Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rokkk

Gimnazjaliści LIŻĄ KOLANA

Polecane posty

Gość jelonekkk..
ja nie atakuję KK, szkoły i jej dawnych zwyczajów ( nieco dziwnych ) tylko tego , że 'nie wiedą z kim tańczą' aprobujac takie coroczne otrzęsiny polegające na lizywaniu cżegoś białego z kolana ksiedza jeżeli katolicy nie zdadzą sobie wreszcie sprawy , że współczesna walka z kościołem polega na uświadamianiu przez żydowsie media że każdy ksiądz jest potencjalnym gwałcicielem albo zboczeńcem z racji celibatu ( taka taktyka przynosząca niewymierne rezultaty w postaci pustych kościołów w niemczech , a teraz w polsce ) jest to dawno zaplanowana walka i szukają jedynie miejsc na swoje 'dowody zboczeństwa ' , robiąc katolików na szaro i pozbawiając młodych wiary i podstaw do wiary

Gość Zuzanna Amelia & 22
15:45 [zgłoś do usunięcia] rokkk Zuzia, ale te dzieci nie były do niczego zmuszane - o to chodzi. ­ Oczywiscie ze nie. Brali w tym udzial bo rodzice to popierali. Sa kraje gdzie rodzice wysylaja swoje male dzieci do prostytucji. Te dzieci tez nie sa zmuszane. Wrescz przeciwnie. Chetnie to robia boo wiedza ze tym uciesza rodzicow. Na tym polega przestepstwo przeciwko dzieciom.

Znam jedną dziewczynę, która skończyła tą szkołę i była święcie przekonana, że w Polsce mieszka 5,5 miliona ludzi. Była też ogromnie zdziwiona, że jeśli jedzie rowerem w jedną stronę - pod wiatr, to dlaczego, kiedy wraca tą samą drogą, nie jedzie z wiatrem :). Strasznie się oburzała, myślała, że to jakieś anomalie i za nic nie mogłam jej przekonać, że to nie jest jak ze Słońcem :).

Gość Nie broniłabym wlasnego dzieck
Ale w wielu szkolach prywatnych katolickich dzialy sie dziedziątki lat temu rozne gwałty czy molestowania, ktore teraz wyszly na światlo dzienne, bo katolickie szkoly zabranialy o tym mówic To,że rodzic posyła swoje dziecko do jakiejś szkoly to przeciez dziecko nie ma nic do gadania.Rodzic podejmuje decyzje gdzie ich pociecha bedzie sie uczyc az do konca szkoly sredniej ,czy chce czy nie Ja jakbym zdecydowala sie poslac mojego syna do szkoly katolickiej to ja bym podejmowala decyzje a nie on

Zuzia, dlatego napisałam: "Każdy ma prawo powiedzieć "nie", a że postanowiły wziąć udział w tego typu zabawach, to ich wybór. I ODPOWIEDZIALNOŚĆ RODZICÓW."

tia ,,, już widże nastolatka , który nie chcąc chodzić do szkoły wybranej mu przez rodziców karnie do niej chodzi ... gdize wy żyjecie ludzie ?:D

Gość MyślliCielkkaa
"The Element of One" Zgadzam się w całej rozciągłości :) Też uczestniczyłam w takim czymś na koloniach w 1997roku w Łebie i nikt nie oskarżył naszego wychowawcę o nie tak lub molestowanie :)

Gość Zuzanna Amelia & 22
Rokkk - dalam porownanie. Chodzilo mi o to co ladnie napisala pomarancza 15.50 ze to nie dziecko decyduje. Dziecko zrobi to co poleca rodzice. Na tym to polega.

przeciez dziecko nie podejmuje decyzji gdzie cche isc, tylko rodzic to robi .Moj syn chcial isc do szkoly wojskowe,nie zgoidziam sie, i poszedl do tej, jaką my jako jego rodzice wybralismy,Tyle w tym temacie,i musial do niej chodzic bo to jego obowiązek, w przeciwnym razie trafol by do zakladu trudnej mlodziezy jakby do szkoly nie chodzil bo mu nie odpowiada jakas

zwróćcie uwagę , ze n ie zjaeły sie tym żadne poważne wydawnictwa , które przecież normalnie nie zostawiaja w takich wypadkach suchej nitki na kościele czy księdzu a tylko brukowce pokroju faktu .

Bo to jest zabawa a nie molestowanie.Ludziom w Polsce w dupach się poprzewracało od tej politycznej propagandy która od co najmniej roku jest rzucana na księży.Ja nie bronię tego księdza żeby nie było, owszem jest masa przypadków pedofilii w kościele ale jest ona na takim samym stopniu jak pedofilia w szkole, ulicy, domu itp.Po prostu ktoś chciał na tym zarobić i padło właśnie na to.

