Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja-->

tatuaż ?? robic???

Polecane posty

Gość mam tattoo
ja tez mam męża,nawet sam mnie zawiózł do studia

wysle foto w piatek ... i jeszcze raz do pani od wstążki ladnemu we wszystkim ładnie

Gość Złapałam Wstążkę Niebieską
"ty od tej wstążki ja nie szukam meza bo juz mam wiec juz przestan sie dręczyc co lubią faceci"- No właśnie Ci tłumaczę, że nie wiesz, czy będziesz z nim jeszcze tydzień, rok, czy całe życie, w życiu wiele się zmienia, niczego nie można być pewnym. Robisz to dla niego, a nie wiesz, czy on Cię później nie rzuci.

Złapałam wstążkę niebieska ale glupoty piszesz na prawdę. Ja mam tatuaże w 3 miejscach w tym z kostki przychodzi na łydke jeden i nigdy nie żałowałam a mam je już kilka lat i na imprezach typu chrzciny czy imieninki u cioci nie boję sie go pokazywać! Moja teściowa tego nienawidzi, teść z resztą też nie i na początku się nie źle nasłuchałam ale miałam to w nosie. Zawsze marzyły mi się tatuaże aczkolwiek zanim zrobiłam pierwszy długo nad tym myślałam, wiadomo zostaje na całe życie no i kwestia czy nie będę żałować, przemyślałam, zdecydowałam nie żałuje. A i jestem mężatka tatuaże robiłam będąc już wtedy z moim przyszłym mężem i jemu sie to akurat podoba, sam po mnie równiez zrobił sobie tatuaż, więc nie uogólniaj. Autorko jeśli chcesz to sobie zrób, jeśli się wahasz to odłóż tą decyzje do momentu aż w pełni będziesz zdecydowana, bo jeśli zrobisz na siłę to faktycznie możesz kiedyś żałować.

Gość mam tattoo
złapałam wstążkę niebieską=---> czy ty jesteś normalna?..bo mi sie wydaje ze nie...jak ktoś załuje jednaego tattoo to juz drugiego nie zrobi nie wspominając o trzecim....ja uwielbiam moje tatuaze i ciągle mi mało,to strasznie wciąga...więc jesli nie masz tatuazu to sie nie wypowiadaj jak to jest miec tatuaz

Gość 11111222333
Tak jasne, ja idę zrobić kolejny tatuaż i wydać kolejne pieniądze bo żałuję, że zrobiłam pierwszy tatuaż :D . Długo myślałaś nad tą teorią ;) ? Jest bardzo nowatorska :D .

wstążka chyba coś ćpa;) ja sie pytam o tatoo a ta mi mówi kiedy mnie mąż zostawi ... kretynizm

Właśnie, że ładnemu to żadne pseudoozdoby nie są potrzebne. A zwłaszca pięknej, delikatnej, subtelnej kobiecie. Czarno - kolorowy bohomaz na pięknej delikatnej skórze po prostu SZPECI. Niestety jak widzę zrozumiesz to dopiero, gdy będzie za późno. Ja Ci po prostu odpowiadam na pytanie czy robić tatuaż, czy nie. Pytałaś, czy ktoś żałuje - tak, moje koleżanki żałuję.I się wstydzą. I Ty też będziesz się wstydzić za miesiąc, rok, 5 lat - ten wstyd w końcu przyjdzie.

Gość mam tattoo
autorko--> wstążka wie ze będziesz sie wstydzić,kiedy mąż cię zostawi :D...ona to chyba jakaś naćpana wrózka jest :O

Gość 11111222333
Boszzz wstążka odpuść już sobie. :o Idź z tym kagankiem oświaty na jakieś inne forum - może tam gdzie piszą, że kobiety z tatuażami są puszczalskie.

Kejt idąc rozumowaniem wstążki to również mąż cię zostawi jak przykładowo po ciąży będziesz miała rozstępy albo w dziwnym splocie wydarzeń zostaniesz oszpecona przykładowo poparzenie, albo zwyczajnie jak będziesz stara i pomarszczona:) Oczywiście 2 pierwszych Ci nie życzę a 3 nikt z nas nie uniknie:)

Gość kasienka_kasienka
a ja mam tatuaż i to calkiem duży. Sięga od części lędźwiowej aż pod kark. Jest piękny, wzór jest unikatowy (robiony specjalnie dla mnie). Co do żałowania... Wiele osób zadaje pytania a co będzie za 20 lat?! Otóż nic takiego, teraz niektórym wydaje się to być wielką egzotyką aby kobieta w wieku 50 lat miała tatuaż. Nasze matki/babcie nie robiły sobie tatuaży bo w ich czasach nie było o tym mowy. Tatuaże mieli więźniowe (zazwyczaj) a nie normalni ludzie. Tatuaż u takiej kobiety wydaje się być czymś nadzwyczajnym bo takich kobiet po prostu się nie spotyka. Za 20 lat kiedy my osiągniemy 40-50 będzie to normalne, co więcej założę się że o 100% nasz wygląd będzie róznił się od obecnego wyglądu naszych matek i babć. Po prostu inne czasy! Ważne żeby zrobiła tatuaż w miesjcu gdzie bez problemów będziesz mogła go zakryć. Przemyśl czy łydka to na pewno dobre miejsce.

