Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rokkk

Gimnazjaliści LIŻĄ KOLANA

Polecane posty

A później im każe lizać ręce, uda, brzuch. A później będzie "dopytywał" w klasie pojedyczno.

Gość brak mi słów po prostu
chodzi mi o to że uderzył mnie ten brak dystansu między nimi.... facet około 30stki rozmawiał z uczennicą jakby to była jego koleżanka, rówieśnica a nie uczennica

chodzi mi o to że uderzył mnie ten brak dystansu między nimi.... facet około 30stki rozmawiał z uczennicą jakby to była jego koleżanka, rówieśnica a nie uczennica

0uregeg, to że tobie nie zaplala się czerwona lampka gdy widzisz takie fotki to nie znaczy że wszystko jest cacy to raczej oznacza że z tobą coś nie tak, albo brak Ci wyobraźni albo żyjesz w takich realiach że każda patologia może zostać zracjonalizowana

Gość reksik__
nawet już nie o moralność chodzi itp., ale kto z uśmiechem zlizuje śmietanę z niewygolonego, słonego od potu kolana obcego faceta. takie rzeczy to z rozkoszą można uskuteczniać w alkowie, a nie z obcym, starszym fanem U.Eco :D czuję to w kościach. a z drugiej strony dzieciaczki :)

"a ja wam powiem jedno! PRZESADZACIE!" ­ jeśli oni przesadzają, to zobaczymy co powiesz, jak twoje dziecko będzie zlizywało śmietanę z kolan jakiegoś zwyrola.

Ja uważam, że byc może ten ksiądz nie miał nic złego na myśli, a wyszło jak wyszło, nie powinien na to pozwalać, bo to źle wygląda i się kojarzy. tak to jest w dzisiejszym świecie, ze wszytskoe kojarzy sie z sexem

pedofile też nie mają nic złego na myśli, oni tylko kochają dzieci :o:o:o

to taki mało smaczny żart a propos - uprzedzam na wypadek, gdyby ktoś się miał zbulwersować.

nie można wrzucić bezpośrednich linków do zdjęć, ale widzę. np. 4 rząd ostatnie zdjęcie.

To, że nauczyciel rozmawia z uczniami na prywatne tematy to nie jest nic dziwnego :O Mnie nauczycielka nawet podwoziła do szkoły jak widziała mnie na ulicy. Jak można być tak chorym umysłowo i porównać rozmowę z lizaniem kolan na czworaka nauczycielowi? :O :O :O

I "afery" ciąg dalszy.. Ponoć prokuratura zainteresowała się całą sprawą i zaczyna doszukiwać się znamion przestępstwa, także seksualnego. A teraz to, co jest jeszcze bardziej dołujące.. O całej sprawie dowiedziały się zagraniczne media.. Dla mnie to nadal jest lekki szok. Ks. Marcin zawsze był lekko dziwny i fanatyczny, ale nie sądzę, żeby był skłonny do jakichkolwiek przestępstw. Zdjęcia przedstawiają ohydne rzeczy, ale nie odzwierciedlają całej prawdy. Jedyne, o co mogę go oskarżać, to jego totalna głupota - za którą teraz płaci. Takie zlizywanie czegoś z kolan to częsta praktyka w tego typu "inicjacjach", ale zupełnie inaczej by wyglądało, gdyby na jego miejscu siedział np. przewodniczący szkoły - rówieśnik.

a ja mam wrażenie ,ze cały nasz światek aż sie zachłysnął z powodu " tych zberezieńsw " bo można juz treraz nie zajmować sie żadnymi powążnymi problemami tylko bić pianę , sory , śmietanę .

pewnie ,ze nie odzwierciedlają całej prawdy ale kogo tak naprawdę prawda i to jeszcze cała obchodzi ? dizęki temu można stroić sie świętobliwie piórka i myśleć o sobie w samych superlatywach .

A ja sie dziwie ,jak osoby małoletnie moga tak dac sie poniżać,zero wpojonego szacunku do wlasnej cielesnosci,byłabym wściekła na wlasne dziecko jesli nawet w formie zabawy poosuneło by sie do tego Mam nadzieje ,że tyle odpowiednio i prawidłowo wychowalam moje nastoletnie dzieci, które mają szacunek do własnej osoby,cielesnosci,jak i godność,i nie ulegają presji rówiesników, ale hipotetycznie zakładając,jesli dziecko (moje) nie było by zmusozne do takiego zachowania,a z własnej woli zdecydowało by sie na taki wrecz choro poronograficzne obrzędy (tak, są to zdjecia jak z filmu porono) to nie pozostawiłabym tego bez reakcji, i wcale wyrozumiałosci u mnie by nie było Jest róznica kiedy małoletni jest zmuszany do jakiś czynów lubieznych,czy głupich zabaw,a kiedy z swojej niezaspokojonej i głupkowatej woli w takie numery sie zabawia Mimo tego, szkoła nie rządzą uczniowie, ale dyrekcja i nauczyciele, i tpo oni powini wiedzieć że takie zabawy,kocenie, bez wzgedu czy to sie uczniom podoba czy nie są zakazane, później dziwota jak uczniowie bawią sie na przerwach w jakies słoneczka czy rozbierane buteleczki,jesli dyrekcja szkoły,zlizywanie z nóg śmietanki czy tam pianki(nie istotne)z ksiedza siedzącego rozkrakiem w gaciach,uważa to za super rozrywke To już jest debilizm ludzi dojrzałych ,jak w szkole u małoletnich jest tolerancja na takie rytuały. Konsekwencje pownni poniesc dzieciaki od normalnych rodziców(ale ktoz normalny posyła dzieci do katolickeij szkoly?) jak i ksiadz z dyrekcją,no ale co robic,jelsi nawet rodzice uczniów nie mają nic przeciwko takim rozrywkom szkolnym?bark słow To jest wlasnie prawdziwe oblicze Katolickiego wychowania.Pozerka

