Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja-->

tatuaż ?? robic???

Polecane posty

Gość Złapałam Wstążkę Niebieską
To nie pytaj na forum, czy robić tatuaż. Oczekiwałaś oklasków? Ja Cię tylko chciałam ostrzec, pytałaś czy ktoś żałuje, więc Ci odpisałam.

Wybacz to ja już wolę mieć tatuaż niż rozstępy na brzuchu aczkolwiek kilku nie uniknęłam na szczęście nie są specjalnie widoczne. I nie rozumiem dlaczego z roku na rok ma wyglądać gorzej? Ja mam od jakiś 5 lat i ciągle wygladaja tak samo, dla ciebie to bohomaz dla mnie sztuka, więc uważam, że piszesz głupoty i narzucasz innym swoje zdanie. A jeśli twoje koleżanki żałują to tylko dlatego, że tego nie przemyślały i zrobiły pod wpływem chwili dlatego piszę samo "podoba się" nie wystarczy decyzja musi być przemyślana.

Gość 11111222333
Ty też nie rozumiesz - mam tatuaż od kilku lat i uwaga NIE ŻAŁUJĘ !

Gość mam tattoo
wstążka czy ty nie rozumiesz ze jak ktoś ma dwa tatuaże i chce trzeci to znaczy ze to mu się podoba,nie będzie załować a co najwyżej będzie chcieć czwarty...nie znasz mnie ,więc mi nie wpieraj ze bede załowac bo wiem ze NIE BĘDE

Gość 11111222333
Ty też nie rozumiesz - mam tatuaż od kilku lat i uwaga NIE ŻAŁUJĘ ! Tak - NIE ŻAŁUJĘ - choć tak ciężko Ci to przyjąć do wiadomości :o.

poprost twoje argumenty nie trafiają do mnie i jak widać do nikogo dlatego zegnam pania wstążkę

Wybacz to ja już wolę mieć tatuaż niż rozstępy na brzuchu aczkolwiek kilku nie uniknęłam na szczęście nie są specjalnie widoczne. I nie rozumiem dlaczego z roku na rok ma wyglądać gorzej? Ja mam od jakiś 5 lat i ciągle wygladaja tak samo, dla ciebie to bohomaz dla mnie sztuka, więc uważam, że piszesz głupoty i narzucasz innym swoje zdanie. A jeśli twoje koleżanki żałują to tylko dlatego, że tego nie przemyślały i zrobiły pod wpływem chwili dlatego piszę samo "podoba się" nie wystarczy decyzja musi być przemyślana.

Gość mam tattoo
wstążka czy ty nie rozumiesz ze jak ktoś ma dwa tatuaże i chce trzeci to znaczy ze to mu się podoba,nie będzie załować a co najwyżej będzie chcieć czwarty...nie znasz mnie ,więc mi nie wpieraj ze bede załowac bo wiem ze NIE BĘDE

Gość mam tattoo

Gość 11111222333
Ty też nie rozumiesz - mam tatuaż od kilku lat i uwaga NIE ŻAŁUJĘ ! Tak - NIE ŻAŁUJĘ - choć tak ciężko Ci to przyjąć do wiadomości :o.

po prostu twojw argumenty do mnie nie trafiają i widać do innych też nie dlatego żegnam pania wstążkę

Nie uważam się za przyziemną i nudną :) Nie tatuaż świadczy o ciekawej osobowości. Kiedyś to zroumiesz. Zostawiam tu Was, kółko wzajemnej adoracji. Pocieszajcie się nawzajem, że tatuaże są super. Te, co już mają namawiają kolejne dziewczyny do zrobienia tego błędu. I piszą, że zastanawiają się na kolejnym, żeby czasem nie przyznać się do błędu. Pa 🖐️

Gość 11111222333
Wstążka , weź pod uwagę, że świat nie jest czarno-biały, co się podoba Y to X się już nie podoba, ile ludzi tyle gustów. Zaakceptuj to i przestań narzucać swoje zdanie!

Gość 11111222333
Ja popełniłam nie jeden błąd w życiu i nie mam najmniejszego problemu aby się do nich przyznać, tylko akurat tatuaż do nich nie należy. Co dla Ciebie jak widać jest niewyobrażalne :o .

P.S. Widzę, że jednak moje argumenty trafiają do Was, skoro tyle postów tu jest do mnie :) Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Widzę , że jednak boli Was to, że otwarcie piszę o tym, że większość osób tego żałuje i opisuję tu ich standardowe sztuczki. Burzycie się jak nie wiem. Jakbyście się nie przejęły, to nie byłoby tu tyle postów do mnie, Tak jak ja bym się miała burzyć na jakimś topiku o blondynkach, że są głupie, taki właśnie argument by do mnie nir przemówił i nie dyskutowałabym :) A na koniec coś dla Was o tatuażach: """""""""Pierwotnym znaczeniem tatuażu były obrzędy rytualne. W wielu kulturach mogli sobie pozwolić nań jedynie nieliczni najczęściej plemienni wojowie. Tego typu ozdoby wojowników były szczególnie rozpowszechnione w kulturach polinezyjskich, gdzie do wykonania tatuażu uprawniało dopiero zabicie wroga i zdobycie jego (wytatuowanej) głowy."""""""""""" :D pa 🖐️

Ty sie puknij w główke gdzie ja autorke namawiam? Piszę, żeby przemyślała i jesli zdecyduje, że chce to niech zrobi a jak dalej będzie się wahać to lepiej żeby nie robiła i tyle. I mylisz pojęcia ja mam 3 tatuaże i nie mówię, że chcę kolejny tyle co mam mi wystarczy wieksza ilość jak dla mnie była by przesadą jestem zadowolona z tego co mam.

Rób jak chcesz. Twoje ciało, Twoja decyzja. Nic Ci nie szkodzi poczekać rok np. jak nie jesteś pewna. Bo jak już się żałuje to tatuaży brzydkich, nieprzemyślanych czy też robionych "bo jest moda" się żałuje. Tatuaż to blizna która zostanie Ci do końca życia i to Twoja decyzja czy będzie symbolem czegoś ważnego dla Ciebie czy chwilowej fanaberii.

Gość a co sie dziwisz
wstazka bo prowokujesz i sie nie dziw, ze w zwiazku z tym rozpetala sie dyskusja. Wyglaszasz bzdurne teorie, uwazasz ze pozjadalas wszystkie rozumy. Zaloz swoje rybaczki, pokaz nieskazitelna, nieoszpecona łyde i idz szukac meza :o.

a co sie dziwisz A gdzie ja prowokuję? Ja tylko piszę jak jest. Jakbym miała prowokować to bym założyła temat pt. "Tatuaże mają tylko prostytutki" :D A męża nie szukam, mam chłopaka który uwielbia moje zgrabne nóżki, w mini i na szpilce. Jakby ta nóżka wyglądała z czarnym bohomazem, raczej nie kobieco?