Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Pamiętniki ciążowe

Polecane posty

Gość alusianmaa

Prowadzicie w ciąży pamiętniki ciążowe? Jeśli tak możecie polecić jakiś fajny ponieważ nie mogę znaleść w internecie nic takiego ciągle tylko albumy już po urodzeniu, bardzo mi na tym zależy uważam że to fajna pamiątka dla dziecka po latach

Gość alusianmaa
??????

Gość Ugiena
Mozesz normalnie w jakims laenym zeszycie zapisywac. Ja wspomnienia z ciazy i porodu sobie zapjsalam dopiero po urodzeniu corki. Wczesniej mnie to jakos nie poruszalo do tego stopnia. Myslalam, ze w drugiej ciazy bede pisac regularnie, ale tez nie mam weny i tez pewnie przyjdzie po porodzie. A tak to zapisuje dla corki, co robi, jaka jest i jak ja to przezywam

Gość ja nie prowadze
W mojej glowie jest duzo mysli, nie tylko te radosne (mimo,ze ciaza jak najbardziej planowana)ale tez jest lek,niepokoj,wiem ze wiele rzeczy moze sie zdazyc.nie chce przekazywac dziecku wszystkich tych emocji,chce o nich sama zapomniec,a zapisywac tylko te dobre mysli i odczucia? To tez by bylo oszustwo. Kiedys na pewno dziecku opowiem to co pamietam,co bedzie go ciekawilo. Pamietnika chyba nie bedzie potrzebowalo.

Ja zrobiłam takie wspomnienie z ciąży w albumie na narodziny dziecka. Miałam różne fotki z usg, test ciążowy. Wszystko to wkleiłam i zrobiłam podpisy np kiedy dowiedzieliśmy się o ciąży czy płci maluszka.