ty j estęś nie tylko toksyczna ale i zwyczajnie durna . Zadałaś sobie choć trochę trudu niż tylko obejrzenie zdjęć ? poznałaś opinię rodziców, nauczycieli , i w końcu dzieci ? obejrzałaś zdjęcia inne niz te które były przypisane tym tendencyjnym artykułom ? pewnie nie ,bo i po co ?

nawet po tym co piszesz widać ,ze p ojęcia nie masz o całym zjaściu , ale to jak widać nie przeszkadza ci to wyrażać oburzenia . typowe .

Nie obchodzi mnie opnia GIMNAZJALISTY, rozumiesz? to ze rodzice nie widzą tych uczniów nic kontrowersyjnego, nie onzacza że dorosle osoby rządząc szkolą mają prawo na przyzwolenie takim zabawom,bo nie mają i jest to oczywiste Zlizywanie z gir księdza czegokolwiek jest chorym pomysłem,a to dlaczego? Jeśli osoby idą tak w zaparte że ta zabawa nie ma w sobie żadnych perwersyjnych zachowań,czy bądź jest to super rozrywka, to ja chciałabym widzieć ich mine, kiedy po pracy niespodziewanie wczesniej wracają do domu a ich mezulek /konkubent zajmując sie waszą córcią rozsmarowałby sobie na torsie nogach(i wole nie dopisywac gdzie indziej) czekolade czy bitą smiertanke, a w tym czasie wasze dziecko by tatusia/waszego partnera wylizywało po jego ciele, ot taka super zabawa z dzieckiem tak? Ciekawe czy wtedy by wam sie lampka czerwona nie zapaliła, jestem pewna że każdy normlany człowiek nie pozostawił by tego bez echa,jakby naszedł na taką sytuacjew trakcie zabawy waszego dziecka z waszym fagasem

tak jak pisałam jesteś zwyczajnie durna . nie widzisz różnicy pomiędzy imprezą w świetle fleszy ,w obecności nauczycieli , rodziców , dzieci i w końcu kamer a pokątnym seksem ?

jak widzę ciebie n ie tylko opinia gimnazjalisty nie obchodzi , nie obchodzi cię n ic co nie miesći sie w twojej główce - czyli w sumie niewiele tego jest .

Gość Zuzanna Amelia & 22
Prawde mowiac kiedy pierwszy raz uslyszalam o tej aferze to myslalam ze ktos sobie jaja robi i nawet nie czytalam. Ale jesli te zdjecia nie sa przerobione /fachowcy potrafia to sprawdzic/ i jesli dorwaly to obce media no to ... czekamy na opinie polskich zagorzalych katolikow.

to nie był pokątny seks? o czy tu dziecko do mnie nawijasz? Ksiądz siedzi rozkraczony w bokserkach,miedzy jego nogami 13 latkowie zlizują z jego gnatów smietane/pianke, i to jest niepoważne I czy ci sie to podoba czy nie, jest to przeciągniecie pały i wierz mi że dyrekcja ,wraz z ksiedzem ponieise odpowiednie ku temu konsekwencje, a twoje epitety w moim kierunku pohamuj Ja ciebie nie wyzywam, i naucz sie kulturalnej dyskusji, a nie jak z domu wynioslas takie odzywki w stosunki do drugich osób,kiedy nie masz argumentów innych niz poraz kolejny pisac "durna" ­­­ A co do gimnazjalisty, jest to jeszcze małolat,który nie ma prawa rządów,i decydowania,i to nie onustala reguły jak i zasady,tylko szkoła.Szkoła solidnie bekła za tą tolerancje takich zabaw,czy ci sie to podoba czy nie Normalny rodzic,porządnie do rozumu by przemówił wlasnemu dzieciakowi,za takie ceregiele

Gość iuygfddsds
Do Zuzanna Amelia & 22 " uczniowie ofcjalnie i jawnie z dyrekcją sie przyznali ze tak bylo, i nikt w tym sensjasji nie widzi.To są prawdziwe zdjecia,zadna osoba temu nie zaprzeczyla, nawet ksiadz ten sie wypowiadal ze nie widzi nic zlkegow tym jego zdjeciach Ksiądz,niby oznaka skromnosci,jako osoba duchowna nie poownna obnazac swojego ciala a tutaj widac jak sie jara

pewnie ,ze zdjęcia nie są przerobione , są autentyczne jak szlag tylko szkoda ,ze innych też gazety nie opublikowały ,ale to zepsułoby cały efekt . A szkda ,bo cała kolekcja tych zdjęć jest na oficjalnej stronie szkoły do obejrzenia przez każdego . Ale n ie każdy j uż zada sobie tą odrobinę triudu ,zeby zobaczyć jak to narawdę było , bo przecież wtedy musiałby pomyśleć a to jest trochę bolące - przynajmniej dla niektórych .

"wierz mi że dyrekcja ,wraz z ksiedzem ponieise odpowiednie ku temu konsekwencje" Najlepsze jest to, że ów ksiądz jest dyrektorem tej szkoły :).