"Tak jasne, ja idę zrobić kolejny tatuaż i wydać kolejne pieniądze bo żałuję, że zrobiłam pierwszy tatuaż . Długo myślałaś nad tą teorią ? Jest bardzo nowatorska " - Nie iść robić naprawdę, a właśnie takie gadanie "zastanawiam się nad kolejnym", żeby czasem nie wyszło, że żałuję, i że niby jej się tak strasznie podobają tatuaże. No, żeby nie było, że żałuje. I owszem, staram się być atrakcyjna, taka jak faceci lubią - delikatna, subtelna, miła. I na złe mi to nie wychodzi :)

Gość 11111222333
milka862 - to samo miałam napisać. Poza tym jeśli dla faceta liczy się tylko wygląd, jeśli skreśla kogoś z jakiegoś błahego powodu to po prostu nie jest godny uwagi i tyle.

Gość mam tattoo
wstążka---> ja już się nie pytam,ja już stwiedzam że ty jesteś nienormalna :o

Gość 11111222333
Wstążka -tak żałuję i dlatego idę zrobić kolejny tatuaż :P - potwierdzam, masz rację :D :D :D .

Gość zdezorientowana_nastolatka
ja chętnie chciałabym zrobić tatuaż. jednak nie wiem gdzie i jaki. ale chciałabym żeby było to związane z moim narzeczonym. wiem że już z nim będę na zawsze. może to banalne dla was. ale nawet gdyby nam nie wyszło to i tak warto wspomniec taką miłość :) jakieś propozycje?

uspokajam.. maż już mnie widział po wypadku ze złamana miednica po cesarce , codzie widzi moje rozstępy po ciąż i je całuje i mówi e jest dumny ze poświeciłam tk idealny brzuszek zeby mieć synka jak tyle widział i ni zostawi to i jak zrobię tatuaz do którego sam mnie zachęca to tez mnie nie zostawi

Kejt idąc rozumowaniem wstążki to również mąż cię zostawi jak przykładowo po ciąży będziesz miała rozstępy albo w dziwnym splocie wydarzeń zostaniesz oszpecona przykładowo poparzenie, albo zwyczajnie jak będziesz stara i pomarszczona Oczywiście 2 pierwszych Ci nie życzę a 3 nikt z nas nie uniknie" - wybacz, ale nie porównuj rozstępów po ciąży z czarnym bohomazem wykonanym na własne życzenie. O wiele lepiej jest mieć rozstępy, blizny, zmarszczki itp. niż czarny bohomaz, który z roku na rok wygląda coraz gorzej, a ile osób usuwa... Albo zbiera na usunięcie, bo to jest drogie.

Gość mam tattoo
no dobra to ja tez się przyznam,żałuję jak cholera ze mam te dwa tatuaże a rękawek będę robić bo jak żałować to żałować porządnie :D:D:D:D:D

Gość kjawnekjn3KRBJ1
TA JASNE, tatuaż jak ten na zdjeciu i co jeszcze? Bluzka z cyrkoniami i meblościanka ze sklejki, a moze i białe kozaczki. Tak mi sie ten tatuaz kojarzy. Straszna wiocha! Straszna straszna i bezguście.

złapałam wstążke ja cie nie znm i od samego twojego pisania na mdłości sie zbiera musisz byc bardzo ograniczona i przyziemna jedny slowem nudnaaaa

"11111222333 Wstążka -tak żałuję i dlatego idę zrobić kolejny tatuaż - potwierdzam, masz rację " Nie rozumiesz. Wyjaśnię jeszcze raz - dziewczyna mająca dwa tatuaże żałuje ich po jakimś czasie. Np. ktoś jej się pyta, czy żałuje.A ona mówi "nie, myślę nad kolejnym, tatuaże są super". Rozumiesz? Kejt1987 - jakbyś miała w dupie zdanie przeciwników tatuaży, to nie pytałabyś na forum czy robic tatuaż. Bo logiczne jest, że mało jest zwolenników tatuaży.

Wybacz to ja już wolę mieć tatuaż niż rozstępy na brzuchu aczkolwiek kilku nie uniknęłam na szczęście nie są specjalnie widoczne. I nie rozumiem dlaczego z roku na rok ma wyglądać gorzej? Ja mam od jakiś 5 lat i ciągle wygladaja tak samo, dla ciebie to bohomaz dla mnie sztuka, więc uważam, że piszesz głupoty i narzucasz innym swoje zdanie. A jeśli twoje koleżanki żałują to tylko dlatego, że tego nie przemyślały i zrobiły pod wpływem chwili dlatego piszę samo "podoba się" nie wystarczy decyzja musi być przemyślana.