Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aorta61

romans z uczniem?

Polecane posty

Gość aorta61
A co Ty mysloisz, ze z kapusty sie wzielas? Ze Twoi rodzice nie robia seksu? Ze sie wzajemnie nie zdradzaja? Wszystko co widzisz jest na pokaz. Zajrzyj w pamietnik matki jeslli ma, przeczytaj o jej fantazjach pragnieniach.. Kobieta po 50 glupieje, nie wiem czy to wina klimakterium czy hormony wariuja, ale seks jest lepszy niz wodka, dziala na kobiete lepiej niz stoperan na biegunke.

Gość moj kot jest rudy
jesteś po prostu głupia i chuj. jak nizoral na łupież? czego ty uczysz, techniki"?

Gość moj kot jest rudy
nie możesz sobie wejść na sympatie pl i znaleźć kogoś innego? albo poczekac te pól roku aż on skończy szkołę. ponieważ nie podajesz szczegółow widac że to podszyw.

Gość aorta61
Ucze biologii, na sympatii nie bede szukac, nie musze. Nie chodzi o to, ze ja cos na sile. To samo wyszllo, dzieki niemu zrozumialam, ze koncowke zycia moge miec o wiele lepsza. A jakie Ty chcesz szczegoly? Imie, nazwisko, nr pesel? Wtedy bedzie to dla Ciebie wiarygodne?

Gość moj kot jest rudy
dobrze kotku, jesteś w trudnej sytuacji. życzę ci jak najlepiej, ale martwie się przede wszystkim o chłopaka, sory, bo wiem jak nieudany romans może wpłynąć na życie.

Gość aorta61
Uwazasz, ze jesli nam n+e wyjdzie to on sobie cos zrobi? Masz go za slabego psychicznie? Wiesz, ze chlopcy nie przezywaja tak bardzo rozstania z partnerka? Za pewne na moje miejsce szybko znalazlby sobie inna. A moze on chce ode mnie tylko seksu? A moze z tego porzadania wyjdzie naprawde cos wiecej?

Gość moj kot jest rudy
na te pytania musisz już sobie odpowiedzieć sama. mi z kolei możesz npiasać co mam zrobić na obiad bo głodna jestem.

Gość haarekryschtau
Chcesz korzystać z życia? Twoje życie i twoja sprawa, ale korzystanie z życia, to nie tylko sex, namiętność i zauroczenie :) Są przeróżne możliwości korzystania z życia, ale ty pragniesz skorzystać z tej, która może cię zrujnować. Cytat dla ciebie: "Znanych jest wiele sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić" - Abert Einstein

Gość Gadkowiec5
Wez go wyprobuj jaki on jest w seksie, albo najpierw spytaj go po prostu czy chcialby miec seks z Toba.

Gość aorta61
Na obiad moge ci pollecic kotleta schabowego z kostka masla I serem zoltym oraz z pieczarkami, do tego pieczone ziemniaczki plus salatka ze swiezych warzyw I z jogurtowym sosem z przyprawami.

Gość aorta61
A jak go zapytac? Wprost?czy zrobic jakas aluzje? Byc wulgarna I wyuzdana? Czy skromna, zawstydzona?

Gość moj kot jest rudy
swoja droga chyba powinna s przeczytac pania bovary.

Gość moj kot jest rudy
TYLKO WULGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gadkowiec5
Ani jedno ani drugie, po prostu pytaj, chlopcze czy chcialbys seksu ze mna?

Gość aorta61
Wiem, ze on tez chce seksu, ale boje sie, ze go spesze. Zaprosic go do hotelu? Czy czekac na jego ruch??

Gość fdjkdjddsjf
Pokaz cycki szmato

Gość aorta61
Wulgar znaczy jak? Mam powiedziec to w jezyku mlodziezowym? Za moich czasaow mowiono: wezme wora do pysiora. a teraz? Jakies lody, chapanie? Nie chce, zeby zle mnie odebral. Prosze o jakis podniecajacy tekst z klasa.

Gość aorta61
Mysle, ze udam zawstydzona I wlasnie tym go urzekne. Wczoraj wzielam go do odpowiedzi, nic nie umial I dalam mu mimo to 2. Uczniowie troche sie burzyli.

Gość aorta61
Koledze wyzej serdecznie podziekuje za te wyzwiska. I ostrzegam, ze takie zwroty, choc pisane anonimowo sa karalne.

Gość moj kot jest rudy
no po prostu zgwałć go na biureczku. jak na redtube. bedzie przygoda. stanie mu napewno jak wźmiesz do mordki.

Gość rfgerfrefr
aorta61 nie wymadrzaj sie,bo twoje zachwoanie tez jest karalne.Nauczycielka,do tego stara nie moze molestowac ucznia.

Gość aorta61
Ktos mnie udaje z godziny siedemnastej czterdziesci piszac, ze wzielam go do odpowiedzi.

Gość moj kot jest rudy
nie chyba już jak jest pełnoletni to jest okej. w ogóle nie wiem po co ten cały temat. jest pełnoletnim bykiem możecie robić co chcecie. :)

Gość rfgerfrefr
aorta61 ty tłuku,analfabetko,ty nauczycielką jestes? TŁUKU, POŻĄDAĆ,A NIE porządać

Gość aorta61
Ktos sie pode mnie podszywa - wpisy 17:38 i 17:42.

wiesz, że to jest karalne? moga wywalić Cię z pracy poza tym jak mozna lecieć na małolata??? zacznij łatac swój związek z mężem, bo widać, że jesteś niedopieszczona a ucznia zostaw w spokoju (poza tym jak go uczysz to nie masz prawa udzielac mu korków :o )

Gość rfgerfrefr
aorta61 stara analfabetko,ale z godz.17:22 to twoja wypwiedz.Idź sie lecz stara babo.

Gość aorta61
Czymze wedlug Ciebie jest molestowanie? Czy iuwazasz, ze dwoje kochajacych sie pelnoletnich, dojrzalych ludzi sie molestuja?

Gość rfgerfrefr
aorta61 stara analfabetko,ty sama sobie udzielkorków,bo byki robisz stara lampucaro.

Gość rfgerfrefr
aorta61 że co stara analfabetko,niby ,ze ten dzeciak cie kocha?Weź ty sie nie ośmieszaj stara babo.