Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xoxoxoxoxxxxx

Czy ciąża jest w tym wypadku realna?

Polecane posty

Gość Xoxoxoxoxxxxx

Witajcie Piszę do Was jako mężczyzna, nie wiedzący co się dzieję. Sprawa wygląda następująco: Kochaliśmy się przed okresem z dziewczyną, który wypada w okolicach 27-29 dnia każdego miesiąca, stosunek był uprawiany bez zabezpieczenia (przerywany). Raczej nic nie uciekło, ale nigdy pewności nie ma. Do rzeczy, przyszedł okres, który trwał niecałe 3 dni, a powinien trwać 5-6 dni. Wydawało mi się wszystko ok! Kobiecy organizm jest jak labirynt takie rzeczy się zdarzają. Następnie od 11.09 * wtorek^, dziewczyna ma bóle jajników, podbrzusza, nie stałe, że boli ją w każdej sekundzie doby ale np jak dziś do godziny 12;30, przestało, i pewnie się zacznie znów, jak wczoraj, w pierwszych dniach bolał ją brzucho, podbrzusze czy tam jajnik/i całą dobę. Do tego dochodzi częste oddawanie moczu, lekko powiększone piersi?? Wczoraj czyli we wtorek po równych 7dniach, zrobiła jakiś test ciążowy, jaki nie wiem.. . Ale wykazał wynik negatywny (1 kreske). Czy jest możliwość, że ona jest w ciąży, a wynik był negatywny? Czy Bóg obdaruje nas najwspanialszym prezentem jaki by, mógł nam tylko podarować? Namówiłem ją na wizytę u lekarza ginekologa w dniu jutrzejszym, aczkolwiek chciałbym wiedzieć, czy jest możliwość ciąży? Warto dodać, że przydarzyło nam się kochać raz czy dwa po okresie bez zabezpieczenia. Pozdrawiam, i liczę tylko na poważne odpowiedzi :) Osób z podobną historią, bądź takie, które przeszły już przez ciąże i wiedzą co i jak, nie chcę odpowiedzi od nastolatek, które nie potrafią policzyć sobie dni płodnych. =)

Gość skoro kobiety mogą wszystko
czemu tak ryzykujecie i kochacie się bez jakiegokolwiek zabezpieczenia? Przeciez doskonale wiesz że to wielkie ryzyko i w końcu wpadka będzie. No, chyba, że chcecie miec już dziecko i wpadka będzie ok. Wizyta u gina nic nie da, bo tak wczesnej ewentualnej ciąży ginekolog nie wykryje. Skor test jest negatywny to raczej ciąży nie ma. Ale dla pewności niech dziewczyna zrobi jeszcze test z krwi HCG. To koszt ok 20 zł, a pewność 100%. Czy naprawdę nie stac was na gumki? Jeśli nie stac, to z czego utrzymacie dzieciaka przynajmniej przez 18 lat??? A liczyć na to, że zawsze się uda wyskoczyć jest bardzo niemadre. Nabawisz sie nerwicy i przedwczesnego wytrysku :( Ale to chyba najmniejszy problem..

Gość jafasjkjksgfksfgasdhkf
oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie

Gość skaxdpoaJDX
Stawiam na zapalenie przydatków. Dobrze, że idzie do gina, bo bez antybiotyków tego nie wyleczy.

Gość jafasjkjksgfksfgasdhkf
oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie oby nie

Gość skaxdpoaJDX
Stawiam na zapalenie przydatków. Dobrze, że idzie do gina, bo bez antybiotyków tego nie wyleczy.

Gość a powiem
tak jak piszesz nasz organizm jest pelen zagadek szansa zawsze jakas istnieje ale moim zdajniem za wczesnie na test i wizyte u lekarza....

Gość 7 dni po stosunku
żaden test nie jest wiarygodny

Gość Xoxoxoxoxxxxx
Zadałem pytanie czy jest taka możliwość. Nie piszę, że nie chcemy. Nie piszę, że mnie nie stać, bo wręcz przeciwnie. A Seks bez, jest o wiele przyjemniejszy :)

Gość marrneee sszszanse
3% ciąża 97% choroba

Gość monitoring_płuc
skoro chcecie dziecka to darujcie sobie tego przerywańca ;)

Gość skoro kobiety mogą wszystko
no to jeśli ci tak przyjemnie, to nic więcej do dodania nie mam... :( Wiem, to nie ty będziesz w ciąży, tylko twoja kobieta, więc liczy się tylko twoja przyjemność :(

Gość Xoxoxoxoxxxxx
Ale nie napisałem, że dziecko to zło, tylko z niecierpliwości chcę wiedzieć czy jest takowa możliwość, myślę, że będziemy z tego powodu szczęśliwi :) gdyby tak się okazało.

Gość 7 dni po stosunku
napisałm Ci wyżej, że żaden test po tak krótkim czasie nie jest wiarygodny, skoro współżyjecie bez zabezpieczenia, to ciaża jest jak najbardziej możliwa

Gość Xoxoxoxoxxxxx
Bez dziecka jest dobrze, ale nie napisałem przecież, że było by źle gdyby się pojawiło, przeprowadziliśmy pewną rozmowę z partnerką, i również tak sądzi, ale nic na siłę :)