Gość Zuzanna Amelia & 22
15:52 [zgłoś do usunięcia] rokkk Zuzia, dlatego napisałam: "Każdy ma prawo powiedzieć "nie", a że postanowiły wziąć udział w tego typu zabawach, to ich wybór. I ODPOWIEDZIALNOŚĆ RODZICÓW." ­ Dlatego pytalam czy rodzice sa tak odmozdzeni tak zastraszeni czy tak zobojetniali ze na takie praktyki pozwalaja. A kk w Polsce byc moze nie ale na swiecie placi wiele odszkodowan za molestacje. Wiec tuszowanie tej sprawy nic nie da. Jak kk chce zachowac twarz i pozycje to powinno wlasnie zrobic z tym porzadek. Taki zeby nikt nie mial najmniejszych watpliwosci ze kk ma czyste rece a nie ze tylko kryje swoich jak sie da. Bo to nie pierwszy raz kiedy kk otrzymuje taki zarzut.

Gość LaRiisssaa
Element ale masz boskie oczka mrrrr :*

w co wierzez? bo nie zabardzo rozumiem pytanie "czy naprawde w to wierze",w co? w to ze syn wolal isc do szkoly wojskowej, zamiast tej do tej co aktualnie chodzi, to tak,wiem że tak jest,ale musi uczeszczac do szkoly bo jeszzce nie ma 18 lat

amelia - tobie po prostu nie m ieści sie w głowie ,ze rodizce maja prawo decydować co jest dobre a co złe dla swoich dizeci ? tu z j ednej strony p iejecie j ka to dizeci MUSZĄ chodzić do szkół , które jako rodizce i m wybieracie ale już jak cos wam sie n ie spodoba to rodzcom odmawiacie prawa do wychowywania dizeci wedle tego co uzanja za stosowne . to sie zdecydujcie .

Gość Zuzanna Amelia & 22
Rokkk - bedziesz pozniej ? Bo teraz musze zniknac a chetnie z Toba pogadam.

Gość Zuzanna Amelia & 22
16:00 [zgłoś do usunięcia] ruda miedzi amelia - tobie po prostu nie m ieści sie w głowie ,ze rodizce maja prawo decydować co jest dobre a co złe dla swoich dizeci ? ­ Lizanie po kolanach rozneglizowanego doroslego faceta kleczac przed nim jest dobre dla dzieci ?????????????????????????????????

alez pewnie ze tak by było, jesli by odmówil edukacji.W swietle prawa nawet ja jako rodzic bym poniosla konsencje prawne dlaczego syn na etapie gimnazjum nie chodzi do szkoly,finansowo bym tez zostala ukarana .Mlody by dostal kuratora ,ale osobiscie wyslałabym go do zakladu trudnej mlodziezy

nie bardoz wiesz co znaczy roznegliżowany , wieć nie używaj słów znaczenia których nie rozumiesz . a po drugie - chesz m ówić rodzicom co jest dobre dla ich dzieci ? bo ? uwążasz ,ze ty jesteś od nich mądrzejsza ? na jakiej podstawie ? co za tym przemawia ?

Gość Zuzanna Amelia & 22
Ruda - odpowiedz na konkretne pytanie: czy lizanie rozneglizowanego faceta po kolanach kleczac przed nim jest dobre dla dzieci i w jaki sposob. A skoro jest takie dobre to moze opiszesz ilu kiedy i jakich rozneglizowanych facetow lizesz po kolanach kleczac i co dobrego z tego masz ?

lizanie po owlosionych nogach zapewne nic dobrego nie przyniesie tym dzieciakom,jedynie glupkowate zabawy,ktore sobie bedą praktykowac na kazdej takiej imprezie

nie piszemy o gimnazjium , pisałąso szkole średniej bo z teog co iwem nie ma gimnazjium wojskowych . uważasz , ze kurator przyszedłby do domu bo syn do szkoły średniej nie hcodzi ? ty w ogółe wiesz oc to jest zakład dla trudnej młodzieży i na jakiej zasadzie są tam kierowani ludzie ? w ogóle to masz dizeci ?:D V

Gość Zuzanna Amelia & 22
OK musze wyjsc. Bede poznym wieczorem. Chetnie przeczytam co dobrego plynie z lizania kolan doroslym g\facetom i jak top robisz. Skoro to takie pozyteczne to moze jakis osrodek lizania facetow po kolanach mozna bedzie zalozyc. Tylko napisz jak to robisz. Chetni pewnie beda chcieli sie oswiecic w tej praktyce. A teraz juz znikam.

Dla mnie to dziwne, gdyby faktycznie tego nie chcieli to by chyba nie robili ? mam na myśli gimnazjalistów, przecież to już nie są małe dzieciaczki, którym się da wszystko wcisnąć.

wlasnie do zakładu dla trudnej mlodziezy trafiaja tam przewaznie mlodociani,ktorzy nie chodzą do szkoly Oj widze ze zabardzo ruda sie motacz juz nie wiesz o czym pisac :o Chyba jestes tym dyrektorem . Ja ide stąd,bo mamy zupelnie inne zdania na ta sprawe