Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaaaa2

Mitomani o swoich penisach

Polecane posty

Gość Ciekawaaaaa2

W wypowiedziach na forach ( tu także) same ogiery po 20cm i grube że ho ho. A mnie się jeszcze nie zdarzyło spotkać takiego w życiu. Partnerów miałam ok 10 i żaden jakoś nie był gigantem. A jak u Was dziewczyny - spotkałyście takiego że Wam szczęka opadła? Bardzo proszę piszących tu młodych chłopców o nie wypisywanie jacy to nie są wielcy, nie o to chodzi....

Oj tam, kompleksy sobie leczą. Nie ma co robić dramatu. :) Ważne, że sobie podniosą ego dodaniem jakichś...15 cm. :D:D:D

W moim otoczeniu mam 4 kolesi którzy mają około 22cm. Dodam, że nie mierzone były od kręgosłupa. Sam widziałem i po rozmowach mówili ile mają. Jeden koleś ma tak małego, że się wstydzi i chodzi na saunę w majtkach- też widziałem i miał wielkości małego palca u dłoni ( ma 2kę dzieci).

Ja mam 19 -20 i wcale nie jest tak kolorowo bo moja partnerkę zawsze bolało więc przestańcie pierdolic że chcecie 20 cm a tak zapytam ile masz lat jeśli można oczywiście.

Gość otóż to.
Większość na widok dobrze obdarzonego zgrzyta zębami ze strachu , było już kilka takich tematów 🖐️

Gość dragonałe
kmiotki co pisza ze maja 21 to maja 12, tak to trzeba liczyc :classic_cool:🖐️

Oj zamknij się nie zamierzam jakiemuś pomarańczowemu matolow który nie pokazuje swojego prawdziwego nicku udowadniać że mam19-20 co ja kurwa dziecko jestem że muszę wszystko udowodnic czy jak?

Gość proponuje ci
nie dyskutować :P , szkoda grochu żeby nim o ścianę rzucać .

Gość Ciekawaaaaa2
No i zamiast damskich odpowiedzi stado ogierów.... Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nie dość że małe to i głupie.

Gość mnożenie nie pomoże
jasne że nie patrzy się jak leży to niemiarodajne

Gość mój mąż ma najpiekniejszego
peniska na świecie,nie za długi,ale grubiutki:P pamiętam,kiedy pierwszy raz włozyłam mu dłoń w slipki i wyczułam jego męskośc dłonią--to aż mimowolnie jęknęłam na samą myśl,jak dobrze trafiłam. długośc długością--ważne,żeby grubiutki był. wcześniej spotykałam się z męzczyną,który miał tak cienkiego penisa jak parówka dosłownie. okropne uczucie w czasie stosunku:O

Gość muroff
ja mam 17-18 cm i to zona czasem nazeka ze boli. ponoc 16 cm jest idealne

Ciekawa a ty co taka anty do facetów? Tak samo jest z kobietami mówią że mają duże jedrne piersi a tak naprawdę maja wysuszone rodzynki co nie znaczy że każda co tak mówi kłamie dlatego przestan pierdolic że ktoś ma małego jak powiedział że ma dużego ok? Bo to jest bez sensu tak samo jak twoje idiotyczne pytanie które było zadane do dziewczyn które na ten temat gowno mogą się wypowiedzieć tylko mogą snuć domysły

Gość Ciekawaaaaa2
Ale ja nie zapraszałam Cię wulgarny kolego do zabierania głosu w tym wątku. Pytam w ramach solidarności jajników o KOBIECE doświadczenia w tej materii i już na samym początku zaznaczyłam że nie zależy mi WCALE na męskich przechwałkach. I nic tu ANTY. To po prostu nie do Ciebie.

Gość umięśniony 23!!
wszyscy maja kompleksy to i sobie dokładają te centymetry... A cierpią ci co naprawdę mają czym się pochwalić. Ja podrywam dupeczki na sylwetkę. hehe podlegam stereotypowi :D

Gość kingsize15obwodu
jak ktoś ma mniej niż 15cm obwodu penisa to jest ciotą :P

Gość Mila Minia
No i albo na tym forum siedza sami faceci ( z wybujala wyobraznia tak na marginesie ) albo faktycznie zadna z Nas nie spotkala nigdy imponujacego okazu...

Gość parasolkaa92
to może ja się wypowiem.. mój pierwszy facet miał to 20 cm.. był naprawdę solidnie wyposażony i z pewnością nie jedna kobieta chciałaby miec takiego kochanka.. ja jednak nie! pierwszy raz bolał okropnie, nie mógł się we mnie zmieścić.. 2 i 3 raz też bolał, i zamiast super ekstra seksu czułam jakby miał mnei przebić na wylot! zero przyjemności.. Mój obecny chłopak jest nieco 'mniejszy' na oko jakieś 15 cm i jest idealnie ;)) znam też chłopaka który ma penisa wielkości małego paluszka.. mega przytojny, wysoki dobrze zbudowany! a gdy włozyłam mu rękę w spodnie, w gaszczu łonowych włosów nie mogłam go znaleść ;/ to było żenujące, bo później nawet mu nie stanął. Ależ to było rozczarowanie.. ot taki mały frytek!

Gość tararara^^
kurcze byl tu taki wczoraj, liczyl na opinie pań dal foto... naprawde byml duzy i gruby w stosunku do paroweczki czy frytki :P.. kurcze ale juz nie ma tego topiku, chcialam Wam linka wyslac. poszukam jeszcze w historii moze zdj bedzie;) jesli jestescie zainteresowane... :)

Gość parasolkaa92
hehe czemu nie :D popatrzeć zawsze można :D

Gość tararara^^
dajcie chwilke poszukam:P

Gość tararara^^
i jak?

Gość tararara^^
frytka to to chyba nie jest..

Gość coś dodam od siebie
liczy się grubość a nie długość. Długości nie czujemy, chyba że za długi to boli. A najgorszy jak jest cieniutki. Byłam raz z takim facetem , normalnie prawie zero przyjemności bo go nie czułam w sobie. Kiepski sex był. Od razu dodam że nie rodziłam dziecka więc nie jestem rozciągnięta jakby kto chciał tak zripostować. Grubość się liczy , tylko i wyłącznie.

Co to za poje­bany cwel stawiający proszek do prania (chociaż może to nie jest proszek) na podłodze obok kibla?

Gość parasolkaa92
no trzeba powiedziec że spory ;D

Gość rozczarowana takze
Ja tak jak autorka watku nie spotkalam nic wielkiego. A chcialabym....