdzieś poza siecią w realnym świecie... aaa nie mozna, bo tam nic nie znaczycie, jesteście śmieciami. Żal mi was. :)

Gość valinthhka
jeśli jesteś katoliczką co chodzi do kościoła to dobrze ci tak

Gość takiego wybrałaś twój problem
normalny facet tak się nie zachowuje

Gość valinthhkkkka
zdechnij podszywie jebany-zeby cie cos rozjebało-skurwielu

Gość a ja kocham życie
autorko-trzymaj sie -bedzie dobrze.ja patrząc teraz na swojego wspaniałego doroslego już syna nie wyobrażam sobie,żę mogłabym go nie miec.chociaż było ciężko-wszystkiego dorabialismy się sami,skończyliśmy studia,wybudowalismy dom.także wszystko można jak się chce .spiąć poslady i do przodu.a mojej matce do dzisiaj gul skacze ,bo prorokowała nam 3 miesiace razem .teraz to dla ciebie koniec swiata,ale za kilka lat spojrzysz na całą sytuację zupełnie inaczej.

Gość Darling00000000000
takiego wybrałaś twój problem normalny facet tak się nie zachowuje Weź nie pierdol baby

Gość Strucla
A kurde najpierw latacie jak jakieś wariatki za chłopami liżecie się z nimi po parkach i same się podkładacie im a potem żal płacz i pretensje kurde ja mam 19lat i mam ich w nosie że tak powiem nie szukam chłopa i jestem kurna szczęśliwa a nie najpierw będę latać z mordą do góry za rączkę z jakimś a potem narzekać że zrobił dziecko i rzucił trochę inteligencji ludzie!!!!!!!!

Gość rasput1n
ważne że dobrze ruchał

Gość valinthhkkkkalll
mohery z was

Gość a ja kocham życie
strucla do pieca!!!!!!!!!!

Gość W groszki*
Droga autorko - posiadanie dziecka wcale nie wyklucza spełniania marzeń i planów. Znam wiele kobiet, które nie mając wsparcia i pomocy ze strony rodziny urodziły dziecko, w tym czasie skonczyly studia, znalazły pracę i są naprawdę szczęśliwe. Nie wiem dlaczego w naszym społeczeństwie istnieje taka mentalność, że skoro dziewczyna ma dziecko to jej życie legło w gruzach. Złóż pozew o przyznanie alimentów (jak już urodzisz), poproś rodziców o opiekę czasami nad maluszkiem, a Ty w tym czasie bierz się w garść, za rok złóż dokumenty na studia. Teraz to wszystko CIe przerasta, bo to świeża sprawa, ale z czasem będzie co raz lepiej, spojrzysz na całą sytuację łagodniejszym wzrokiem. Tylko pamietaj - musisz byc silna dla siebie, a przede wszystkim dal maleństwa. Ono będzie chciało miec kochającą, silną i zaradną mamę, a nie wiecznie narzekająca i szlochajacą ciapę. :)

Gość rasput1n
sama jesteś moher, wyzywasz nas bo piszemy prawdę? a prawda jest taka że najpierw fajnie, dobrze rucha a później dziecko i szukanie frajera aby płacił na nie swoje dziecko, a później może i kopnie go w dupę bo znajdzie się inny ruchacz

Gość valinthhkkkkalll
sa baby co maja 5 dzieci i znajduja męza - to co to jest 1 dziecko?

Gość rasput1n
bo biorą pierwszego lepszego jaki się nawinie

Gość Strucla
PRAWDA W OCZY KOLE? tak tak najpierw baby latają za chłopakami a później muszą niańczyć dzieci i rezygnować ze swojego życia a wielki ukochany już robi to z innymi i korzysta z życia jakby wszystkie dziewczyny były takimi poddańcuchami to nadal byłaby dyskryminacja kobiet nie doszło by do emancypcji i żadna z nas by się tu nie wypowiadała bo nie miałybyśmy żadnych praw nie po to inne kobiety walczyły dla nas o WOLNOŚĆ żebyśmy teraz były sługami chłopów!!!!!

Gość milion
rasput1n jestes pusty jak murzyński bęben!!!

Gość valinthhkkkkalll
kaszmirowe berety zaczynaja krucjate- to przypomne ze sw Augustyn-zanim został świętym i doktorem Kościoła -to miał nieslubnego syna

Gość rasput1n
facet jak ma do wyboru laske z dzieckiem i laske bez dziecka to wybierze bez dziecka, bo nie bedzie wychowywał nie swojego dzieciaka i nie bedzie dawał pieniądze na nie, jak trudno to zrozumieć? najpierw chcecie ruchaczy a później jak taki pójdzie dalej a laski z dzieckiem zostawi to szukacie tych na których nie chciałyście spojrzeć,

Gość Strucla
RASPUT1N MA RACJĘ!!!!!! Tylko że to działa w obie strony dziewczyny też wybiorą faceta bez dzieciarni niż takiego co został już ojcem to normalka poza tym latacie na te dyskoteki żeby tylko jakiegoś złapać a żeby tam spotkać porządnego to cud nad Wisłą musiałby być

Gość a ja kocham życie
raspu jesteś głupi jak kwit węglowy.

Gość a ja kocham życie
to nie kaszmirowe -tylko moher i do tego zfilcowany.

Gość a ja kocham życie
jezu 20 lat to nie 15 czy was pogrzalo.panna jest pełnoletnia.jezu co za kato polo.

Gość masakra .. ;//
i dlatego wlasnie najpierw studia, potem sluba potem dawanie cipska

Gość valinthhkkkkalllaaa
w kaszmirowym berecie jest gorzej na swiecie

Gość a ja kocham życie
a potem w wieku 30 lat zakladanie topiku na kafe-mam wszystko,studia,prace,mieszkanie,a nie mam dziecka.co sie stało????????????-autorko ciesz sie maluszkiem .powodzenia.

Gość Hmmmmmmmmmmmmm24
Czasem w zyciu tak jest Twoj blad ze pakowalas sie w dziecko tak wczesnie Co do jego kasy to ja wez to jest dla dziecka I nie zamykaj sie na niego bo keidys dziecko moze ciebie winic za to ze nei ma z nim kontaktu jesli on nie chce kontaktu to niechce niech sie zrzeknie praw do dziecka A co do studi dasz rade