Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdahgda

przegladam gumtree z ogloszeniami o prace i mnie skreca...

Polecane posty

Gość noovis
jedna taka mnie wkurzyla, normalnie jakas 16 latka z cycami na wierzchu ale z ryja brzydka, wiec jej napisalam ales ty brzydka :D

Gość hahahahhahahahahaaalejazda
Gość dtujfyjh
A najgorsze jest to że te prymitywy ukończyły LO, napisały maturę i aktualnie studiują :) To jest masakryczne, że takie tępaki kończą matury i studia.

powinni stworzyc osobna podstronę wiochy.pl :D czyli beznadziejne ogloszenia o prace...

Gość teżbezrobotnadziewczyna:(
Chyba wiem czemu ja pracy nie mam :o ja wysyłam zdj portretowe z CV a nie w bikini :o co za kraj...

Gość dtujfyjh
Jak patrzę na te wszystkie ogłoszenia tych laleczek to mi się słabo robi.Przecież one są tak wyuzdane że szkoda gadać, totalne kurestwo, zdjęcia z biustem, brzuchem na wierzchu, wypięte tyłki ! co to ma kurwa być ? albo samojebki w lustrze z powiększonymi oczkami i palcem w buzi jak by chciały zasygnalizować że lubią seks oralny.No masakra, świat schodzi na psy.Martwi mnie to że u nas w Polsce zaczyna być tak że wszystko załatwiasz dupą i kasą, jak nie jesteś ładna, jak nie masz kasy to jesteś skreślony/a.Co za chory kraj.

Gość a co ja mam powiedziec....
od razu widac, ze one bez porblemu dadzą dupy i dostaną prace... ale czy to dobrze? nie wiem, ja bym nie chciala byc taką dziwą. poza tym lepeij nie wklejajcie ich zdjęc bo nie wiem czy to legalne.

jesli dalej beda w pl tacy parszywi pracodawcy co beda chcieli za prace seksu to dalej mlode laski beda zmuszone w tym uczestniczyc....zastanawiam sie czemu ktos tego nie napietnuje...

Gość To ludzie dodają
zdjęcia do cv? A po co? Nigdy nie dodawałm. Jeszcze takie dają?!

Gość yu7i8768
Puste laski i siano w głowie, nie tknął bym takiej kijem.

hahahahhahahahahaaalejazda a ty bedziesz wklejal wszystkie ogloszenia ? a co jakby nagle twoja siostra zaczela szukac pracy tez bys miala taki polew ?

Niektore z tych dziewczyn gdyby zamiescily normalne zdjecie to moze i by byla jakas szansa na prace. Ale osoba z telefonem i dziubkiem przed lustrem to jednak nie za bardzo ;)

Gość naprawde nie rozumiem
nie wierze, ze takie rzeczy sie dzieja!! te zdjecia oblesne! i jedna z druga pracy szuka.. szok. chyba w agencjach towarzyskich

Gość anton molibden
tak się zastanawiam, biję się z myślami czy sobie nie założyć jakiejś agencji pracy :D może wiele na tym nie zarobię, ale ile radości :classic_cool: