Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie wygadac koniecznie

sytuacja bez wyjscia?

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbfgdbgdfbg
jastro - pewnie podnosilas glos a za chwile go glaskalas, sorry ale nie wierze.

Gość szklanka z colą
no fakt, najlepiej to zaraz po slubie leciec do banku i brac m3 na kredyt ktory potem splacasz do konca zycia, i cieszyc sie kim to ja jestem - bo mnie na mieszkanie stac! tacy to sobie tylko tworza ulude rzeczywitosci i swiecie w to wszystko wierza. a nich ci maz zostanie kaleka, albo urodzi sie chore dziecko i co wtedy? i jestescie kredyciarze w jednej czarnej wielkiej D U P I E . a kredyt splacacie do konca zycia i to jeszcze dwa razy tyle co tak naprawde warte jest to zapyziale mieszkanie w postkomunistycznym bloku. a jak sie cud zdarzy i splacicie to jak juz bedziecie dziadkami, to sobie mozecie pogratulowac, bo sorry ale narzie nie zapowiada sie aby ktokolwiek z nas tutaj dostal jakakolwiek emeryture, a socjal w Polsce bedzie coraz gorszy. no coz, GRATULUJE.

Gość Kochana pomyśl
o tych co za dwie miski ryżu kobią w słońcu cały dzień od świtu do zmierzchu a wówczas może poczujesz jaka jesteś próżna. Myślałaś kiedyś o rewolucji? O bojkocie jak we włoszech tylko na nieco szerszą skalę? Myślisz czasem o przyszłości w sklai globalnej czy tylko o własnych czterech literach?

Gość Król Maciuś
A ja sie zgadzam z ta laska rzeczywistość, Z rodzicami mieszkaja frajerzy, I co bedziecie w nawet 3 pokojach jak za komuny zze straymi mieszkac bo sie lańćpapy boicie kredytów? hahahhahahah Noga się jak podwinie to sie pada na ryjek i wstaje. Zajebiste hasło ogólnie JEBAC LESZCZY Z LAMUSAMI SIE NIE PIEŚCIĆ

Gość Król Maciuś
Tutaj na tym cafe ciąża i macierzyństwo sa same trzymajace sie sp,ódnicy chyba przygłupy. Bo sie boja kredytów to z rodzicami będa mieszkać. Może jeszcze kapuste dla oszczędności kisicie w beczkach w przedpokoju na zimę ? :-)

Gość bgfbgfbngf
A ja sie zgadzam z ta laska rzeczywistość, Z rodzicami mieszkaja frajerzy, I co bedziecie w nawet 3 pokojach jak za komuny zze straymi mieszkac bo sie lańćpapy boicie kredytów? hahahhahahah Noga się jak podwinie to sie pada na ryjek i wstaje. Zaj**iste hasło ogólnie J**AC LESZCZY Z LAMUSAMI SIE NIE PIEŚCIĆ widać że twoi rodzice nieudacznicy, skoro idz mlodosc przypadala na czasy komuny i dorobili sie tylko 3 pokoi w bloku. Moi mają spory dom pod miastem, i wedlug ciebie pewnie powinni to przepisac na panstwo albo na dom dziecka palancie? nie sztuką jest nabrac kredytow, bo to kazdy moze! a potem sie chwalic czego to sie dorobiles. gowna sie dorobiles! bo to mieszkanie nalezy do banku, a twoje bedzie za setki lat jak je zdolasz splacic. a sytuacja w Polsce fatalna, zobaczymy za pare lat jak ze stołka fikniesz a bank sie zacznie upominac o swoje LAMUSIE!

Gość do krola kredytów Maciusia
widać że twoi rodzice nieudacznicy, skoro ich mlodosc przypadala na czasy komuny i dorobili sie tylko 3 pokoi w bloku. Moi mają spory dom pod miastem, i wedlug ciebie pewnie powinni to przepisac na panstwo albo na dom dziecka palancie? nie sztuką jest nabrac kredytow, bo to kazdy moze! a potem sie chwalic czego to sie dorobiles. gowna sie dorobiles! bo to mieszkanie nalezy do banku, a twoje bedzie za setki lat jak je zdolasz splacic. a sytuacja w Polsce fatalna, zobaczymy za pare lat jak ze stołka fikniesz a bank sie zacznie upominac o swoje LAMUSIE!

Gość do krola kredytów Maciusia
a tak w ogole ci co tak psioczą żeby brac kredyty i udowadniac wszystkim dookola jakim to sie jest zaradnym i samodzielnym (hahaha), to przez cale zycie nie dostali od starych nawet kinder niespodzianki, i teraz szczerze nienawidza tych ktorym rodzice nie poskapili. filozofia krola Maciusia: wezme mieszkanie na kredyt, auto na kredyt, remont tez sobie zrobie na kredyt. hurraa ale jestem zajebisty!!! ps. jestes frajerem i dluznikiem!!