Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdahgda

przegladam gumtree z ogloszeniami o prace i mnie skreca...

Polecane posty

Gość anton molibden
możesz być, ale musisz się zapoznać z moim gustem i odpowiednio kierować aplikujące damy :classic_cool:

Gość hahahahhahahahahaaalejazda
Gość anton molibden
dobry kierunek, powiedzmy, że taka świeżynka ;) ale lubię też zakąsić coś niezbyt wyszukanego, ot taką hostessę jak z wylotówki :D a było trochę takich będę musiał nabyć bmw, aby dobrze się prezentować i jakiś złoty łańcuch, żeby budzić respekt :classic_cool:

ok, ladna zgodze sie... ale takie zdjecie to na fb sie nadaje, czy fotke... zeby dyszki pozgarniac :) a nie, kiedy aplikujesz na jakakolwiek posade...

ale moze mam staroswieckie podejscie :D

Masz bardzo dobre podejscie. Pisalam dokladnie o tym samym wczesniej :) A ze dziewczyna ladna to fakt tylko ze te panny chyba nie wiedza jakie zdjecia sie aplikuje na portal pracowniczy ;)

Gość anton molibden
http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=406498521 takiej NIE! niech cie ręka boska broni :classic_cool: oczywiście, że masz dobre podejście, jak napisała moja pani menadżer ;) to jest zupełne pomieszanie pojęć owszem, rozumiem, że potencjalna kelnerka, hostessa, chce pokazać coś więcej, bo wygląd się liczy, ale przecież nie w takich pozach, nie tak ubrane my już powinniśmy umrzeć, dla nas nie ma miejsca :D ps tam była taka w lateksowych spodniach i to wygięta, że hej :D nie powiem, żebym nie lubił takich gadżetów ale w tym kontekście :O psII pani menadżer jeśli pojawi się aplikująca w takich ciuchach, od razu kierować do mnie :classic_cool:

Gość bambaryłe
ale obciach, najlepsze że w większości te dziewuchy nie zdają sobie sprawy że robią wioche i sa poważne. Potem się dziwią że mejle które dostają to w 90% propozycje od starych napaleńców i są wielce oburzone tym faktem. No ja pierdole.

Gość dcccccccccccccsssssaaaww
jeszcze tym 18-letnim można wybaczyć (?), bo to gównażeria jeszcze, ALE 30- LETNIA BABA???????? no błagam.

Gość anton molibden
ta trzydziestolatka na podłodze, to jest jakość sama w sobie to się w głowie nie mieści :O oczywiście, że dobrze jest, żeby kelnerka, recepcjonistka, była atrakcyjna ale są jakieś granice dobrego smaku w prezentowaniu swoich walorów ludzie biorą przykład z takich prymitywnych div a la kurev, jak Doda i inne i myślą, że to jest normalne, wręcz konieczne... i cholera zaczynają mieć rację, bo im czegoś jest więcej, tym bardziej staje się to normą

Gość anton molibden
jedna normalna się znalazła też ją mogę przyjąć ;) może będzie wymagała większej uwagi, ale mnie to tylko zachęca :classic_cool: ale ja ją skądś znam!

Gość ddadaada
jasne, ze sa normalne tez :)

Gość ddadaada
Gość dfsfdfgdg
nie szkoda wam zycia na odswiezanie tego tematu i wyszukiwanie zdjec dziwek, ja nie wiem

Gość 3423423
ale ambicje maja, nie ma co sklep lub solarium - szczyty marzen a jakie mają miec ambicje??? Chyba to lepiej że sa realistkami, gdzie mają pracowac, jako prawnik w sądzie? Ogólnie to porazka przez wielkie P, ale w POlandii znaleznieni pracy przez taka dziewczynę jest prawie niemowliwe, sama mam wyzsze i szukam od roku i to byle czego

Gość ddadaada
paradoksalnie one znajda...

Gość żaneta wrocek.
Kto je potraktuje poważnie? Przecież one co najwyżej to mogą liczyć na sponsora.

Gość proekozielona
porażka! w taki sposob szuka sie pracy? ta trzecia Pani nie potrafi sie wyslowic.

Gość żaneta wrocek.
Większość z nich, to zrobione lalki, pustka w głowie, brak wykształcenia i samokrytyki. Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Były również 3 inne młode dziewczyny. Tylko ja i jedna z nich wygladałyśmy jak osoby starające się o prace. Jedna z nich miała czarne leginsy, szpile na platformie, i tunike z dekoldem do połowy pasa i ... cekinami/ćwiekami na górze :o -ubranie na impreze, koleżanka obok Tunike która miała imitować sukienke, panowie w biurze na korytarzu aż się ślinili. I pomimo że żadna z nich nie była naturalnie ładna, a już na bank ubrana odpowiednio do sytuacji, wiedziałam że nie dostane pracy :o pomimo świetnych kwalifikacji, nikt do mnie nie oddzwonił. Podejrzewam, że jak nie znajde pracy w ciągu 2 tyg, też ubiore się jak dziwka, jestem młoda zgrabna i wykształcona, szkoda że kariere w tym kraju trzeba zaczynać od dupy strony :o porazka totalna

Gość 3423423
po prostu wiodzą, że ich uroda to ich jedyna siła.... jest w tym jakas racja, jak pracodawcą jest facet to patrzy czesto na urodę, mam kolezanki to jedna z trója na dyplomie zostala nauczycielem, a inna z bdb w tej samej szkole- nie została przyjęta

Gość 3423423
Inna rzecz, że podkeslają tę urode w naprawde załozny sposób, typowa wiocha

Gość brehjyio
żaneta wrocek.-ile masz lat?

Gość żaneta wrocek.
Mam 25 lat. Jedna z tych "pęknych dam" na tej ozmowie miała 22l miała średnie bez matury. Ja studia, 2 języki, i widze że nic z tego.

Gość żaneta wrocek.
Powtarzam się- wiem, ale tak mnie to wkurza 😡 .....